203

Анонимен

преди 2 години

Един от най-не ка дърните клоуни в цирк пандемия, но това го прави един от най-смешните.

202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 216 Защото епидемиолозите мислят над хипотезата на Поанкаре :)

201

Анонимен

преди 2 години

Бягай бе измислен. Ще ме агитира тука. Така ли не разбрахте, че няма да се ваксинираме?

200

Бивш асистент по ДИС

преди 2 години

Отдавна искам да пиша за Лъчезар Томов! Уникално падение поне по ДИС, а успя да вземе докторска степен. Беше на моите упражненията по Диференциално и интегрално смятане. Не знам как се е справял по другите дисциплини, но при мен беше много пасивен, разсеян, и чат-пат отсъстваше от занятия. А тръгнал да ми коментира проблеми, които не го засягат! Лъчезаре гледай си студентите и млъкни! Срам си за математиката!

199

Анонимен

преди 2 години

С предъвкване на мили анализи и още по-мили упреци към творците на ковид истерията и т. нар антиковид ваксини резултатът е само един: не спира да се пълни гушата на гейц и с-ие и да умират ваксинирани. На зло куче - зъл прът. зЬругияче няма оправия. Освен много да си и е гот така, друго обяснение не се намира за мълчанието на агнетата.

198

Анонимен

преди 2 години

Тоя математик е уникален индивид. Иска да промотира ваксинирането, но го прави така, че налива вода в мелницата на антиваксърите.

197

Анонимен

преди 2 години

Абе защо математиците обясняват наляво и надясно какво трябва да се прави с коронавируса?

196

Анонимен

преди 2 години

В Израел с над 80% ваксинирани защо има болни в болниците? Недейте да наричате "ваксина" тези течности! Когато те ваксинират срещу паралич, дифтерит или тетанус, нито се заразяваш, нито боледуваш, нито заразяваш други хора. Ковид 19- новото политическо оръжие за икономическо господство!

195

Анонимен

преди 2 години

Гледам снимката и виждам един рошав, с изкривени очила и невменяем поглед. На тоя досега са му били поне 20 дози кат го гледам. Той за тва и бръщолеви секви глупости. Хахааааааааа

194

Анонимен

преди 2 години

Ако има 80-90% ваксинирани и нямало да има хора в болниците. С тази статистика - няма и в болниците да има. 10% неваксинирани, както казват че само те умират, ще умрът за 20 дни. Някой вярва ли му на тоя? Аз лично - НЕ.

193

Анонимен

преди 2 години

А бе тоя преди да излезе от вкъщи, не се ли поглежда в огледалото. И винаги с тези дрехи... ама... той няма време да се вчеше, аз пък искам да има време дрехите да си сменя. Човека става и хуква да плаши, няма време за друго, ще му се скарат отгоре ако се забави и 2 секунди. Все пак, за това му плащат...

192

Светозар

преди 2 години

Няма да се ваксаме ! Да ви е ясно ! Ако ще да плашите с Mortal Kombat. За две години видяхме, че ковидката е та*ак. Пуснете нещо по - сериозно - Бубонна и Белодробна чума, Антракс, Денга, ако искате, да ни страхувате.

191

noFreeman

преди 2 години

ваксините те правят пътник за отвъдното с неопределено, но близко време... Само като му видя мазния поглед на тоя и знам за колко се е продал!

190

11

преди 2 години

"почти няма позитивни пациенти, които са били ваксинирани" - до тука четох. "Докторът" не знае, че позитивен тест означава добър тест, т.е. отрицателен тест. Следователно има пациенти, които са били ваксинирани и са с положителен тест, т.е. ваксината не действа. Така излиза, когато докторите са неграмотни.

189

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

преди 2 години

Когато се цитират цифри, като медицинска информация или статистика, задължително се посочва ИЗТОЧНИКЪТ НА ИНФОРМАЦИЯ - клиничното изследване, кога е проведено, колко и какви са участниците според възраст, пол и здравен статус, от кого е проведено и къде е публикувано. ЩОМ НЯМА ИЗТОЧНИК, ТОВА Е РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ И Е ПОДСЪДИМО.

188

Гост

преди 2 години

Бе къв доктор си ти бе?! Първо правило не сравнявай едно заболяване с друго!!! И като говориш за грип...знаеш ли колко хора умират от грип? Ужас...и такива ни лекуват!

187

Не съм ваксиниран

преди 2 години

Вчера започна да ме боли гърлото, мерих се - нямям температура. Днес вече не ме боли гърло, чувствам се добре, дори не мисля да си правя тест.

186

ПФ!

преди 2 години

Че той преди не беше ли като грипа ве? Всички които познавам и са го карали ми разказаха, че са го карали по-леко от грип - на крак. А грипа се кара на легло.

185

Анонимен

преди 2 години

Този психар ли е, при положение, че *** всеки е ясно, че реалната цифра е много висока, в България вероятно 10 пъти, ако 40% имат проблеми с бъбреци и сърце, говорим за 1,5млн. души в България, а в световен мащаб СЗО казваше преди годин, че 1 млрд. се е сблъскал с вируса, този говори, че 400 000 000 имат увредени органи от настонка без симптоми, аз от 100 човека дет познавам със симптоми, нито един няма някакви дълготрайни ефекти. Този е психар пълен. Дания затова премахна всичко.

184

Хъм

преди 2 години

До Прекарал ............Аз, пък имам роднини и приятели, които починаха защото послушаха мангъров, и други като него, които ги убеждаваха, че Корона вируса е като грип и се лекува с чайчета. Ти си късметлия, явно имаш добра имунна система, а тези, които не са с добра имунна система, като тебе? Всеки има право на личен избор. Не си задължен да се ваксинираш, но нямаш право да агитираш, без реални медицински доказателства, и да пречиш на хората сами да решат: дали да се ваксинират, или не.