113

Анонимен

преди 2 години

Не иска пак да му дърпат ушите публично :) А защо да не е баце? Я, кажете, да се посмеем :)

112

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за Петър Стоянов - най-добрия президент, който сме имали до сега. Ако ГЕРБ го номинират ще гласувам с ладост за него. Крайно време е руската къртица Фигуранта да бъде изчегъртан

111

Анонимен

преди 2 години

Кой ще се качи на Титаник?

110

мак

преди 2 години

Отдъхнах си. Няма да гледаме т.па.та му физиономия по време на изборна кампания. Би могъл да се кандидатира, но сигурно усеща, че не става и 1 мандат излагации му стига. т.лупа пък иска да е премиер, защото като президент няма да има такива правомощия, да държи власт и раздава кинти.

109

root

преди 2 години

И честно си казахме викам......

108

Диана

преди 2 години

До Не разбирате: Учителите никога не са били на еднаква заплата - винаги е имало надбавки за прослужени години или просто са им се увеличавали заплатите за прослужени години..Освен това, не е вярно, че учителите работят много часове - колко ще работят зависи от директорите, но по правило, те имат най-много 4 часа на ден редовни в клас, а след училище не можеш да имаш повече от 4 часа допълнителни, каквото и да правиш...Учителите у нас се изложиха много при този преход - съсипаха сума ти деца

107

Анонимен

преди 2 години

Ако Дпс преди 5 г. беше застанало зад Ц. Цачева сега нямаше да я обсъждате като " неуспешен" кандидат, ами като г- жа Президент отиваща към втори мандат, и куп руски глупости щяхме да си спестим през годините! Дпс вече свали радев от поста, въпрос на 2 месица е да се случи официалното- бройте дните, чи сейко- то цъка ( тик- так, тик- так)

106

Анонимен

преди 2 години

ха ха ха яко са го закъсали крадците щом до тая карикатура опряха

105

xaxsasб

преди 2 години

До 105 - Да странно е че се говоли за демокрация. В работата ми един прави 10 кейса друг прави 30 и накрая взимаме една и съща заплата. Това, ако не е комунизъм здраве му кажи. Хахаха.

104

баико

преди 2 години

розката го боли вратлето о6те от по6ляпването от баце му затова неиска да се кандидатира ,па като иде на диспут с радев остава с пръст в устата или с биберон.

103

LOL

преди 2 години

Ама някой предложил ли му е?

102

Мутрите

преди 2 години

До Да Тричат Алченгербов, ти кого ще заплашваш ва, дуп.аро а, марш да не идвам ва, ах да и.ба тези чалгари да и.ба, аааа *** ха.

101

xaxsasб

преди 2 години

До 88 и 89 - Е, незнаех. Нищо де, пак няма да гласувам никоя предизборна сампания не предлага методи за преборване на сивият сектор. Охапал ме комар кой политик краде докато куките ми прибират и рекетират приятелите по районните заради коноп. Не бих си дал гласунал за партия, която ме класифицира като престъпник. Би било абсурд да се самолегитимирам като такъв. Кагато някой предложи декриминализация ще гласувам, до тогава да му мислят хората, предлагащи услуги на българският пазар.

100

Диана

преди 2 години

До До 97 Радев сам взимал решенията?!..Ха-ха-ха..Радев е пионка на задкулисието, см.е.ш.ко! Вижда се, че някои неща, които прави не са му по вкуса, но ги изпълнява стриктно, както подобава на един войник..Радев е абсолютно некомпетентен политик. Обградил се е със сто съветника и готви невероятни каши с тях. Ако питаш мен, той дори не е взел сам решението да се кандидатира за президент още на миналите президентски избори...

99

Професор Пръц

преди 2 години

Не му се участва в загубена битка....да сложат пак Цецка...

98

хахаха

преди 2 години

ами ще откаже, ако иска да получи само 1 глас

97

комитата

преди 2 години

туй трябва да е блъф,трябва дс не си много добре да издигнеш туй момче на президент-няма да събере и 5 %

96

Анонимен

преди 2 години

Агента на москва р. радев няма шанс за преизбиране, дори с ченгетата от ДС- ДБ! Оня ден Карадайъ ви го каза в очите, следващият президент няма да е радев, депесарски шут му дадохме!

95

Да Тричат Алченгербо

преди 2 години

Уважаема Г - жо Диана, харесахте ми, Вие, Сте толкова жестока като някоя строга господарка, оххх бих желал да съм в краката Ви, а Вие, да ме унижавате.

94

Менгеле

преди 2 години

До Тъжната истина --- Ти сериозно ли? "Да са от село, да ходят боси и по потник, да погазват правилата (конституцията),... проcтак".. да ядат филии с мас, да се снимат по анцуг пред люляка, да вардят нощното шкафче с пистолет.... ами да. Прав си. Масите наистина харесват това, но всичко с времето си. Баста!