125

Лойко

преди 2 години

Започват да си идват нещата по местата.Радостно е,че все пак на третия път прогледнахме.Скъпо ни излезе досега,грешките които направихме,но все пак сега ще се корегираме.По добре на третия път,отколкото на десетия.

124

Анонимен

преди 2 години

Това едва ли ще попречи на Трифонов да стане и каже " ето ви кабинета , ако искате го подкрепяйте " . Макар и да има 35 депутати само . За него броят на депутатите никога не е бил от значение , щом трябва да се дава безусловна подкрепа . Може и с 15 човека да е , ама пак другите ще са виновни , че не са му гласували кабинета . И разбира се , никога нищо не се подписва , камо ли коалиционно споразумение .

123

ГАЛЪП

преди 2 години

Резултата на избори ще е : ГЕРБ - 39%, ИТН - 18%, БСП - 17%, ДПС - 14% и ДБ - 12%.Така че гответе се за строежа на магистрали, съдебни процеси на олигарси, харвардски мошенници, о.р генерали, адвокати с прашки, съдии и активисти на неправителственни организации.Този път ще има тотална ЛУСТРАЦИЯ на комунистическите наследници.

122

''АКО'

преди 2 години

Това ''А-ко'' много бърка работите !

121

1

преди 2 години

До Лекар,няма нищо лошо в това.

120

Анонимен

преди 2 години

Всички партии на поДмяната нямат място в парламента, но Гaньо Балкански ще ги вкара там с oвчия си мозък...

119

Реалността

преди 2 години

Щом Първан Симеоновската агенцийка дава 22-23 % за ГЕРБ, значи са реално поне тридесетина процента ! и това е съвсем естествено, като ги гледам носителите на "новия морал в политиката" ! Какво да прави човека - плащат му да създава нагласи !

118

Анонимен

преди 2 години

Два пъти гласувахме за Слави цялото семейство. Тотално разочарование. Ако такава промяна ни се се предлага, мерси! Издъниха се . Ще гласувам само за Радев и това е. . Искам Бойко и Гешев в затвора!

117

Анонимен

преди 2 години

Е докато има хора да гласуват за ИТН, те това ше е...

116

Пян Гъ

преди 2 години

Преднината на ГЕРБ само ще расте заради парламентарния хаос, протестърската яловост, ценовия шок и кризата в много сектори. Нормалността започва да се връща. Това е ясно. Къде е проблемът тогава? Дали в парламента ще влезе 2-а нормална партия, с която ГЕРБ да формира коалиция. Ако стане, има шанс за БГ, ако не стане - бесилки, ковчези и чували трупове, демек ЧАО БГ!

115

Лекар

преди 2 години

Ако трябва за дпс ще гласувам, само тиквун да не е

114

Анонимен

преди 2 години

Герб се оттекоха и тотално ***. Затова едиствените им съюзници са приятелчетата по крадене от ДПС. Много се надяваха младите министри да се откажат, заради помията, която изляха отгоре им, обаче не познаха. Браво на момчетата

113

Киро Рамбото

преди 2 години

Без повече славита, мая и зелени чорапя в политиката.

112

Анонимен

преди 2 години

Славчо е новата тиква

111

1

преди 2 години

До Анонимен-107,победа като на 11.07.2021 година,ли ще е победата на тиквата.

110

Анонимен

преди 2 години

Ако някой иска да разрешат гей браковете и да направят задължителна ваксинация да гласува за лицемерците продажници от ДЕМОНИЧА България.

109

1

преди 2 години

До Ива,май тъжиш,че тиквата не може да фалшивицира,сего ще бъде третия пореден бой по тиквата.

108

Ненормалници

преди 2 години

Корабът потъва, има пробойна, пълни се с вода, а те се надпреварват кой да стане капитан и да поеме управлението.

107

Анонимен

преди 2 години

Изходът е Демократична България!!!

106

АнонимеН

преди 2 години

БСП, СЛАВИ И МАЯ СА РАДЕВИСТИ !!! ЗА ДА УПРАВЛЯВА ГЕРБ ТРЯБВА ПУБЛИЧНО ДА СЕ СДУШИ С ДПС ДРУГ ВАРИАНТ НЯМА :D БРАВО НА ГАЛЪП, ЧЕ ПОКАЗВА КАК ГЕРБ СА НАПЪЛНО БЕЗСИЛНИ ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2021! БРАВО ГАЛЪП БРАВО!