31

Бареков

преди 2 години

Какво правим с инфлацията бе отличник? Ще го духа.те. май това ще е първото служебно правителство свалено с камъни$

30

анонимен

преди 2 години

Дааа,това е да си политик-да лъжеш безочливо без да ти мигне окото.В кой сън го видя това еднакакво отношение към партиите бе,Янев?Нали видяхме как злобното куче Рашков "обичаше" конкретно и избирателно една от тях на миналите избори.И сега ще се пъне нещастника,но народът вече не е толкоза заблуден,видяха какво (не) могат партиите на "промяната".ГЕРБ пак ще се върнат там,където им е мястото,първото!

29

чисто и просто

преди 2 години

Хората не вярват в честността на изборите. Аз лично съм дълбоко убедена че Румен Радев се опитва да избегне правосъдие като назначи правителство от корумпирани министри които да бъдат на негово подчинение. Затова машините дават такъв резултат.

28

Анонимен

преди 2 години

Както умствено изостаналите зелени чорапи мачкат белите пристилки които спасяват животи така и необузданите Янев и Рашков под диктата на ясно кой ще мачкат опозиционно настроените българи, които явно не долюбват Радев и компания. Главен виновник е все пак електората.

27

Анонимен

преди 2 години

Алоооо др.ЯНЕВ и ти май се взе на сериозно и взе да си верваш като др.Радеф

26

Надблюдател

преди 2 години

Кога стана политик, кога се научи да лъжеш като политик! Еднакво отношение към всички партии, особено Ония с 12-те тоалетни, дето щял да "чегърта"! Никакво разхищения не средства не са предотвратили, а просто прибраха каквото можаха, и си мислят, че сега всички тях ще слушкат! Прави впечатление, че и той като Фигуранта Радев, говори за Служебното, все едно ще векуват! Явно и той си е повярвал, че превратът вече е успял!

25

Дообре

преди 2 години

Верваме ти.

24

6565656

преди 2 години

Никой на е предполагал, включително създателите на конституцията, че прзидент може да нанесе безнаказано такива вреди на обществото и държавата. Спешно трябва да се променят костутуционните президентски права, задължение и да се прамахне вицепрезидента. Ако не се стори, всички президенти от тук нататък за това ще се ползват от партиите, на безнаказан мърсък.

23

Анонимен

преди 2 години

Това е човекът,най-подходящ за премиер,.независимо кой ще спечели парламентарните избори.

22

баста

преди 2 години

"Другарю"Янев това с порените избори не е уникална ситуация,това е ПЛАЧЕВНА ситуация за българския народ създадена целенасочено от шефа ти Радев породена от самолюбието му и ламтежа за власт.

21

69

преди 2 години

Бъра бъра-два чадъра. И този е един мрънкач, въздух под налягане. Как така пък все от нашите министри все нищо не зависи и нищо не могат да направят. За какви международни цени на тока ми говори? Нали ние сами си го произвеждаме. Кажи бе Янев у кого отиват свръхпечалбите от износа на токи защо не ги регулирате?

20

питам

преди 2 години

Рашков ще нахлува ли пак в детски градини да стресира децата, и да търси между тях купувачи на гласове.Предните избори три дена гласяхте резултата от изборите в чужбина. Този път колко дена ще ви трябват да кажете резултата който ви е нужен.

19

Анонимен

преди 2 години

Лъжец с фуражка, големи уши, зелени чорапи, липса на морал, чест и дълг към Родината. Янев, как са децата, получават ли бонуси + заплатата??? Какъв % от торбичките, които носи съветничето на Фигуранта са за тебе??? Като си помисля, че този, и още хиляди тъпунгерски и крадливи фуражки, като него, цял живот са живели от моите данъци ми става гадно.

18

Off

преди 2 години

Янев! Туй държавата е сложна машина. Не мож я управлява, не е за теб. Гледай си там войниците да са опрятни - нали си военен. Всяка жаба да си знае гьола.

17

Аллоууу..

преди 2 години

Не слушай Янев --А, СЛУШАЙ , КВО ЩЕ КАЖЕ МОТИВАТОРА РАДЕВ -- И ЗА КОЛКО ЩЕ КУПИ ПАРТИЯТА ТИ ...С ЦЕЛИЯ ЕЛЕКТОРАТ ЗА ИЗБОРИТЕ...!..УТРЕ --КИРЧО И КОКОРЧО ЩЕ ДОЙДАТ ДА ТИ ДОНЕСАТ ПАРИТЕ И НОТАРИАЛНИЯ АКТ...!

16

АКТИВИСТ НА БСП

преди 2 години

Другарю Премиер , колко давате за покупка на "Партия с електорат"....ЩОТО ЕМИСАРИТЕ ВИ КИРЧО И КОКОРЧО, ИСКАТ ДА МИ КУПЯТ ПАРТИЯТА МНОГО ЕВТИНО.....А , АЗ ИСКАМ ДА Я ПРОДАМ НА НОРМИРАНИ /ДЪРЖАВНИ/ЦЕНИ....

15

Активист на БСП

преди 2 години

Другарю Премиер, мачкай ГЕРБерската хунта ГЕРБ-СУДЖУК!!!!

14

На риск

преди 2 години

Този лъже,като китайски влак с 300км в час.Я стигнеш жив, я не...

13

Ха-ха

преди 2 години

И един мармот завива шоколада в станиол...Лъжец

12

Aнонимен

преди 2 години

Няма да е еднакво а такова каквото му каже мотиватора Радев.