160

xaxsasб

преди 7 месеца

До Диана - Колкото до агитацията ти да гласувам за Герб при положение, че половината дилъри работят за Маджо и Каратиста е като да ме караш да гласувам за сивият сектор, в който и без това се намирам. Това не е промяна, а стагнация. Конопа бе криминализиран по времето на Бочко в МВР. Държавата вика дръжте крадеца докато куките и дилърите продават "полицейска амнезия хейз". Да гласувам за хората, които 2004та лепнаха етикет престъпник на над 300,000 българи? Не, благодаря, ходи ти. ;}

159

Големия смях

преди 7 месеца

Че това е централна софийска улица и на нея вързан човек се гърчи като червей и трябва да мине половин час някой да го съжали , да го не е страх и да го развърже....Тва като един виц - една студентка плаче в лекционната зала и идва един чистач и пита - Момиче за чив х.*** плачеш ...За какъвто и да е ... Демек свършили мъжете в тая страна ...

158

Анонимен

преди 7 месеца

То пък щеше някой да го избере,това щеше да е самоубийство за гроб.

157

Анонимен

преди 7 месеца

Съмнявам се Плевналиев да е предприемал нещо без командата на Бойко, беше използван, ББ унизително му чукаше чембери по главата публично, срам, не само това, но детето му умря заради наглия ББ, жена му също го напусна и преживя ада, Бойко кога ще си ходиш, не искаме нищо лошо да ти се случи, а просто да се махнеш, много хора съсипа и измряха!

156

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 7 месеца

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, я кажате на българските избиратели как Дуловската Ви Примадона похапва печено, а после сваля кила в Банкя, защото Вие, отслабнахте и физически и психически !!! Долу ГЕРБ, да живее Републиката !!!

155

Жалко

преди 7 месеца

Ако това е вярно,а то е,Борисов нищо не разбира от стратегия.Нищо лошо, стига поне да се съветва,но той е дебела глава и самонадеян.Затова се докара до тук.Спри бе човече да унижаваш хората около теб,жал ми е за тях да ги влачиш където ти е кефа! Изглеждаше преди години нормален,диалигичен, напорист,а си се превърнал в една дебела и отблъскваща персона.Или си се забравил, или си се изчерпал. Казва ти го човек от електората

154

адвокат Тенев

преди 7 месеца

Борисов и Плевнелиев!?.....тия и двамата защо са още на свобода а не в трудов лагер за по 30год.....

153

xaxsasб

преди 7 месеца

Разбира се, че работя за частна фирма и то чуждестранна, вече не живеем в затворена икономика и когато човек мине пубертета трябва да се стреми да учи и да вкарва пари от чужбина. Ще поседя още 2-3 години на настоящата си работа, като през това време уча Джавичка. После вдигам левела и вкарвам още повече пари. Почивам си с конопче вместо с тютюн или алкохол. Народа би трябвало да е достатъчно зрял сам да прецени дали предпочита парите ми да влизат в хазната или в джоба на сивият сектор, нали? ;}

152

Протакване

преди 7 месеца

До ИванОстава в историята като напълно неадекватен президент, който страдаше от мегаломанията на шефа си. Дори си позволи да плаче на живо в ефир след една терористична атака в Париж. Да оставим емоциите на страна, но един държавен глава не трябва да плаче, а да демонстрира сила. Беше като ухилен аватар на фона на пълното разложение в държавата.

151

Моля ГЕРБ за милост

преди 7 месеца

Искам да пиша комент. за пари тук във Ваша полза, на кой тел. номер дайте ми подсказка или част от инт.адрес за да почкна довечера, моля Ви, ще си отдам душата.

150

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименОткакто Бойко е на власт, България се покри с трупове, даже и колосалните кражби могат да се простят, но съсипването и смъртта на толкова много хора и български граждани - не! Изгоряха всички, за да свети той и си пълни гушата, време му е да си ходи и плаща!

149

Последното изкуство

преди 7 месеца

На демократичната идея беше един хепънинг в центъра на София дето спира един автомобил на главна улица и излизат двама яки типове, мускулести - не съм сигурен дали единият не беше с фланелка на СССР, а другия с фланелка на САЩ и вадят от багажника автора на хепънинга, творбата овързан като колбас без възможност за движение и го хвърлят на улицата и изчезват - не им пука. Та те това е България - оставена в ръцете на най-големия враг. Минава половин час - две момичета студентки го развързват ....

148

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя като полулегалният Живков по време на партизанското движение - полулегален, понеже той се криел, а никой не го търсил. И тоя - същият - полуотказал - той отказал, ама никой не му е предлагал.

147

Даниел Митов

преди 7 месеца

Крайно време е да узаконим еднополовите бракове и хетеросексуалистите да ни плащат данъци!!!

146

Протакване

преди 7 месеца

Тиквите знаят социологията и са наясно, че главната тиква няма шанс срещу Радев, затова ще излъчат само едно усмихнато бушонче. Борбата е на друго място.

145

Анонимен

преди 7 месеца

До Иван. Къде ги видя тия два мандата? Той едвам един изкара, чак жена му протестираше срещу него

144

мак

преди 7 месеца

До Диана. герб също драпа за власт. За пореден път.

143

Трябва да знаеш:

преди 7 месеца

"Обесването на Свещенник Кръстьо" е нищо работа пред творбата "Последният треторайхник овалян в катран, поръсен с пера, обесен и запален пред посолството на Руската федерация"Тая творба е намек за недовършена работа - затова там е точното място!С нежелание да се разправяме нито със САЩ нито с РФ!

142

xaxsasб

преди 7 месеца

До 140 Дана - Пуша само трева. Живял и работил съм в Холандия, Испания и САЩ. Познавам чичаци в Амстердам от агитките на Аякс на по 60+, които си пушат по цял ден. Работя от 15г. и вкарвам пари от чужбина вече 8г. Работя дистанционно и баща ми живее в Ню Йорк. Стоя тук по собствено желание за да видя кога българите ще спрат да подаряват децата си на полицаи, дилъри и политици. При мен ситуацията е малко "Храни куче да те лае." Защо да ходя до урните нали съм престъпник? ;}

141

Иван

преди 7 месеца

Естествено че ще откаже! Човека си е изкарал два мандата и остава в историята като успял президент. Сега ако се кандидатира и загуби ще бъде запомнен със загуба!