281

Анонимен

преди 2 години

"тея" дето избиха 1400 делфина ли са нормалните?????Отрепките на Европа! Винаги са сигурни в себе си, но и винаги нямат реално обяснение защо е така.

280

Антиваксър

преди 2 години

Щото сички са набодени, знам, знам!Одете да се перете на барата! Аре улево! Ше си *** преместим!!!

279

славянин

преди 2 години

Всяка изкуствена стимулация на която и да е система в тялото води в последствие до изтощението и! Така е и с имунната система, затова масово наваксинираните пенсии по атлантическите земи почнаха да пукат яко когато ги удари ковида! Сега същото чака щастливо наваксинираните зомбита против него!

278

Анонимен

преди 2 години

Какво им е свободното като им искат сертификати и кодчета? По-скоро примката е затегната

277

славянин

преди 2 години

Много пъти съм задавал въпроса на ваксифанатиците как така без никакви ваксини от 1989-та насам никакви инфекциозни болести не могат да ме смъкнат! И в интензивни отделения не спират да ме вкарват пък аз все не влизам там! Явно имунитетът ми зависи от нещо друго, не от ваксините! Но ваксизомбитата трябва да вярват, че имунитетът им зависи само от ваксините - ваксина за закуска, за обяд и за вечеря!

276

до 318 от славянин

преди 2 години

В началото на 2020-та пенсиите по старческите домове в ''белите'' държави също бяха масово наваксинирани против грипа, ама дойде короната и като ги подкара всички наваксинирани им разката фамилията! Та гледай и сега в масово наваксинираните против ковида да не стане подобно!

275

до 318 от славянин

преди 2 години

Абе май зад океана и в израел не е точно така - доста ги наваксинираха там и болниците им са доста пълни!

274

Анонимен

преди 2 години

Тия къркат повече от руснаците. От вчера няма да изтрезнеят до понеделник. Короната няма шанс.

273

Анонимен

преди 2 години

Пак изместване от основното в случая. Най-ваксинираните държави са с най-ниска смъртност и най-малко ковид болни в болниците . Те премахват всички рестрикции, а най-ниско ваксинираните държави, увеличават рестрикциите и пълнят болниците и моргите. Това е равносметката.

272

Не живещ в швеция

преди 2 години

До Живеещ в ШвецияОвце

271

НО комент

преди 2 години

Ах, я, и германеца трoл се появи.

270

Германец

преди 2 години

Защото в посочените държави няма Гaнюве? Това е рецептата за успех. Не само в борбата с коронавируса. По принцип.

269

Анонимен

преди 2 години

Най-бедните и изостаналите, дето едно правителство даже не могат да съставят, дето вярват в магии и чипиране, дето срутиха сами икономиката си , с най-калпавото здравеопазване, които 12 години ги управлява пожарникар, а сега си избраха чалгар, тръгнали да се мерят с Дания и Швеция. Вие нормални ли сте! На светлинни години сте от тях! Вие сте овците, дето се повлякохте по акъла на един хитър манипулатор мангъра. Скандинавците са други хора, друга съвест , друга класа.

268

до 295 от славянин

преди 2 години

Щом в Швеция и неболедували и преболедували масово се бодат без да ги принуждават, значи последните не са от интелигентните! Трябва да си доста невеж и неинтелигентен, за да се бодеш доброволно при положение, че си преболедувал и това ще ти го каже всеки непродал се за дребни или по-едни пари епидемиолог! Тая мантра че щом някъде живеели добре материално и социално значи са много интелигентни е много плитка! И добитъкът в една модерна ферма може да живее добре, но това не го прави интелигентен!

267

Анонимен

преди 2 години

До 308- Никакви шведи не са тия, нито живеят в Швеция. Обикновени вакс-рекламни ***. Швед никога няма да те кара да се ваксинираш. Нито тях някой ги е карал. Швеция няма общо с другите две. Проблема им е че до скоро медиите им заслужаваха доверие и са свикнали да им вярват, както бе и с мейнстрийм медиите. Но вече не е така. На шведите още им трябва време да надушат промяната. Ние обаче надушваме комунизма щото сме му яли попарата,

266

славянин

преди 2 години

Да си умен и да си лесно манипулируем и подчиняем на властта са съвсем различни неща! Точно последните две са признак, че не си умен, защото ако беше умен щеше да си независим, а не манипулируем и подчиняем! Точно глупакът е убеден, че манипулируемостта и подчиняемостта е признак на интелигентност, а то е обратното, нима четирикракото добиче, което сляпо се подчинява на стопанина си е интелигентно!?

265

Анонимен

преди 2 години

До Ама как защо ?!- Ако живееш 17г в Швеция, би трябвало да знаеш че в Швеция управниците нямат думата в такива случаи. По конституция. Иначе управниците и там в началото избиха хиляди старци в старческите домове както Куомо в Ню Йорк и в Италип и Испания, докато шведските вирусолози не поеха нещата в свои ръце. А шведи все още по-трудно се подкупват. Иначе, да - Шведите са изпълнителни и необщителни, но в петък и събота в ресторанти барове и дискотеки късат синджира и са един върху друг.

264

до 302 от славянин

преди 2 години

А ти като си живеещ в Швеция какъв ти е проблема какво правим и как живемм в България!? А, забравих просто много алтруистично загрижен за нас! Гледай си модерните шведски ценности и не се занимавай с нашите! Аз щом съм решил да не се бода с отровите, няма сила нито земна, нито небесна, коята да ме накара да го направя, винаги ще намеря начин да се опазя от тях!

263

Анонимен

преди 2 години

До ... 306- В Швеция такива неща не искат и никога не са искали. Това да сложат Швеция в една статия с другите е манипулация от нечестни журналисти.

262

Ама как защо ?!

преди 2 години

Защото са умни , имат схватливи управници , и за това са и богати държави !!!! За протокола живея от 17 години в Швеция , тук мерки и истерия нямаше , няма и да има !!! Не ни пръскат....няма паника ....