117

Анонимен

преди 8 месеца

Когато този срещу когото трябва да се изправиш е с 68% доверие, трябва много да се мразиш, за да си причиниш подобно унижение!!!!! Хайде гледайте си президентските пенсии, фирмите си, жените и децата си....оставете Бойко сам да си разбие тиквата!

116

стига ревахте

преди 8 месеца

Той му се обадил да каже, че не може ахаххахахаххахаА някой канил ли го е изобщо??? Не!

115

Анонимен

преди 8 месеца

Не иска пак да му дърпат ушите публично :) А защо да не е баце? Я, кажете, да се посмеем :)

114

Анонимен

преди 8 месеца

Аз съм за Петър Стоянов - най-добрия президент, който сме имали до сега. Ако ГЕРБ го номинират ще гласувам с ладост за него. Крайно време е руската къртица Фигуранта да бъде изчегъртан

113

Анонимен

преди 8 месеца

Кой ще се качи на Титаник?

112

мак

преди 8 месеца

Отдъхнах си. Няма да гледаме т.па.та му физиономия по време на изборна кампания. Би могъл да се кандидатира, но сигурно усеща, че не става и 1 мандат излагации му стига. т.лупа пък иска да е премиер, защото като президент няма да има такива правомощия, да държи власт и раздава кинти.

111

root

преди 8 месеца

И честно си казахме викам......

110

Диана

преди 8 месеца

До Не разбирате: Учителите никога не са били на еднаква заплата - винаги е имало надбавки за прослужени години или просто са им се увеличавали заплатите за прослужени години..Освен това, не е вярно, че учителите работят много часове - колко ще работят зависи от директорите, но по правило, те имат най-много 4 часа на ден редовни в клас, а след училище не можеш да имаш повече от 4 часа допълнителни, каквото и да правиш...Учителите у нас се изложиха много при този преход - съсипаха сума ти деца

109

Анонимен

преди 8 месеца

Ако Дпс преди 5 г. беше застанало зад Ц. Цачева сега нямаше да я обсъждате като " неуспешен" кандидат, ами като г- жа Президент отиваща към втори мандат, и куп руски глупости щяхме да си спестим през годините! Дпс вече свали радев от поста, въпрос на 2 месица е да се случи официалното- бройте дните, чи сейко- то цъка ( тик- так, тик- так)

108

Анонимен

преди 8 месеца

ха ха ха яко са го закъсали крадците щом до тая карикатура опряха

107

xaxsasб

преди 8 месеца

До 105 - Да странно е че се говоли за демокрация. В работата ми един прави 10 кейса друг прави 30 и накрая взимаме една и съща заплата. Това, ако не е комунизъм здраве му кажи. Хахаха.

106

баико

преди 8 месеца

розката го боли вратлето о6те от по6ляпването от баце му затова неиска да се кандидатира ,па като иде на диспут с радев остава с пръст в устата или с биберон.

105

LOL

преди 8 месеца

Ама някой предложил ли му е?

104

Мутрите

преди 8 месеца

До Да Тричат Алченгербов, ти кого ще заплашваш ва, дуп.аро а, марш да не идвам ва, ах да и.ба тези чалгари да и.ба, аааа *** ха.

103

xaxsasб

преди 8 месеца

До 88 и 89 - Е, незнаех. Нищо де, пак няма да гласувам никоя предизборна сампания не предлага методи за преборване на сивият сектор. Охапал ме комар кой политик краде докато куките ми прибират и рекетират приятелите по районните заради коноп. Не бих си дал гласунал за партия, която ме класифицира като престъпник. Би било абсурд да се самолегитимирам като такъв. Кагато някой предложи декриминализация ще гласувам, до тогава да му мислят хората, предлагащи услуги на българският пазар.

102

Диана

преди 8 месеца

До До 97 Радев сам взимал решенията?!..Ха-ха-ха..Радев е пионка на задкулисието, см.е.ш.ко! Вижда се, че някои неща, които прави не са му по вкуса, но ги изпълнява стриктно, както подобава на един войник..Радев е абсолютно некомпетентен политик. Обградил се е със сто съветника и готви невероятни каши с тях. Ако питаш мен, той дори не е взел сам решението да се кандидатира за президент още на миналите президентски избори...

101

Професор Пръц

преди 8 месеца

Не му се участва в загубена битка....да сложат пак Цецка...

100

хахаха

преди 8 месеца

ами ще откаже, ако иска да получи само 1 глас

99

комитата

преди 8 месеца

туй трябва да е блъф,трябва дс не си много добре да издигнеш туй момче на президент-няма да събере и 5 %

98

Анонимен

преди 8 месеца

Агента на москва р. радев няма шанс за преизбиране, дори с ченгетата от ДС- ДБ! Оня ден Карадайъ ви го каза в очите, следващият президент няма да е радев, депесарски шут му дадохме!