47

Бай Кольо

преди 2 години

Интересно - как по време на"корупцзията и кражбата",както казваш,цените бяха поносими,а доходите се вдигнаха включително и на пенсионерите.Сега цените отидоха толкова високо,че дори и удвояване на пенсиите-имам предвид малките и средни пенсии няма да компенсира тези цени.

46

Анонимен

преди 2 години

НА ТОЗИ ПОЛИТОЛОГ ПОТЕНЦИАЛА МУ Е В ПОРТОМОНЕТО---КОИТО МУ ПЛАТИ НЕГО ХВАЛИГ-Н ВАСИЛЕВ ВЪЗХОД И БОГАТСТВО НА ДЪРЖАВИТЕ НЕ СЕ ПОСТИГАТ С ХИМИКАЛКИ И ФИНАНСОВИ ТРИКОВЕВЪЗХОД СЕ ПОСТИГА ЧРЕЗ АУТОБАНИ,АУТОБАНИ И ДО ВИДИН И ДО МАЛКО ТЪРНОВО И ДО СИЛИСТРА И ДО НАВСЯКЪДЕ

45

Реалист

преди 2 години

Този зелен чорап, голям политолог стана. Запитайте се защо в последно време обикаля всички телевизий и агенций?

44

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

АМИ , С "ГОЛЕМ ПОТЕНЦИАЛ " СА ....СЛЕД , КАТО КУПУВАТ ЦЕЛИ ПАРТИИ СО СЕ РЪКОВОДНИТЕ ИМ КАДРИ И ФИНАНСИРАТ ИЗБОРНИТЕ ИМ КАМПАНИИ -----ВЪПРОСА Е ОБАЧЕ КОЙ ДАВА ПАРИТЕ ---БОБОКОВ , ЧЕРЕПА , И.ПРОКОПИЕВ ИЛИ СмРАДЕВ С ББР....??!

43

Ние от БСП питаме:

преди 2 години

КОЙ И КАК ФИНАНСИРА ПРОЕКТА НА ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ, СЛЕД КАТО ПРЕЛАГАТ ДА КУПУВАТ ЦЯЛАТА ПАРТИЯ "ЕКОГЛАСНОСТ" и "МИР" И ДА ФИНАНСИРАТ ИЗБОРНАТА ИМ КАМПАНИЯ И РЪКОВОДСТВА...???!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Пи Арът на Радев хвали партията на Радев...

41

Тежки измами

преди 2 години

Никой нов политик нищо хубаво не може да ви донесе, защото всички са нечий проект, не и проект от и за народа!*** - проект на Решетников и КремълМая и Триото - проект на настъпените олигарсиСлави Трифонов - тепърва ще се изяснява.Харвардците - засега е ясно, че са комбина с Радев, но не само!

40

тя

преди 2 години

Харесвам този коментар !

39

Радой Ралин:

преди 2 години

,,Когато си отидат отвратените, остават отвратителните.,, Какво хубаво ще ни донесе Кокорчо, или пък неуспелият в Канада Остап Бендер? Нищо. Слуги на Рундьо.

38

Анонимен

преди 2 години

Потенциал на измамници.

37

Българин

преди 2 години

И тия ще ни излъжатОстаряхме с надеждата да се промени България

36

Анонимен

преди 2 години

Енергия? Като някой луд се разфучи, говори много и все в бъдеще време, уволнява и назначава свои протежета, в сегашно време, откровено лъже, е, има енергия, но каква? Само *** му се връзват на "енергията".

35

Анонимен

преди 2 години

Василев притежава завиден популизъм, за три минути казва три различни неща. Все такива, които искаме да чуем, но никога не виждаме на практика.

34

ББ

преди 2 години

Чиста и Свята..."България не е бедна...безобразно ограбвана е"...всички го виждате...има хиляди факти...и се примирявате,обричате децата си на...робство...ще ви презират..ще се отричат от вас...грях е!...малко смелост ви трябва да върнете децата си у дома...усмивките на лицата им...струва си усилието...и Вие ще се усмихнете...децата ви ще ви прегърнат...ще ви помнят...и ще ви благодарят...ще усетят...обичта ви,България сме семейство..Левски е Лидера ни,Знамето ни...Чиста и Свята!Подкрепа г-да!

33

ББ

преди 2 години

До Анонимен"миячи на чинии","лош матрял"...отстояващи Свободата си,борещи се за просперитета на Народа си...милиони сме...и ще гласуваме за проекто на Петков -Василев!...деца сме на раята...наджеивяла османската... райха...СССР... и ЕС...скоро..Честит нов Военен Блок на Свободният Свят!искренните приятели на САЩ няма да бъдат изоставени!

32

Анонимен

преди 2 години

Няма особено значение. Миячите на чинии просто ще гласуват за тия мошеници и лъжци, вместо за ИТН. Преливане от пусто в празно.

31

ББ

преди 2 години

До Първопартии купуват и създават...ДПС...купиха сдс,гроб, пУтриотете...бях свидетел как неграмотни активисти на дпс пращаха...още по-теграмотни да гласуват...за патриОтето...уж се плюят...ама всъщност е заблуда,крадат заедно и делят..божков с лотарията...пеевски с лавките...домувсчиеви с тв-то през които ги рекламираха..едно са бре..Бре.. е страхотна българска дума...Петков и Василев са..нещо ново..Справедливо и Смело..нещото за което мечтаем от десетилетия!Бог да пази САЩ и приятели!Подкрепа!

30

Разгеле ocpaxa ce

преди 2 години

Най-сигурният признак, че харвардската партия е проект на *** е, че Слави Басилев непрекъснато ги хвали,.. а той работи на щат за Резидента!Но пък, като гледам до какви хора е опрял да рекламират него и протежетата му, то шансът и на едните и другите е нулев!

29

ББ

преди 2 години

с огромен потенциал са...всичките ми познати...им вярват и разчитат да се явят,БСП не са заплашени а реват най-много...нещо гнило има в бсп,граб ги разбирам...ще вземат най-много от тях,направихатолкова много за Държавата само за месеци...представете си,че имат пълен мандат...дай боже...вярвам,че хората са дошли на себе си и разпознават патриотите и почтенните...от ен.ча.ето!Подкрепа г-да,Бог да пази България и САЩ!

28

баба мара

преди 2 години

след гафа с екогласност нямат никакъв потенциал простреляха се в кракатаизлязоха много компромати за тях какво стана с терена в божурище