30

Анонимен

преди 2 години

До До 25 - Браво на теб. Не висчки имат нужда от тази мотивация, но познавам хора, които обещават, че с редовни и не толкова стресиращи тренировки, ще станеш като тях, а истината е, че ако му видиш снимакта на 15-6 години, то не мяза на момче, а не голям мъж, отделно са с яките спринцовки и думкат по 5 часа на ден.

29

От лично мнение до )

преди 2 години

Ами аз съм точно на 40 и си се чувствам идеално в своето тяло в момента няма храни които да избягвам даже алкохол употребявам и не мисля, че можем да разделим храните на вредни и полезни важно е да има баланс между хранене физическа активност и почивка.

28

Анонимен

преди 2 години

Ти в крайна сметка какво искаш? Да ставаш спортист и да чупиш рекорди или просто да изглеждаш и да се чувстваш нормално? Тези културисти с големите мускули са точно толкова зле колкото и тези с големите шкембета! И двете са ненормални състояния на организма. Първото се прави с химия и силови тренировки, а второ с мързел. И двете са вредни. Намерете някоя стара снимка от преди 100 години и вижте как изглеждат хората! Няма един дебел! Да не би да са ходили на фитнес? Или са спазвали диета?

27

Анонимен

преди 2 години

Момчета не се карайте проблема е в ХРАНАТА. Тренировките вече са нещо индивидуално и за всеки действа различно. Но трупа нето на мазнини говори само едно- ядете повече, отколкото организма се нуждае. Яжте малко и качествено.

26

)_+

преди 2 години

До От лично мнение до18 Ако искаш, ще ти препоръчам 2-3 книги, в които се говори за хранене и кое е модерно, но и зашо е модерно. Истината е, че много неща, не са полечни, особено в дните, в които да си на 40, не си старец, а да живееш над 65, не изненада, а нормата.

25

До 25

преди 2 години

Все отнякъде трябва да се започне и трябва да се мотивират хората. Аз като почнах да тренирам имах огромен тумбак, а сега имам 8 плочки.

24

Анонимен

преди 2 години

Всичко е много просто. Обаче повечето от вас са необразовани, както във всичко. Ако искате да слаби следвайте няколко лесни неща - яжте малко въглехидрати, повече протейн и омега мазнини. Не яжте късно вечер и гладувайте 16 часа . Това е. Глада премахва натрупаните мазнини, оправя процесите в организма и изчиства мн Стари клетки. През останалите 8мчаса си хапвайте по чиста храна. Чиста. Махнете всипки сладки помии , готови храни и измишлютини. Не е сложно.

23

)_+

преди 2 години

И съм съгласен, че мног неща се правят за пари и има яки лъжи. Идва някакъв инструктор, 190 сната, наяден с химия и ми говори, как ще тренираме заедно и за 5 месеца ще стана като него ... ама ако баща ми Дани де Вито, късмет! Или с жените - идва супер стегната секси 24-5 годишнамацка, дето Микеланджело сигурно я е дялкал, почва да "преподава" йога на 45+ годишни жени, които не са били толкова красиви, дори и на 20, ама ... няма проблем. Вярват, че ще станат като нея и дават по 20 лева на час.

22

От лично мнение до18

преди 2 години

Съгласен съм с теб, че всичко е индивидуално според човека аз съм ходил и на фитнес и си спортувам от дете но все пак претоварването с излишни упражнения и изключването на храни от всекидневното меню само защото е модерно според мен повече вреди отколкото помага. От около 5 години нито спортувам нито ходя на фитнес но успях да сваля около 20 килограма които бях натрупал след като се бях запуснал доста така, че за мен важен е баланса.

21

)_+

преди 2 години

Нека ти го кажа така: Нямаш ли генетиката, НЯМА НИВО НА ТРЕНИРОВКА, което може да преживееш, за да постигнеш топ резултати, дори и да си с "нормална", т.е. средностатистически физически данни и заложби. А сега си представи, че си от другия край на кривата. Че си в долните 10-20%? Или искаш да ми кажеш, че всеки може да изглеждда, като Брат Пит, като яде мюсли и бяга по 20 минути в парка? Или че можеш да стигнеш ранка на Болт, ако тренираш здраво, без заложбите? Сори, ама го няма това.

