250

Анонимен

преди 2 години

Радев ще остане в историята като най-великия , най-достойния ,най-социалния президент.Който строши гръбнака на крадливото чудовище ГЕРБ.Който сгромоляса на-дебелия ,най-крадливия и най-лъжливия премиер. А Плевнелиев ще си остане като най- голямото недоразумение в човешката история.Мене ме е гнус и срам само като го гледам .Затова тиквата го пляскаше по врата и му се радваше .Магарето на тиквоний!

249

Waffen SS

преди 2 години

До Данко Харсъзина/// Основното разделение е по няколко линии.Основното разделение е по линия богати-бедни,няма как да има единение между живеещ в имение и някой,който рови в кофите за бАклук, за да се нахрани, разделение между културни и прИстаци,разделение по линията образовани-необразовани,разделение по линията млади -стари с една дума България е толкова разделена,че ще трябва да минат десетиления,за да се говори за някакво съединение

248

Данко Харсъзина

преди 2 години

До Waffen SS....... Разделението, което сее фигуранта няма равно на себе си бе приятел. Дори червените са разделени и половината от тях се колебаят дали да го подкрепят защотото смятат, че ги е предал.

247

Данко Харсъзина

преди 2 години

Руско-червените *** изпитват животинска омраза към Плевнелиев защото той беше първият политик, който имаше мъжеството в прав текст каза, че Русия е агресор, който води хибридна война срещу свободният свят и България. Това откровение му коства втори мандат защото Баце полетна на руснаците и подари президентският стол на руската марионетка Радев.

246

Анонимен

преди 2 години

Росица Плевнелиева-Банова.

245

Waffen SS

преди 2 години

" Плевнелиев: Радев руши нашата демокрация!Раздели жестоко нацията, смята бившият държавен глава""Защото преди това,тя /нацията/ беше много единна,нали??.Трудно има единение между олигарски и хора ровещи в кофите за ***,трудно е единението между възрастни хора ограбвани и убивани почти ежедневно,от тъмносините,като убийците като правило остават ненаказани и се радват на благосклонното внимание на БХК,и други антибългарски организации щедро финансирани отвън

244

Истината

преди 2 години

До пецата...... Грешиш! Няма по-*** и омразна година от фигуранта.

243

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не е Мата Хари ???:)))

242

пецата

преди 2 години

плевела е единствения който сплотява нацията около омразата към него

241

Анонимен

преди 2 години

До кога ще плещите глупостите на този милионер на Баце, плащал къщата си в Гърция (вила-замък) на ръка? Написано е в гръцкия кадастър - на ръка броено пред нотариуса? По интересно е да каже как се изнася шестцифрена сума в евро през граница?

240

Анонимен

преди 2 години

Тоя, Толупа го мина с 280км.ч ,от тогава не знае ,къде се намира милия ? Но и той е за Симитли

239

-

преди 2 години

Юмрукът на Радев руши единствено кръглата мускулатура на герберунгелите!

238

Алекси

преди 2 години

Това е на-слабият президент в българската история! Да не забравим, че и той е произведение на Боко...

237

Демокраник

преди 2 години

Плевелчо, стой си в къщи и слушай синоптичката какво ще ти каже да и оплетеш

236

отвратен

преди 2 години

Тоз е най-големият провал в световната политика.

235

xaxsasб

преди 2 години

Вашата демокрация съществува на гърба на ститиците хиляди момчета и момичета спали в районните за една цигара коноп. Защо не ходите в Канада, САЩ, Холандия, Испания, Чехия, Дания, Гърция да се гаврите с 18 годишни по районните и зад колоните на ЦУМ? Защо не отидете да обясните на десетки милиона европееца, че са престъпници и че трябва да плащат рушвети в РПУ-та, за да не влизат в затвора докато градителите на Ваша демокрация висят по училища и дискотеки, и продрусват деца със синтетики?

234

xaxsasб

преди 2 години

Вашата демокрация: 2004 докато Бочко беше шеф в МВР 300,000 българи са класифицирани като престъпници заради това че пушат коноп. Преджобваме 16 годишни по улиците, пишеме си досиета за неща разрешени в САЩ, Канада, Испания, Гърция, Чехия, Дания, Холанзия и т.н. Познавам десетки дилъри с по 7 условни присъди, които си плащат под масата когато ги заключат. Продавал съм коноп и аз още 2004 на 19ти блок в Младост 1 - блок на МВР. Продавахме под терасите и плащахме рушвети на куките да ни козируват.

233

пецата

преди 2 години

чехъл я се скрий никой не ти иска мнението, вашето разбиране за демокрация е народа да бъде грабен 24/7 , а ти имаш участието в този геноцид, някой ден може и ти да си платиш на Народен съд , недей че много бързо могат да се случат нещата , виж в какво нестабилно и страшно време живеем, от тук нататък никой не знае как ще се развият нещата, Русия е застрашена а е военна сила с атомни бомби , да не стане утре да се събудим с нов 9ти Септември и да ви водят на стадионите

232

Waffen SS

преди 2 години

В последно време се забелязва,едно активизиране на "келнерчето".Вярно на своята същност отново търси някой виновен.Сигурно много му е харесвало,времето когато Борисов го подпляскваше по хилавото вратле,а може да изпитва желание ,пак да направи поредната мОлоумно изявление от сорта,как трябва обявим война на Русия.Само за такива,изказвания трябва да бъде подведен под съд

231

не съм съгласен

преди 2 години

Не харесвах тази блейка ,но сега ми изглежда като сърна пред разединитела на народа хвърчилов.