153

Протакване

преди 3 месеца

Тиквите знаят социологията и са наясно, че главната тиква няма шанс срещу Радев, затова ще излъчат само едно усмихнато бушонче. Борбата е на друго място.

152

Анонимен

преди 3 месеца

До Иван. Къде ги видя тия два мандата? Той едвам един изкара, чак жена му протестираше срещу него

151

мак

преди 3 месеца

До Диана. герб също драпа за власт. За пореден път.

150

Трябва да знаеш:

преди 3 месеца

"Обесването на Свещенник Кръстьо" е нищо работа пред творбата "Последният треторайхник овалян в катран, поръсен с пера, обесен и запален пред посолството на Руската федерация"Тая творба е намек за недовършена работа - затова там е точното място!С нежелание да се разправяме нито със САЩ нито с РФ!

149

xaxsasб

преди 3 месеца

До 140 Дана - Пуша само трева. Живял и работил съм в Холандия, Испания и САЩ. Познавам чичаци в Амстердам от агитките на Аякс на по 60+, които си пушат по цял ден. Работя от 15г. и вкарвам пари от чужбина вече 8г. Работя дистанционно и баща ми живее в Ню Йорк. Стоя тук по собствено желание за да видя кога българите ще спрат да подаряват децата си на полицаи, дилъри и политици. При мен ситуацията е малко "Храни куче да те лае." Защо да ходя до урните нали съм престъпник? ;}

148

Иван

преди 3 месеца

Естествено че ще откаже! Човека си е изкарал два мандата и остава в историята като успял президент. Сега ако се кандидатира и загуби ще бъде запомнен със загуба!

147

Диана, Умолявам Ви

преди 3 месеца

Знаете ли край на номер и къде го има или онлайн адрес за да пиша комент.в полза на ГЕРБ, много искам да си изкарам пари, много обичам ГЕРБ.

146

Избирател избирач

преди 3 месеца

Ха-хаа! Тоя ли бе?

145

Анонимен

преди 3 месеца

Плевнелиев кога стана политически стратег ?? Че дава съвети и на ББ. Кой го направи президент. Бат Бойко върти политиката вече над 20 години а като сложим и тошко, цял живот е в политиката, Плевнелиев ще му дава акъли?? хаха. Бат Бойко когато бил бодигард на тошко, плевнелиея спал в трабанче.

144

Анонимен

преди 3 месеца

Проблема не е самата партия ГЕРБ , а някои нагли хора от тази партия, а Плевналиев не ти е поредния бушон, Бойко, който да изгори или умре заради теб , детето му умря заради теб и няглярството ти, време е да си ходиш!

143

do 144

преди 3 месеца

намираш най-високата сграда у вашето село и скачаш без да се замисляш мила ! Моля те не се размножавай !

142

Анонимен

преди 3 месеца

Нямат и идея кой ще предложат. Предлагат наред и засега всички им отказват.....С което Бойко Борисов сам с отчаяните си действия и ниските си 15% симпатизанти показва, че Румен Радев е явление през последните 30 години. България не е имала до сега такъв качествен Президент! Наистина ми е жал за хората, които казват на бялото-черно!!! Но от друга страна се радвам, че са едва 15%. То не може всички да те харесват. Тогава значи нещо не ти е наред....ОБРАЗОВАНИТЕ ПРЕВЗЕМАТ ДЪРЖАВАТА! УЖАС ....

141

До анонимен 140

преди 3 месеца

Къде да видя пълния номер 11 08 упътете ме всмисъл къде го има за пари ще пиша за ГЕРБ, но ми трябва номер, моля Ви, искам да отдам душата си на ГЕРБ !!!

140

Не съм сигурен

преди 3 месеца

Че с неплатена сметка от два милиарда и доказан лобизъм и източване на държавни средства в особено големи размери като оная сделка 62 милиона на година сключена от твоя кабинет и твойте лобистки министри след като си наказал 15 000 души с висше образование,пообщинрчи всичко може да имаш други искания освен бърза смърт..Гледай го от другата страна-може да те обесим и линчуваме пред посолството на РФ може да те разпънем между два коня по български сакрално ... Коршума в главата е за предпочитане

139

Българин

преди 3 месеца

Много мъдро. Никой няма да гласува за него.

138

Анонимен

преди 3 месеца

Най жалкия президент който сме имали в историята е Плювньо с мекото гласче!!

137

Диана

преди 3 месеца

До xaxsasб В частна фирма ли работиш? И..как ти плащат - на норма или за изработено време?!...Това не е демокрация нашето, това е наследството от прехода на БСП към пазарна икономика - свалят ти по 10 кожи от гърба! И тези хора, БСП, днес отново водят война за властта! Трябва да гласуваш за Герб само, според мен - само тях ги е грижа какво става у нас, но нямат вълшебна пръчица да оправят всичко изведнъж...

136

СКАТ NEWS

преди 3 месеца

Плевнелиев отказал на Борисов,ама това е за преТ телевизора.Иначе муй навит,току-що го излъчиха по CNBM от Севеверно-южна македонска област.

135

Анонимен

преди 3 месеца

кой ще е този надпартиен на каишка на Герб, имат шанс само и единствено със Луна и то щото ще е голям цирк

134

Анонимен

преди 3 месеца

ДНЕС НЕ Е ПЪРВИ АПРИЛ