75

чочо

преди 2 години

Къде се заразяват всеки ден по 1800 човека??? В добрите стари времена, като дойдеше грипа и за един месец минава през 80% от населението на България и изчезва! Тука някакъв грипен вирус ни мъчи две години и края не му се вижда !

74

468

преди 2 години

468 от 6488 от постъпилите в болница между 1-ви и 14-и септември са били ваксинирани по документи. Тъй като има практика ваксините да се изливат в мивката, трябва да проверяват дали имат антитела или ваксинацията на една част е била фиктивна.

73

Галин Костов

преди 2 години

Понеже гледам че разни *** се упражняват в красноречие, за пореден път ще дам моя пример. Разболях се от Ковид през ноември. Умерено тежко. Развих двустранна бронхопневмония, но не достигнах до болница, защото не се отпуснах да лежа в леглото като дроб. От първия ден през един час правих раздвижвания. Упражнения. Колкото и да ми е лошо. Аспирин протект изобщо не съм пил. Антикоагуланти също. Само антибиотик след 7ия ден. В момента правя 5 обиколки на стадиона за 10 мин. Здрав съм като камък.

72

Анонимен

преди 2 години

До АнтиваксърТой и Кантарджиев се "изпусна" и каза същото! И го пенсионираха зорноволно! Сега изпод крилото на Фандъкова агитира за дозаработване, ама не е същото вече!

71

?!?

преди 2 години

Положението е: кръчмите бачкат пълни до пръсване вземат 60/40. Болниците бачкате пълни до пръсване вземат по 1000 лееа бонуси. Нищо, че *** хора по стълбите им. Министъра на здравеопазването доволен бачка се добере, Радев доволен протести няма. Сметка на двамата е плаща народа.

70

Анонимен

преди 2 години

Стигасте лъгали народа бе *** копанар никой не ви вярва вече стигасте убивали хората стия ваши убийствени ваксини няма да стане това което иска те проклети убийци дано да горите в ада

69

...

преди 2 години

До 75-защо мислиш, че тези 79 са били неваксинирани ансолютно всички. Откъде имаш тази информация?

68

Анонимен

преди 2 години

А на ваксинираните "много силен" ли им е имунитета щом пълнят болниците и моргите?

67

...

преди 2 години

Ваксинираните сигурно са го изкарали или ще го изкарат по-леко вируса, повечето от неваксинираните са го преборили вече или ще го преборят.

66

Да анонимен 73

преди 2 години

468 вакснати влизат в болница с Ковид само в интервала между 1-ви и 14-ти септември! Ти нормален ли си?

65

До 74

преди 2 години

Ами защото не ти е "много силен" имунитета. И внимавай в първите 6 месеца. Рискът от инфаркт и инсулт е огромен, заради увреда на кръвоносните ти съдове. Вземай поне аспирин.

64

Анонимен

преди 2 години

Пландемията ще е до 2025 година.

63

Анонимен

преди 2 години

Тези 79 днес също са мислили, че по-хубаво от естественото преболедуване няма . Както и близо 400 интубирани в момента.

62

Анонимен

преди 2 години

То ваксинирани в болница почти няма. 99% от постъпващите в болница и умрелите са неваксинирани. В Европа. В България са 96%, вероятно заради фалшиво ваксинирани

61

...

преди 2 години

Майк Тайсън, ваксиниран ли е?

60

Курти Курц

преди 2 години

Щом пандемията е вече само за неваксинираните, значи ваксинираните нямат място в болниците, ако имат Ковид симптоми! Да се лекуват вкъщи с чайчета, както се лекува традиционно грип!

59

Лекар

преди 2 години

Някои тука е хвалят с много силния си имунитет. Но това също е проблем при ковид инфекцията. Ако имаш мното силен имунитет, умираш от цитокинова буря. Свръхвъзпаление -хиперинфламаторен синдром. Така че това не е за хвалби.

58

...

преди 2 години

Важното е и "Dnes.bg" да си заработят заплатата...

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67Така се получава понеже при когато човек пие лекарства за смъкване на температурата блокира борбата на организма да се справи с вируса възможно най-бързо за сметка на собствения си комфорт.Аз като бях болен от ковид не съм пил никакви лекалства и ми мина бързо.

56

....

преди 2 години

До 62 - естествения имунитет е на първо място!!!!