115

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО МЕДИИТЕ НЕ ПОВДИГАТ ВЪПРОСА ПРЕД СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЧЕ ИМА МНОГО ЗАБОЛЕЛИ? ЗАЩО НИКОЙ НИЩО НЕ КРИТИКУВА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЧЕ НЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ? ВСИЧКИ МЕДИИ ЛИ СА В СГОВОР ДА СЕ ПРОБУТА ОТНОВО ПРЕДАТЕЛЯ РАДЕВ???

114

Анонимен

преди 2 години

Нищо не знаеш

113

Анонимен

преди 2 години

И къде точно я видя тази група? Все казват колко са умрели и от тях колко са ваксинирани и неваксинирани. Да си видял група "почти ваксинирани"? Знам, че в САЩ ги броят към неваксинираните, надувайки смъртността от ковид в тази група.

112

Анонимен

преди 2 години

До 123 Измисляш си проблеми - ваксинираните с една доза се броят в отделна група. Нито са в групата на напълно ваксинираните, нито са в групата на неваксинираните. И с ваксина, и без ваксина всеки ден в един континтингент от един милион души умират по различни причини към 300 души - това е естествената смъртност. Иначе - слухове всякакви. Не си добре информиран и подозираш, че те лъжат - от там ти идват проблемите

111

Анонимен

преди 2 години

(продължение от 123) Също така, не ме интересува дали някой ваксиниран е умрял от ковид, или от самата ваксина - и двете трябва да са в купчината на ваксинираните, когато съобщават вакива бройки, а не само да казват за ковид ваксинирани срещу неваксинирани. А има толкова много мълви из България за хора умрели след ваксината (аз също имам познат на познат).

110

Анонимен

преди 2 години

Между двете дози на ваксината има по-голям риск да се заразиш с коронавируса (много пручвания, даже Pfizer го признават). И сега въпросът е - ако си от тези хора и влезеш в болница или интензивно, или недай си боже умреш, в коя група ще броят този случай - неваксинирани или ваксинирани? Защото за ваксиниран те броят чак 14 дена след втората доза. Ако те броят за неваксиниран, не стига че крият риска от заразяване след първата доза, ами и надуват негативните случаи в неваксинираната група.

109

Ж.

преди 2 години

Solar Power, яко завижда на българите! Да не забравяме колко световни постижения има в сферата на културата и техниката (например) от българска страна!

108

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power 104 От каква народност сте Вие?

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Рисковите не са по възраст, а по заболявания - сърдечно-съдови, диабет, затлъстяване, белодробни. Къде е тази статистика за рисковите, да я видим?

106

SHEFA

преди 2 години

А ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТА КОЛКО Е?-КОЛКО СА СЕ РОДИЛИ?

105

SHEFA

преди 2 години

ПА НЕ Е ЗЛЕ.

104

...

преди 2 години

Неваксиниран съм и пиша от отвъдното...

103

Анонимен

преди 2 години

Хора, грижете се за имунитета си, яжте по-здравословно, спортувайте и се разхождайте на чист въздух. Няма да имате нужда от никакви ваксини тогава.

102

Анонимен

преди 2 години

До ПрограмистТи си просто си един злобен платен ***, а не програмист. Това ли ще ти осмисли живота - принудително да накарат хората да си слагат неизпитани докрай ваксини, и да им ограничат човешките права?? Ама нека и на другите да им е гадно, нали, типичният бай *** си ти,нищо повече

101

Анонимен

преди 2 години

Стига пошли коментари. Бог да ги прости починалите

100

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите *** като мухи. Хората без мозък си отиват.

99

Анонимен

преди 2 години

На практика над половината от хората, от чиято възрастова група влизат в болница или умират, са ваксинирани, а от 1 март до 14 септември има само 64 починали, които са ваксинирани от общо 9494 починали.

98

Анонимен

преди 2 години

От 1 март до 14 септември 2021, средно от всеки 148 починали, 147 са неваксинирани и 1 е ваксиниран, т.е. при сегашните нива на броя на починалите на три дни има и 1 ваксиниран, който е починал.

97

Анонимен

преди 2 години

До Бй Не е достатъчна. Трябва да се вземат рисковите групи и да се сравни заразени, болни, починали преди да има ваксини и сега, при ваксинираните. Тогава ще разберем дали има полза от ваксините. 85 % от хората имат добър имунитет и нямат нужда от ваксини. А те точно тях ваксинираха и сега отчитат ползи, които не се дължат на ваксините, а на здравите организми с добре работеща имунна система.

96

Бй

преди 2 години

Не казват от заболелите и починалите, колко са ваксинираните и неваксинираните.... Това е достатъчно като информация....