20

)_+

преди 2 години

До 14, С грешка си! - Аз? Аз съм в грешка? Тренирам от 8 годишен и знам много добре, за какво говоря. Това, което аз постигах, го постигах с 1/3 от усилието, което го постигаха други хора. А след тях, имаш текива, които протос не можеха да се мерят с нас, ама изобщо,колко и да се блъскат. Говорим за сила, говорим за бързина, мускулна маса, издръжливот и на последно място - добре изглеждащо тяло. Работата е, че и от мен имаше много по-надарени.

19

Анонимен

преди 2 години

До Българина 2 - Ние сме една от най-затлъстелите нации в Европа. Ао някой не ми вярва, ок, но определено сме много по-дебели, отколкот бяхме преди 10, 20 и 30 години.

18

14, С грешка си!

преди 2 години

Не ти трябва никаква специална генетика. Достатъчно е да си здрав и да имаш желание да се движиш. Да не те мързи. От там нататък ти трябва само истинска правилна тренировка! Но това да се забиеш във фитнеса и да блъскаш на щангите не е тренировка! Това е глупост направена за пари. Не ти трябва нито фитнес, нито каквито и да било уреди. Нито пък добавки, или специални диети. Вървете при някой истински спортист да ви покаже как се тренира! Не вземайте съвети от културисти!

17

Анонимен

преди 2 години

До шеумравечеотсмях - Освен ако не е от тея, дето започват деня с талека кютенца и лютеничка, а после с кафенцето думкат по един сникерс ... и от там само по-зле става.

16

Анонимен

преди 2 години

До Лично мнение - За повечето хора е различно и зависи от целите ти. Аз с годни не бях спортувал и си мислех, че само разходка е добре за мен, но се оказа, че леки тренировки, както и една по тежка вднъж в седмицата, ми помага с ... ами всичко. Кръвно, сън, тонус, потентност, зпаочнах да се наспива по-качествено, дори нося повече на алкохол.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 - Човешкото тяло е устроено, да оцелява при много малко храна и вода. При нас няма "ненужни мазнини", поне не е имало само допреди стотина година. Нмяма механизъм, който "чисти мазнините". Предците ни никога не са живяли толкова дълго и охолно, че да развием подобно нещо, като вид. Аж ми по 6000 калории (дюнер с картофките е 2000). Трябва да вдигнеш щангата няколко хуляди пъти или да въртиш по 150 км с колелото, че да изгориш толкова. Късмет!

14

Лично мнение

преди 2 години

Всяко изпадане в крайности е вредно важно е да се води балансиран начин на живот с нормална физическа активност даже не е нужно и да ходите на фитнес и без изключване на видове храни от менюто ви това вреди повече отколкото помага.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 - Да, ако имаш яката генетика ще стане. Но не всички я имаме. Ако човек не е такъв късметлия, ще трябва да се озори.

12

Анонимен

преди 2 години

Това със храненето изобщо не е вярно! Не ти трябват никакви режими и диети когато тренираш правилно. Даже може да ядеш колкото си искаш дори и най големите мазнотии и пак да си в добра форма. Когато организма е активен и работи както трябва той се чисти лесно от всичко ненужно. А когато не работи каквито и диети и режими да спазваш пак ще трупаш сланина.

11

Анонимен

преди 2 години

До Фитнесист - Изчакай - не си видял другата тълпа - хорате, дето БЯГАТ като луди. Имаме една колежка, която става в 5:15 сутринта, тренира, бяга 9 километра до работа, къпе се там, в края на работния ден слага спортните дрехи, бяга 4 километра до един фитнес и бяга още 7 километра до тя. Всеки ден. Изключението е петък следобяд, когато оставя нова чанта с дрехи и взима старата, да ги пере. През уйкенда съм я виждал, да поства снимки от маратони. Ама нагъва сладко редовно ... луда работа.