140

Диана, Умолявам Ви

преди 7 месеца

Знаете ли край на номер и къде го има или онлайн адрес за да пиша комент.в полза на ГЕРБ, много искам да си изкарам пари, много обичам ГЕРБ.

139

Избирател избирач

преди 7 месеца

Ха-хаа! Тоя ли бе?

138

Анонимен

преди 7 месеца

Плевнелиев кога стана политически стратег ?? Че дава съвети и на ББ. Кой го направи президент. Бат Бойко върти политиката вече над 20 години а като сложим и тошко, цял живот е в политиката, Плевнелиев ще му дава акъли?? хаха. Бат Бойко когато бил бодигард на тошко, плевнелиея спал в трабанче.

137

Анонимен

преди 7 месеца

Проблема не е самата партия ГЕРБ , а някои нагли хора от тази партия, а Плевналиев не ти е поредния бушон, Бойко, който да изгори или умре заради теб , детето му умря заради теб и няглярството ти, време е да си ходиш!

136

do 144

преди 7 месеца

намираш най-високата сграда у вашето село и скачаш без да се замисляш мила ! Моля те не се размножавай !

135

Анонимен

преди 7 месеца

Нямат и идея кой ще предложат. Предлагат наред и засега всички им отказват.....С което Бойко Борисов сам с отчаяните си действия и ниските си 15% симпатизанти показва, че Румен Радев е явление през последните 30 години. България не е имала до сега такъв качествен Президент! Наистина ми е жал за хората, които казват на бялото-черно!!! Но от друга страна се радвам, че са едва 15%. То не може всички да те харесват. Тогава значи нещо не ти е наред....ОБРАЗОВАНИТЕ ПРЕВЗЕМАТ ДЪРЖАВАТА! УЖАС ....

134

До анонимен 140

преди 7 месеца

Къде да видя пълния номер 11 08 упътете ме всмисъл къде го има за пари ще пиша за ГЕРБ, но ми трябва номер, моля Ви, искам да отдам душата си на ГЕРБ !!!

133

Не съм сигурен

преди 7 месеца

Че с неплатена сметка от два милиарда и доказан лобизъм и източване на държавни средства в особено големи размери като оная сделка 62 милиона на година сключена от твоя кабинет и твойте лобистки министри след като си наказал 15 000 души с висше образование,пообщинрчи всичко може да имаш други искания освен бърза смърт..Гледай го от другата страна-може да те обесим и линчуваме пред посолството на РФ може да те разпънем между два коня по български сакрално ... Коршума в главата е за предпочитане

132

Българин

преди 7 месеца

Много мъдро. Никой няма да гласува за него.

131

Анонимен

преди 7 месеца

Най жалкия президент който сме имали в историята е Плювньо с мекото гласче!!

130

Диана

преди 7 месеца

До xaxsasб В частна фирма ли работиш? И..как ти плащат - на норма или за изработено време?!...Това не е демокрация нашето, това е наследството от прехода на БСП към пазарна икономика - свалят ти по 10 кожи от гърба! И тези хора, БСП, днес отново водят война за властта! Трябва да гласуваш за Герб само, според мен - само тях ги е грижа какво става у нас, но нямат вълшебна пръчица да оправят всичко изведнъж...

129

СКАТ NEWS

преди 7 месеца

Плевнелиев отказал на Борисов,ама това е за преТ телевизора.Иначе муй навит,току-що го излъчиха по CNBM от Севеверно-южна македонска област.

128

Анонимен

преди 7 месеца

кой ще е този надпартиен на каишка на Герб, имат шанс само и единствено със Луна и то щото ще е голям цирк

127

Анонимен

преди 7 месеца

ДНЕС НЕ Е ПЪРВИ АПРИЛ

126

Анонимен

преди 7 месеца

До този дето иска да изкара парички в полза на ГЕРБ: Обади се на телефон 11 08! Схващаш ли? :) :) :) Желая ти много приятни и нежни изживявания .!.

125

Диана

преди 7 месеца

До xaxsasб Не е хубаво да прекаляваш с наркотиците-те те убиват!Не искаш на 50г. да се чувстваш като в ада..Колкото повече се рушиш отвътре, толкова повече страдания и болки те очакват.Лекарите дори не препоръчват морфин като болкоуспокоително, защото и той руши организма-дават го само на безнадеждните случаи..Ако можеш сам с волята си да се спреш,направи го!Ако не можеш, потърси помощ навреме..Дрогата не е хубаво нещо,въпреки че е решение за някои състояния, тя не е решение за никой проблем

124

Анонимен

преди 7 месеца

Петър Стоянов си го спомням единствено с това, че удари шамар на журналист! Няма да го забравя никога този момент. Мисля, че го има това видео....Президент и толкова слаби нерви...Друго всичко ми е мъгла, както с него, така и с предишните...А Първанов си спомням, че имаше скандал с племенника му, който беше обвинен за убийство на хокеен вратар и след това уж избягал от ареста в чужбина...Та това са миналите ни Президенти!

123

xaxsasб

преди 7 месеца

Днес сме на работа 10 човека. Има трима с по 5 направени кейса, има 4 човека с по 10-12 кейса и има трима с по 20 кейса. Накрая всички сме равни и взимаме еднаква заплата. Демокрация ли е, комунизъм ли е, трудно е да се прецени. ;} Над 40% от населението на Земята съществува единствено заради илюзията наречена хуманизъм. Хуманизма поставя човека в Центъра на Вселената и Егото му позволява да си мисли, че заслужава нещо повече от едно куче или котка. ;}

122

Анонимен

преди 7 месеца

5 години по студия разправя колко е лош Радев, а той по добър, поканят го да се яви срещу Радев откаже

121

Анонимен

преди 7 месеца

Каква стана тя. От "И магаре да им сложа, ще го изберат" до "няма такова магаре да иска да стане за смях". Баба Сталина можеше, ама до ноември скандалът няма да утихне, а ще е в разгара си :)