13

баба мара

преди 2 години

в махалата дали са виждали маска и миене на ръцете колко народ са в еднастая

12

Анонимен

преди 2 години

Били са и в чатна болница, но там са им казали, че имат само ковид пътеки иса я върнали.

11

Анонимен

преди 2 години

Айде пак почнаха да си ги прехвърлят! Ама да беше казала, че е с положителен тест, щяха веднага да я приемат, все пак пътеката е скъпа.

10

Анонимен

преди 2 години

Починала е вероятно от белодробна емболия. При такава случаи е нужно жената да се приеме в болницата, да и се направи скенер на гръдния кош , кръвни изследвания и да се вкара в реанимацията за лечение. Пълни некадърници. Сега всичко е Ковид в главите им. Със счупен крак да иде човек в българската болница ше се чудят какво да правят щом не било Ковид. Между другото и аз съм лекар, ама затова се махнах от там. Не желая да работя в подобна система, където няма заинтересованост и отговорност.

9

Анонимен

преди 2 години

Кой е минисър на здравеопазването в България?

8

Анонимен

преди 2 години

До Виготура Вчера отивам на лекар. С ужасни болки, не мога да дишам, едва стоя на вратата. Осигуровки имам, но ме изгониха. Ковид съм имал и да се махам. Казвам - прегледайте ме и ми дайте рецепта с лекарства, ако трябва ще си платя и прегледа. Отговора беше - ти не си за тук, отивай в някой ковид център. И ми затвориха вратата.

7

Анонимен

преди 2 години

Забелязва се интересно разпределение. През деня преобладава пропагандата за Проекта на Харвардските, а сутрин и вечер - тази за ваксините. И двете са еднакво *** и противни.

6

Меч

преди 2 години

Гарантирано от Радевото сл. правителство.

5

MaйMyнaтa

преди 2 години

До сега энаех, че човеци влеэли в монтанската болница, yмиpaт. Но не энаех, че това става и на входа на болницата

4

коментатор

преди 2 години

НАЛИ ПРИ ГЕРБ УМИРАХА НА СТЪЛБИТЕ -ЧАЛГАРИ МРЪ..СНИ!!!

3

Експерт

преди 2 години

Само като чуя, че ще "се направи проверка по случая" и ми се повръща... Драйфа ми се от цялата здравна система, от намръщените сестри, от лекарите-аматьори, от наглите им оядени шефове... Пфууу

2

Котка

преди 2 години

Дори в Монтана би трябвало вече да са научили, че при развита пневмония писиарът е отрицателен, защото вирусът вече не е в носоглътката. Би трябвало, ама на! Язък за жената.

1

Анонимен

преди 2 години

Толкова много абсурди има в статията, че се чудя как все още има живи хора в тази Територия