153

Анонимен

преди 2 години

То пък щеше някой да го избере,това щеше да е самоубийство за гроб.

152

Анонимен

преди 2 години

Съмнявам се Плевналиев да е предприемал нещо без командата на Бойко, беше използван, ББ унизително му чукаше чембери по главата публично, срам, не само това, но детето му умря заради наглия ББ, жена му също го напусна и преживя ада, Бойко кога ще си ходиш, не искаме нищо лошо да ти се случи, а просто да се махнеш, много хора съсипа и измряха!

151

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, я кажате на българските избиратели как Дуловската Ви Примадона похапва печено, а после сваля кила в Банкя, защото Вие, отслабнахте и физически и психически !!! Долу ГЕРБ, да живее Републиката !!!

150

Жалко

преди 2 години

Ако това е вярно,а то е,Борисов нищо не разбира от стратегия.Нищо лошо, стига поне да се съветва,но той е дебела глава и самонадеян.Затова се докара до тук.Спри бе човече да унижаваш хората около теб,жал ми е за тях да ги влачиш където ти е кефа! Изглеждаше преди години нормален,диалигичен, напорист,а си се превърнал в една дебела и отблъскваща персона.Или си се забравил, или си се изчерпал. Казва ти го човек от електората

149

адвокат Тенев

преди 2 години

Борисов и Плевнелиев!?.....тия и двамата защо са още на свобода а не в трудов лагер за по 30год.....

148

xaxsasб

преди 2 години

Разбира се, че работя за частна фирма и то чуждестранна, вече не живеем в затворена икономика и когато човек мине пубертета трябва да се стреми да учи и да вкарва пари от чужбина. Ще поседя още 2-3 години на настоящата си работа, като през това време уча Джавичка. После вдигам левела и вкарвам още повече пари. Почивам си с конопче вместо с тютюн или алкохол. Народа би трябвало да е достатъчно зрял сам да прецени дали предпочита парите ми да влизат в хазната или в джоба на сивият сектор, нали? ;}

147

Протакване

преди 2 години

До ИванОстава в историята като напълно неадекватен президент, който страдаше от мегаломанията на шефа си. Дори си позволи да плаче на живо в ефир след една терористична атака в Париж. Да оставим емоциите на страна, но един държавен глава не трябва да плаче, а да демонстрира сила. Беше като ухилен аватар на фона на пълното разложение в държавата.

146

Моля ГЕРБ за милост

преди 2 години

Искам да пиша комент. за пари тук във Ваша полза, на кой тел. номер дайте ми подсказка или част от инт.адрес за да почкна довечера, моля Ви, ще си отдам душата.

145

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОткакто Бойко е на власт, България се покри с трупове, даже и колосалните кражби могат да се простят, но съсипването и смъртта на толкова много хора и български граждани - не! Изгоряха всички, за да свети той и си пълни гушата, време му е да си ходи и плаща!

144

Последното изкуство

преди 2 години

На демократичната идея беше един хепънинг в центъра на София дето спира един автомобил на главна улица и излизат двама яки типове, мускулести - не съм сигурен дали единият не беше с фланелка на СССР, а другия с фланелка на САЩ и вадят от багажника автора на хепънинга, творбата овързан като колбас без възможност за движение и го хвърлят на улицата и изчезват - не им пука. Та те това е България - оставена в ръцете на най-големия враг. Минава половин час - две момичета студентки го развързват ....

143

Анонимен

преди 2 години

Тоя като полулегалният Живков по време на партизанското движение - полулегален, понеже той се криел, а никой не го търсил. И тоя - същият - полуотказал - той отказал, ама никой не му е предлагал.

142

Даниел Митов

преди 2 години

Крайно време е да узаконим еднополовите бракове и хетеросексуалистите да ни плащат данъци!!!

141

Протакване

преди 2 години

Тиквите знаят социологията и са наясно, че главната тиква няма шанс срещу Радев, затова ще излъчат само едно усмихнато бушонче. Борбата е на друго място.

140

Анонимен

преди 2 години

До Иван. Къде ги видя тия два мандата? Той едвам един изкара, чак жена му протестираше срещу него

139

мак

преди 2 години

До Диана. герб също драпа за власт. За пореден път.

138

Трябва да знаеш:

преди 2 години

"Обесването на Свещенник Кръстьо" е нищо работа пред творбата "Последният треторайхник овалян в катран, поръсен с пера, обесен и запален пред посолството на Руската федерация"Тая творба е намек за недовършена работа - затова там е точното място!С нежелание да се разправяме нито със САЩ нито с РФ!

137

xaxsasб

преди 2 години

До 140 Дана - Пуша само трева. Живял и работил съм в Холандия, Испания и САЩ. Познавам чичаци в Амстердам от агитките на Аякс на по 60+, които си пушат по цял ден. Работя от 15г. и вкарвам пари от чужбина вече 8г. Работя дистанционно и баща ми живее в Ню Йорк. Стоя тук по собствено желание за да видя кога българите ще спрат да подаряват децата си на полицаи, дилъри и политици. При мен ситуацията е малко "Храни куче да те лае." Защо да ходя до урните нали съм престъпник? ;}

136

Иван

преди 2 години

Естествено че ще откаже! Човека си е изкарал два мандата и остава в историята като успял президент. Сега ако се кандидатира и загуби ще бъде запомнен със загуба!

135

Диана, Умолявам Ви

преди 2 години

Знаете ли край на номер и къде го има или онлайн адрес за да пиша комент.в полза на ГЕРБ, много искам да си изкарам пари, много обичам ГЕРБ.

134

Избирател избирач

преди 2 години

Ха-хаа! Тоя ли бе?