33

АНТИКОВИД

преди 2 години

Да ! Така ще бъде , докато в България си мислим само за кокъла , да - докато си прехвърляме топката от Инстанция на Инстанция , докато няма наказуемост заради Бездействие !!! Мамка ви и Управията !

32

Анонимен

преди 2 години

България е първа по смъртност в Европа и на челно място в света. И не ни е виновна Ковид пандемия. Така си е отпреди. Лошо здравеопазване, лоша политика, лошо правораздаване, слаба подготовка на масата лекари. С изключение на единици, много ниско ниво на знания и умения. Специализанти втората година в Германия знаят да оперират повече и по добре от лекари с дългогодишен опит в България...какво да говорим. А лекари дето се чудят защо скенер трябва да се прави...за жалост много.

31

Анонимен

преди 2 години

До анонимен: Много рядко човек с белодробна емболия може да оцелее,....Не заблуждавай хората.Емболията е рядко нещо...Ще ти отговоря така: Емболията е третата причина за смъртност в Австрия, а в Германия годишно умират от 40.000 до 100.000 от това. В България където такава като теб се чудят защо трябва скенер да се прави..числата са вероятно в процент пъти в повече. Фибринолиза се използва много рядко, а се лекува с НМХ и инхиботори на кръвосърването. Ясно ми е че хабер си нямаш, колега..

30

Анонимен

преди 2 години

Да не стане като в Благоевград уж Ковид ама накрая грешна интубация. Доста лекари са за затвора.

29

Анонимен

преди 2 години

Щом е починала ковид симптоми в болницата значи пътеката се е активирала и ще получат пари.

28

?!?

преди 2 години

Кацаров каза, че повече няма да умират хора пред болниците. То и каза и,че ще се справи с пандемията, а другите не са могли. Затова сме първи по смъртност.

27

Анонимен

преди 2 години

Разбрах. При първата статия в заглавието е истината- уморили са я алчните докторя. В тази статия заглавието вече е "със симптоми на корона..". Как не ви е срам!

26

Дедо

преди 2 години

Като прочетеш заглавието , ще кажеш , че от смъртоносни сополи хората не могат да додрапат до болницата , а като прочетеш статията разбираш , че докторите са убили още един тежкоболен пациент !!!

25

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМного рядко човек с белодробна емболия може да оцелее,в повечето случаи човек загива за минути.Какъв скенер?Да ако има този късмет и време да обикаля кабинети може и фибринолиза да направят,но в повечето случаи изхода е фатален.Не заблуждавай хората.Емболията е страшно нещо.

24

До 24

преди 2 години

"Да се е ваксинирала." Хората черно на бяло ти обясняват, че тестът е бил отрицателен и затова са я размотавали по болниците. Ваксина против про.сст..отия и зомбирани мозъци още няма открита, ама и да има няма да се ваксинираш, защото не го осъзнаваш.

23

Анонимен

преди 2 години

Тестът е отрицателен, нооо Ковид е причината да умре младата жена. Не е разхождането от отделение на отделение на тежко болната пациента, нито ужасното състояние на здравеопазването.За всичко е виновен Ковид.

22

Анонимен

преди 2 години

Да се е ваксинирала.

21

Аз

преди 2 години

Мда, точно така умират болните в Бг , от "адекватната" здравна система. Утре в статистиката ще започнат да ни плашат, че 33 годишна е умряла от корона, а "ВАКСЪРИТЕ", че сме ***, защото не си бием ***... Виждаме защо сме на първо място по смъртност, ама защо ни правят на *** и нинвзимат за лакирани врабчета само не знам.

20

Анонимен

преди 2 години

Що я публикувате пак статията?

19

Анонимен

преди 2 години

А ваксинирана ли е била младата жена с три деца и семейство?

18

Диян

преди 2 години

до Котка: А ти би трябвало да знаеш, че PCR-тестът не показва актуална инфекция и това, че вирусът не е вече в организма, не означава, че PCR-тестът ще бъде отрицателен. Той може да бъде положителен и месеци след това, зависи до голяма степен от това за колко цикъла е настроен.

17

Myнчо

преди 2 години

що умират при теб и твоето правителство бе? Пак ли ББ ти е виновен? Колко души трябва да умрат, за да се махнеш заедно с некадъpниците си?

16

Анонимен

преди 2 години

До баба мараОт това, което видях тези бяха сравнително интегрирани.

15

Анонимен

преди 2 години

Като стане напечено всеки вика: В държавна болница *** завидетИ.

14

Анонимен

преди 2 години

Значи като има ковид в частна болниц ги завеждат да точат нашите данъци, ако е друго без пътека в държавна.