270

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 392 Никой не си прави труда да го мрази, гербав. Той е прекалено жалък. Просто не сте измислили друга опорка :) Вие от коя народност сте, между другото?

269

хахахахахахахахаха

преди 2 години

вашата демокрация - да!

268

Анонимен

преди 2 години

Гербавата медия дори не споменава проекта Петков-Василев. Само за баце си тъгува :)

267

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм се чудил, защо има толкова омраза срещу Плевнелиев. Какъв човек трябва да си, за да мразиш така животински някой друг? Може би тябва да си чист българин?

266

Анонимен

преди 2 години

До 385 Анонименааа ха ха ха ! То естествено, че соросоГерберскитетегендари са фенове на недоразумениетоПлевнелиев

265

ПЛЕВНЕЛИЕВ ГРЕШИ!

преди 2 години

Никой не може да спре Радев по пътя му към втория мандат при това ниско ниво на политическата грамотност на населението. Единствено външно-политически събития ще избавят българите от популистката напаст на комунистите.

264

Анонимен

преди 2 години

Радев ще остане в историята като най-векикия резидент на Русия!

263

Анонимен

преди 2 години

другаря Радев вдигна стандарта за 3 месеца с 30% не е виновен че са ви малки заплатите за да го догоните вече сме свободни а това че ще се затрият малко хора от глад и студ не е от значение за другаря Радев той е освободител

262

Анонимен

преди 2 години

Скапаните герберски медии продължават да показват товамекотело което се исхожда в тях като общественатоалетна и герберските *** лаят и вият от безсилна злоба срещу народния президент Радев. Не се напъвайте , излишно е. Радев отново ние народа ще го избереме за президент на България защото е нашият народен президент

261

Анонимен

преди 2 години

"Руско-червените *** изпитват животинска омраза към Плевнелиев защото той беше първият политик, който имаше мъжеството в прав текст каза, че Русия е агресор, който води хибридна война срещу свободният свят и България."Плевнелиев излезе по-мъж с действията си от другите президенти, които нямаха смелост да се изкажат срещу руснаците. В това интервю той твърди, че на Радев му приготвят място в партията на Василев и Петков. Да видим, дали е прав Плевнелиев.

260

До 372

преди 2 години

Ще ти разясня защо живеете по-зле, защото си като всеки гербаджия - калинка.Ами вие (крадците и некадърниците от ГРОБ) живеете по-зле, като не се краде, защото не можете да крадете.Анадън му????

259

Анонимен

преди 2 години

До ПитанеЗащото е крадено с години напред!Един мъж и една жена... след 9 месеца рожба! 9 мъже и една жена......пак 9 месеца , а не за един месец рожба! Те това е!

258

Realist

преди 2 години

Статията требе да се назове: "Радев руши нашата крадокрация"

257

Хърбел и Щърбел

преди 2 години

А тоз льольо какво направи за да не се руши докато беше на власт?

256

аз

преди 2 години

До *** ГрипеновГумена е лейката ти,при това от ниско качество,омекнала от слънцето.

255

рано-рано

преди 2 години

Леле,герберският *** много рано се е активизирал!Няма да стане това,кодто си мечтаете!Радев ще е нащия президент,а вие си драскайте ,колкото искате!

254

Анонимен

преди 2 години

Вижте руснаците, германците...като един са, президента Радев ни насъска брат срещу брата.

253

Данко Харсъзина

преди 2 години

До Waffen SS......... Разделението "бедни-богати" винаги е съществувало. Фигуранта обаче въведе нови разделителни линии следвайки максимата "Разделяй и владей". Това същество разделя всичко, до което се докосне. Остана да вдъхнови появата на втори Свети Синод и алтернативно мюфтийство.

252

Анонимен

преди 2 години

Плевналиев е направил повече за България, отколкото държавния хрантутник хвърчилото Радев. Неговото желание за мъст и омраза още дълго ще тровят българите!

251

Do 358

преди 2 години

Не сме ***! Гледаме, чуваме, разсъждаваме.Такива постове отвращават, отколкото привличат избиратели за Радев!