38

Анонимен

преди 2 години

само едни и същи глупости вече става смешно

37

Анонимен

преди 2 години

До 40Да затлъстяването е болест,правилно.Но не е толкова елементарно.Има фамилни заболявания,има заболявания които снижават метаболизма и т.н.Да се подиграеш на болен(дали с Ковид или затлъстяване) е неразбираемо!

36

неваксиниран

преди 2 години

Оставете ги ваксите да се кефят, който се смее последен се смее най-добре

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Ако не сте разбрали още затлъстяването е болест, а не просто външен вид, и рискови за ковид са точно затлъстелите. Щом не го знае, пък и Вие, значи знаете по-малко от нас и е логично, че няма да научим нищо от вас. Идете другаде да плашите.

34

Анонимен

преди 2 години

До Ваксиниран 30 Чак пък повечето. Смъртността е 4,4 % от заразените. До този момент за 1,5 години са заразени 480 000, значи ще трябват 10 години поне, за да се заразим всички поне по веднъж, а ни обещавате и да ни завтори. Ще трябва доста да почакате, т.р?оле.

33

Анонимен

преди 2 години

Наистина нещо не ни е наред на българите ...Известна вирусоложка изказва мнение.По-долу нападки за изказването,даже абсурдни изказвания за външния вид на жената.Много тъжно.Други пък се радват че неваксинирани могат да не оживеят.Трети,подиграват се на ваксинираните без капка знание по отношение на статистика и вируси.Свободни сте да коментирате.Хубав ден!

32

До 10

преди 2 години

То па един живоооооот!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Колежка се ваксинира с две дози ваксини и тръбеше , че иска и трета , сега е с ковид и е с усложнения в болница. Сори , ама какъв е смисъла от тези ваксини тогава ?

30

до 30

преди 2 години

Не, какво отварят само пунктове и безплатни ваксини, а те плюят ли плюят. Без никаква ваксинация вече, пандемията приключи за ваксинираните хора, сега тези които умират ежедневно преди ми беше жал, сега ми е просто цирк. Имат средство което ще им даде възможността да не загубят живота си от едно просто грипче ( вече е грипче само за ваксинираните), а антиваксърите отказват.

29

Анонимен

преди 2 години

Не е важно кой какво ви КАЗВА, а каква е истината всеки може да си я прецени за себе си. Лично за мен истината е че ваксините са ВРЕДНИ, а вирусът нищо по-различно от обикновен грип. Мисля че който вече се е ваксинирал е сбъркал.

28

Анонимен

преди 2 години

Стига сте плашили ве, няма да се ваксинирам

27

Ваксиниран

преди 2 години

Който се смее последен, се смее най-добре. Повечето от вас няма да дочакат Нова година.

26

Анонимен

преди 2 години

Ваксините спасяват живота ви, но друг е въпросът дали такива безмозъчни същества като вас заслужават да живеят.

25

Анонимен

преди 2 години

Тоз компот от сланина що не се скрие. Да отива да преподава диетология.

24

Анонимен

преди 2 години

Бабо Радке, ще засегне, които и предишните - рисковите групи. Затлъстелите са едната, така че вземи мерки, не се осланяй на ваксата, да не те подведе.

23

Antvx

преди 2 години

"Пикът предстои, най-засегнати ще са..." с тази риторика напомняш на спортен коментатор; в краен случай може и на врачка - липсва ти само тарото в ръцете и няколко икони по стените за авторитет.

22

абе

преди 2 години

Инжектирането с пррпарат, който не пази нито човека, нито околните е меко казано безумие. Това си е експеримент с безплатни доброволци, подписващи предварително освобождаване от отговорност на производителя. Можем да живеем без ваканции в чужбина и курорти. Дори без кино, театър и ресторант. Но да използват тялото ми за инкубатор на шипчести протеини, а мен като лабораторна мишка, а резултатите от инжекцията да се появят след години... Българите сме живели и при по-тежки режими!

21

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън глупости. Чакам Гломб да каже после какво що.

20

Добре ма,

преди 2 години

бабо Радке.Много ви е страх да не падне шалтера ("заболеваемостта"). Ще секнат кинтите.

19

МДа

преди 2 години

Агенция ПИК, глашатаите на властта :1. Витанов - "Заразата пълзи! Пик на 4-тата вълна средата на септември" 31. 08. 212. Мира Кожухарова - "Тревожно. Пик в средата на септември" 31. 08. пак там;3. Пак Витанов - интервю в Монитор - пик на 15-ти септември...Сега плаавно се изсулват към Октомври.. като в оня виц "Всичко познавам - или ще вали, или няма"...Едни и същи елементарни човечета, опитвайки се да манипулират, явно не безплатно..