95

Анонимен

преди 2 години

Министър Денков: Деца загубиха живота си от коронавирус, и тази статистика я има. Над 100 учители починаха миналата година от коронавирус. Това каза служебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков "Деца загубиха живота си миналата година. И тази статистика я има. Все още не искам да вдигам много голяма тревога в това отношение ... още 20 човека непедагогически персонал също са починали от заразата.

94

Ммм

преди 2 години

Доц. Атанас Мангъров отговори на ръководството на Инфекциозна болница за заболели и починали ваксинирани срещу COVID-19. Според инфекциониста последният починал пациент на Инфекциозна болница, който е бил и ваксиниран, е починал в реанимацията на болница "Токуда" преди три дни."Проф. Червенякова много добре знае, защото за голямо съжаление човекът, когото и двамата познавахме, беше съпруг на нейна близка сътрудничка", твърди Мангъров във Фейсбук.Той посочва още, че Инфекциозна болница е разполагала преди с реанимация, но вече няма такова отделение. "Заслугата е до голяма степен на Черв

93

Буксува ЕПИДЕМИЯТА

преди 2 години

Ке падне ту горе ту доле. Немаги тези Витови бройки от по 3 000

92

....

преди 2 години

До 106-За проекция да си чувал?...

91

Solar Power

преди 2 години

Дори като се замисля, най добре за българина да живее под робство за да може някой да му казва какво трябва да се прави. В противен случай то не знае какво да прави и започва да се върти като муха без глава. Мда така говори историята ....

90

Solar Power

преди 2 години

Няма смисъл да убеждавата антиваксърите..... българина си е *** отвсякъде ! Не случайно е бил под робство 650 години :) Ще продължава да бъде под робство на СССР или на САЩ защото е *** :) Дори в Македония се ваксинираха над 35% само тук нямаме още 20% .... Защото бай Пенчо си мисли,че е много умен, всичко може да поправи и ремонтира с тиксо и свински опашки ... но в крайна сметка топ по бедност и топ по смъртност. 80% от "матряла" наистина НЕ става :)

89

Анонимен

преди 2 години

До Програмист Много се успокоихме, щом платеният ваксаджия е дежурен да ни отговаря на въпросите :)

88

Анонимен

преди 2 години

До пппп Да, сигурно затова никой не поема отговорността за ваксините. Логично. За Ваше сведение сащианците признават за над 14 000 починали от самите ваксини, отделно по толкова със заплаха за живота и трайни увреждания. И това е сега, до 5 години много неща могат още да се случат. Но нямам против да се ваксинирате. Само че, като казвате да не плашим хората, Вие пък не ги успокоявайте твърде много. Не е ли най-лесно да казват истината?

87

Леша

преди 2 години

Защо има толкова "заразени"? Маските не пазят ли?

86

Анонимен

преди 2 години

От началото на пандемията до ден днешен се пускат някакви цифри които не лежат на никаква основа, абсолютна манипулация! Колко от положителните тестове са втори тестове на един и същ човек, колко от положителните са на ваксинирани хора, колко от починалите са ваксинирани??? Но вие продължавайте да вярвате те се грижат за вашето здраве и живот!

85

пппп

преди 2 години

Ваксините са абсолютно безопасни и безвредни, престанете сами да се психясвате и да пишете по сайтовете колко са опасни, така плашите останалите! Никой от Вас не знае какво точно вредно или отровно има във ваксините сами се плашите един друг във фейса! Не ставайте иддиоти милиард хора вече са ваксинирани, дори малки деца и нищо им няма и няма да им има!!!

84

....

преди 2 години

Който има придружаващи заболявания може и да се притеснява от ваксината и да предпочете да се пребори с ковида (това добър лекар може да го реши) или го е преборил вече, . Който няма такива, също може да се притеснява от ваксината и да предпочете да се пребори с ковида или го е преборил вече. .Всеки е най-добре да приеме крайното си решение и да приеме решенията на другите за самите себе си, без да ги коментира, защото никой не му е искал мнението.

83

Анонимен

преди 2 години

1892 са показали положителен резултат с фейк тестовете. Това не са реалните заразени! 79 души не са починали ОТ коронавирус, а С коронавирус, което значи че са починали от други заболявания. Не се поддавайте на гнусната пропаганда!

82

Анонимен

преди 2 години

Стана тя една,отърваха му края.Сега по къщята ша са крият да са лекуват.Усетя ли,че е ваксан бегам, като дявол от тамян.

81

Анонимен

преди 2 години

Имаш естествен имунитет и няма нужда да си слагаш ваксина.

80

Галин Костов

преди 2 години

До 468. Значи в крайна сметка опираме до антителата, защото има много хора които въпреки че са ваксинирани наистина и то с две игли, не развиват антитела. Тогава с какво моите антитела на преболедувал са по-лоши от тези на ваксиниран? Вече минава втора вълна откакто съм преболедувал. Абсолютно никъде не нося маска и не се пазя, а ми няма нищо! Следя си антителата. В момента са повече отколкото бяха 3 седмици след преболедуване, а след 2 месеца правя 1 година от заболяването.

79

до чочо

преди 2 години

Чочо така е, но по време на грипа не носехме маски и не спазвахме дистанция. Затова сега се мъчим...

78

Смях

преди 2 години

Айде стига с тия глупости! Държавата е състояние на свободно падане, контрол няма никъде над нищо, само опит за последни кражби и саморазправа! Заведенията си работят срещу след 23:00 ч. срещу 300 лв. такса на "проверяващите" при това демонстративно! Това на практика е единствената мярка и тя не се спазва... Падението на служебния кабинет е феноменално...

77

Анонимен

преди 2 години

Трябва да посочат също и възраст и придружаващи заболявания.

76

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега ваксините ги били изливали в мивката! Баси оправданието! Като Витанов, дето не му излизат прогнозите, щото болните се криели и не се били тествали!