34

Анонимен

преди 2 години

Камионите са яко претоварени. Зърнарите и прекупвачите на зърно яко пренасят към пристанището. ДАИ се спотайва, защото зърното се продава без фактури и ако тръгнат да проверяват ще трябва да описват документи, които липсват.

33

ЗАПОМНЕТЕ ГО.....

преди 2 години

И В ГРАД ИСПЕРИХ ЩЕ СТАНЕ ТАКАВА ТРАГЕДИЯ, ЗАПОМНЕТЕ ГО-ТИРОВЕТЕ И ОГРОМНИТЕ 40-60 ТОННИ КАМИОНИ ПРЕВОЗВАЩИ ФАЯНСОВИ ПЛОЧКИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЗАВОД НА БАЛКАНИТЕ ЗА ФАЯНСОВИ И ТЕРАКОТНИ ПЛОЧКИ "ХАН АСПАРУХ" В ИСПЕРИХ , МИНАВАТ С ВИСОКА СКОРОСТ ПОКРАЙ ГОЛЯМО УЧИЛИЩЕ.....СУПЕР НАТОВАРЕН ПЪТ И ТО ИЗ ГРАДА.....ЗАПОМНЕТЕ ГО.....

32

xaxsasб

преди 2 години

До 29 - Не знам дали говориш от опит, но съм работил във фирма за електронни везни и съм монтирал стотици автомобилни везни. Не съм сигурен дали е изгодно да се излезе от зърнобаза без камиона да се премери. В интерес на търговеца е да си премери камиона преди той да напусне базата, за да може след това на края на месеца да си свери цифрите. Отдавна мина модата на топузите вече кантарите са електронни и всичко се пази в софтуеъра. Над 90% от кантарите са с метрологична заверка.

31

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеНТе казаха че не са му издържали спирачките. Вероятно защото е бил претоварен. Освен това не знам дали си минавал, ама още доста преди града има едно много дълго спускане по което има съвсем плавни завои. Набрал е яко инерция и се е помислил за велик шофьорът на камиона.

30

Анонимен

преди 2 години

На протеста и кмета

29

АнонимеН

преди 2 години

ПЪТЯ НЕ Е ТЕСЕН , УДАРИЛИ СА СЕ ПОЧТИ ЧЕЛНО, НЯКОЙ Е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ОЧЕРТАНИЯТА НА ПЛАТНОТО СИ ,ТАМ ИМА ЛЕК ЗАВОЙ! МОЖЕ И ТИРА ДА Е ВИНОВЕН, А МОЖЕ И КОЛАТА! НЕ Е ИМАЛО ИЗПРЕВАРВАНЕ, НАЦЕЛИЛИ СА СЕ НА ЗАВОЯ! ИЗВОДА Е, НА ЗАВОЙ ВИНАГИ С ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ И ДА СЕ ВЗИМА КОГАТО КОЛАТА Е МАКСИМАЛНО ИЗМЕСТЕНА ОТ ДЯСНАТА СТРАНА, АКО Е ЛЯВ ЗАВОЙ!

28

Айтозлия майко, айто

преди 2 години

Хора без работа. Да им дадат по един лист хартия и да преброяват.

27

Гроби Таласомо

преди 2 години

E, Узунче милиционерче, сега ти управляваш!;))) Време е да започнеш да решаваш проблемите на хората, върлищенска празна главо!;))) Тва д ане ти е МВР Пловдив или "Слънце". Сега срещу празната ти милиционерска глава са тоягите на хората!;)))

26

Големият въпрос е

преди 2 години

Кога ще започнат да прекарват камиони и тирове през кантар? Изведнъж ще започнат да се случват интересни неща - масово тировете с жито се претоварват , разчитайки че при катастрофа не може да се определи колко е тежал товара. И е време държавата да свие сърмите на едрите земеделци.

25

Прави са

преди 2 години

Протест до край!!Защо всички промени в тая загубена страна, трябва да се плащат с кръвта на невинни?

24

АнонимеН

преди 2 години

НИКАКЪВ ПЪТ НЯМА ДА ИМ СЕ ПРАВИ, ТЕ ПЪТ СИ ИМАТ! МОЖЕ ДА ПОИСКАТ ТИРОВЕТЕ ДА НЕ МИНАВАТ ПО ТОЗИ ПЪТ

23

Анонимен

преди 2 години

Няма го Цар Тukвyн, да отиде, да подари личната си химикалка на дядо Али, да се омеши с поданиците си, да прегърне баба Фатме, да й каже как работи по 47 часа в денонощието за да строи магистрали за народа!!

22

Анонимен

преди 2 години

Прави са хората. Но на много населени места трафикът върви по средата на града, селото и т.н. Това е така, защото съвременните (доста условно наречени) шосета минават оттам, където вече е имало от векове коларски пътища, римски пътища ако щете. С други думи въпросното населено място постепенно е растяло покрай тези пътища. Селото си расте, но не и пътят. И затова стават тия безумия ТИР да профучава през центъра на селото. Решението е околовръстно шосе от кадърен екип ама.... знаете нататъка.

21

Zavet sfet87g

преди 2 години

Balo vino s g1bi 4er pipier11g.,🤣

20

До до до Диана

преди 2 години

Специално се разрових и огледах станало е до горското стопанство на права лек завой има на 100м версията е за легнал полицай.

19

Диана

преди 2 години

До До Диана Нали катастрофата става на някакъв завой ли, кръстовище ли...

18

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев даже и няма да ги погледне тези, че някой ги блъскал и убивал. Той си гледа новия проект с Кирил Петков и Асен Василев.

17

Живяла някога

преди 2 години

А то е нормално да протестират хората в Айтос, като цялата политическа прослойка е абдикирала и си мисли сами за избори... Кой да се сети, че трябва да се вземат мерки за изграждане на безопасни пътища за населението....

16

Анонимен

преди 2 години

Подкрепяме протеста, но да кажа, че само с краткотрайни блокади на платното няма да станат нещата. Иска се да се построи барикада от коли, да се струпат камъни и дървета, да се донесат гуми и да се запалят.Трябв гражданско неподчинение, защото никой ням а правото да посяга на правата на гражданите свободни да изразяват своето мнение!

15

До Диана

преди 2 години

Погледнете картата и открийте завой. Друг въпрос е че има държави в които целият транзит принципно е изваден от населените места с две кръстовища в двата края.