76

Анонимен

преди 2 години

Нещо леката "хрема" ви поваля много лесно! Мангъровците къде са да обясняват за "лекото грипче", което поваля сухите съчки.

75

Колко по-живи щяха

преди 2 години

Колко живи очаквате да са хората над 70 години, след като средната продължителност на живот за България мъже и жени е около 70 години и независимо каквото и да се прави умират с нищо и никак не може да се компенсира старостта и натрупаните болести, генетика заложена, не добрият стандарт на живот който са водили десетки години от живота си и накрая неизбежното смърт.

74

до75

преди 2 години

Откъде си сигурен ? Звучи абсурдно .

73

Анонимен

преди 2 години

Ако се бяха ваксинирали сега тези 79 човека щяха да са живи.

72

Хайде да се обзаложи

преди 2 години

Това са или Тези жени на 22 и на 23 години са от специфична етническаа група на Ромеите. За тях се знае как живеят и какъв бит, култура имат.

71

Анонимен

преди 2 години

Познай от един път!

70

До Факт

преди 2 години

Това от къде става ясно ?

69

Факт

преди 2 години

Нито един от тези 79 починали не е бил ваксиниран и затова и са починали от вируса.

68

Анонимен

преди 2 години

Жените на 22 г. и на 23 г ваксинирани ли са били ?

67

Анонимен

преди 2 години

До 59..... дай акъл за предотватряване на тромбите моля те, в болниците не са сетили че трябва да ги разреждат пациентите сигурно, кажи една оптимална терапия против тромби. Ей значи всичко знаете, като знаете за тромбите защо има инсулти и инфаркти като може да нямате тромби

66

Анонимен

преди 2 години

90% от починалите със сърдечни заболявания, ама на това не се обръща внимание. Тези хора дори и от стария грип да се разболеят са в риск. А в момента с новия грип К19 и неадекватните лекари са си били обречени. Тия ламтящи за пари индивиди за година и половина не се научиха да лекуват ковид. Вместо да лекуват по симптоматика лекуват по някакви спуснати от СЗО простотии. А като се влошиш и една пневмония не могат да овладеят. По тази причина умират хората.

65

Сата НАТО

преди 2 години

До Сата НАТОи ти ли мислиш че от този вирус не се умира ?!!?!? ---///--- Не знам точно кой вирус визираш, но ако имаш предвид Този, за който ви плащат като за чума или ебола, за него мисля, че не съществува.

64

Е, сега!

преди 2 години

Абе умира се от всякакви вируси, ама точно от тая хрема не смятам да умирам, щото вече се запознахме с нея и не излезе страшна.

63

Сата НАТО

преди 2 години

Защо не дадете повече информация? Това деца от нормални семейства ли са, на които родителите безропотно приемат смъртта? Не пищят, не искат обяснения? Или някои ромчета от улицата, които от 5-годишни са дишали ацетоново лепило? Или просто си измисляте истории за по 1000 кинта премиални?

62

бг смешки 2

преди 2 години

До Сата НАТОи ти ли мислиш че от този вирус не се умира ?!!?!?

61

Е, сега!

преди 2 години

Абе тези жени на 21 и 23 г са ми леко съмнителни. Как ли пък не са ги надушили още от националните телевизии, да направят репортажи с цел стряскане на населението? Ако ги имаше, нямаше да останат неизползвани. Гаранция.

60

До 62

преди 2 години

Как да предотватряват тромбите? Дай някаква терапия точно, защото на Клексан 3x 0,6 не помага, и вземат да изкървят от язвата, разредени са на макс.

59

Сата НАТО

преди 2 години

Твърдя, че тези два случая (за 22 и 23-годишните жени), са или измислени, тоест откровена лъжа, или някакви бездомни и самотни деца, които медицинските служители са убили. С действие или бездействие. Периодично се пускат такива съобщения и подозрително никой не ги разследва.

58

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте! До 5 , грешка-до 10 години ,според актуалните антиваксърски заплахи, Европа, Азия САЩ и Европа ще изчезнат от лицето на земята. Ще векуват само африканци, афганци и българи. И ще направят рестарт на цивилизацията.. ..

57

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО По-скоро трябва да се предотвратяват тромбите. Проблемът не е в липсата на кислород, а в запушените фини кръвоносни съдове на белите дробове.