173

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 месеца

КОИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН БИ ГЛАСУВАЛ ЗА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ПЛЕВНЯТА И БОРИСОВ?

172

Христо Христов

преди 3 месеца

От статията става кристално ясно, че Плевнелиев, вероятно от скука, се е самопредложил, а Борисов го е натирил. Но всичко това е напълно нормално за вечно неадекватния плевнелиев.

171

ТузаркатанаСофияГаза

преди 3 месеца

МАРШ ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛОВЕ ЩЕ ВИ СМАЖА.

170

Голямата трагедия

преди 3 месеца

Кога ще си получа парите? Кога ще си получа нормалния живот? Кога ще ми възстановите всички пропуснати ползи, моменти, щастливи победи и преживявания?Като умра нали? Малко след това.Десет години дела да докажеш това което е учевидно и аз дотогава ще съм умреш!

169

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 3 месеца

Уважаемата Г - жа Диана Гербаджийската Кокона = Уважаемата Г - жа Севдалина Арнаудова, моля дръжте си прилично Уважаема, или не пускате на " Лидера " си в град Банкя, хмммм ?!!!

168

Анонимен

преди 3 месеца

Росито милия знае колко си може, да се ежи на Путин зад гърба на янките. Клоун.

167

xaxsasб

преди 3 месеца

До Диана - Колкото до агитацията ти да гласувам за Герб при положение, че половината дилъри работят за Маджо и Каратиста е като да ме караш да гласувам за сивият сектор, в който и без това се намирам. Това не е промяна, а стагнация. Конопа бе криминализиран по времето на Бочко в МВР. Държавата вика дръжте крадеца докато куките и дилърите продават "полицейска амнезия хейз". Да гласувам за хората, които 2004та лепнаха етикет престъпник на над 300,000 българи? Не, благодаря, ходи ти. ;}

166

Големия смях

преди 3 месеца

Че това е централна софийска улица и на нея вързан човек се гърчи като червей и трябва да мине половин час някой да го съжали , да го не е страх и да го развърже....Тва като един виц - една студентка плаче в лекционната зала и идва един чистач и пита - Момиче за чив х.*** плачеш ...За какъвто и да е ... Демек свършили мъжете в тая страна ...

165

Анонимен

преди 3 месеца

То пък щеше някой да го избере,това щеше да е самоубийство за гроб.

164

Анонимен

преди 3 месеца

Съмнявам се Плевналиев да е предприемал нещо без командата на Бойко, беше използван, ББ унизително му чукаше чембери по главата публично, срам, не само това, но детето му умря заради наглия ББ, жена му също го напусна и преживя ада, Бойко кога ще си ходиш, не искаме нищо лошо да ти се случи, а просто да се махнеш, много хора съсипа и измряха!

163

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 3 месеца

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, я кажате на българските избиратели как Дуловската Ви Примадона похапва печено, а после сваля кила в Банкя, защото Вие, отслабнахте и физически и психически !!! Долу ГЕРБ, да живее Републиката !!!

162

Жалко

преди 3 месеца

Ако това е вярно,а то е,Борисов нищо не разбира от стратегия.Нищо лошо, стига поне да се съветва,но той е дебела глава и самонадеян.Затова се докара до тук.Спри бе човече да унижаваш хората около теб,жал ми е за тях да ги влачиш където ти е кефа! Изглеждаше преди години нормален,диалигичен, напорист,а си се превърнал в една дебела и отблъскваща персона.Или си се забравил, или си се изчерпал. Казва ти го човек от електората

161

адвокат Тенев

преди 3 месеца

Борисов и Плевнелиев!?.....тия и двамата защо са още на свобода а не в трудов лагер за по 30год.....

160

xaxsasб

преди 3 месеца

Разбира се, че работя за частна фирма и то чуждестранна, вече не живеем в затворена икономика и когато човек мине пубертета трябва да се стреми да учи и да вкарва пари от чужбина. Ще поседя още 2-3 години на настоящата си работа, като през това време уча Джавичка. После вдигам левела и вкарвам още повече пари. Почивам си с конопче вместо с тютюн или алкохол. Народа би трябвало да е достатъчно зрял сам да прецени дали предпочита парите ми да влизат в хазната или в джоба на сивият сектор, нали? ;}

159

Протакване

преди 3 месеца

До ИванОстава в историята като напълно неадекватен президент, който страдаше от мегаломанията на шефа си. Дори си позволи да плаче на живо в ефир след една терористична атака в Париж. Да оставим емоциите на страна, но един държавен глава не трябва да плаче, а да демонстрира сила. Беше като ухилен аватар на фона на пълното разложение в държавата.

158

Моля ГЕРБ за милост

преди 3 месеца

Искам да пиша комент. за пари тук във Ваша полза, на кой тел. номер дайте ми подсказка или част от инт.адрес за да почкна довечера, моля Ви, ще си отдам душата.

157

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименОткакто Бойко е на власт, България се покри с трупове, даже и колосалните кражби могат да се простят, но съсипването и смъртта на толкова много хора и български граждани - не! Изгоряха всички, за да свети той и си пълни гушата, време му е да си ходи и плаща!

156

Последното изкуство

преди 3 месеца

На демократичната идея беше един хепънинг в центъра на София дето спира един автомобил на главна улица и излизат двама яки типове, мускулести - не съм сигурен дали единият не беше с фланелка на СССР, а другия с фланелка на САЩ и вадят от багажника автора на хепънинга, творбата овързан като колбас без възможност за движение и го хвърлят на улицата и изчезват - не им пука. Та те това е България - оставена в ръцете на най-големия враг. Минава половин час - две момичета студентки го развързват ....

155

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя като полулегалният Живков по време на партизанското движение - полулегален, понеже той се криел, а никой не го търсил. И тоя - същият - полуотказал - той отказал, ама никой не му е предлагал.

154

Даниел Митов

преди 3 месеца

Крайно време е да узаконим еднополовите бракове и хетеросексуалистите да ни плащат данъци!!!