5

Пловдив

преди 4 месеца

До 2 и 4: По-спокойно е карайте,минаха две години, сигурно не сте си показвали носа навън, според това което пишете де, радвайте се на живота.

4

Анонимен

преди 4 месеца

#3 Като искаш по-спокойно и да си без маска отивай си на село или в гората. Не си сам на този свят, ако искаш да живееш в общество, си длъжен да се съобразяваш с другите и да носиш маска и спазваш мерките! Аман от мрънкащи лигльовци, които нито са учили нито имат понятие от медицина, а само безпочвени капризи и претенции!

3

Qwerty

преди 4 месеца

Айде по-спокойно с тези маски. Ако така ставаше до сега да са изчезнали всички вирусни болести.ПС. Швеция без мерки е на 40 място по смъртност, България с изтръгване на пейки от парковете е на 4то.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Незнам за какъв опит говори тази госпожа, но единственото което прилагат в момента в училищата е шише със съмнителен дезинфектант! Никакви мерки не се спазват- никой, особено в гимназиите не носи дори маски, което е най-елементарното, а и никакъв контрол няма! Дистанция абсурд, учителите без маски, без тестове, дистанция също не се спазва, втори ден е, а вече има карантинирани класове. Ще учим ли или ще погубваме здравето и живота на деца, учители и родители?? Пълно безумие и безотговорност!!

1

Да

преди 4 месеца

По-лесно им е без физическата конфронтация с ny6epи.