11

SHEFA

преди 2 години

ТОЯ Е МНОГО РАБОТЕН БЕ.

10

корупция

преди 2 години

Радев сее полицията бере.

9

Анонимен

преди 2 години

Kюмюр = въглища. виж речника на чуждите думи в БГ език.

8

Анонимен

преди 2 години

Кат не копат кюмюp, баре да копат канабис.

7

xaxsasб

преди 2 години

До 5 - А защо като кажем коноп го асоциираш с Афганистан, а не със САЩ, Канада, Уругвай, Холандия, Испания, Гърция, Чехия, Дания? Като стане дума за коноп сте много анти някои, но иначе всички сме против корупцията, сивият сектор, полицейският тормоз, а като стане дума за стандарт на живот всички сочите изброените от мен държави като образец. Над 300,000 млади живеещи тук са класифицирани като престъпници, а още толкова напуснаха държавата, докога?

6

Анонимен

преди 2 години

До 5 Ама те тогава UK отдавна да са като Афганистан, ахааа ама не са. Пилешкият ти мозък не знае, че са едни от най-големите производители на легален канабис в света

5

Анонимен

преди 2 години

Превръщаме се в Афганистан. Скоро ще ни първите места по отглеждане на дрога в Европа. Европеци ужким ама като аборигени. Мангалитее гледаха тютюн едно време а сега трева. Държавата загива бвно и безславно.

4

xaxsasб

преди 2 години

Една забавна новина от последната седмица е че във Франция САА - световната антидопингова агенция започнаха преразглеждане на забраната за употреба на трева от състезатели. Вече половината Западен свят пуши свободно, а вече и атлетите ще могат да го правят необезпокоявани. Майкъл Фелпс отдавна обяви, че пуши нон-стоп и е олимпиец рекордьор по златни медали. В спорта се нарича социален наркотик и отдавна много спортисти се обявиха против забраната.

3

xaxsasб

преди 2 години

До 2 - ти ако си мислиш, че тва не е било под егидата на миналото правителство... Да си видял новина за намерен канабис до преди да падне правителството? ;} Преразпределят пазара. Интересно ми е каква е играта с легализирането в Македония, Гърция и защо така я изкореняват в България. В смисъл целият народ вижда, че тук се "борим" срещу бизнес който храни цели държави и очевидно има причина да я държим в сивият сектор. Личи си, че умишлено костюмарите в правителството избягват дебат по темата.

2

daweda

преди 2 години

е бе тая грандомания.. защо садят по над 200 корена... като повечето даже нямат идея къде да я пласират.. посади 5-10 корена.. пак ще изкараш над 5 кила мара...

1

Туранага сан

преди 2 години

А другите двеста ко'ш'ги пра'йме?