147

Анонимен

преди 3 месеца

ЛЪЖАТ БЕЗОБРАЗНО

146

Христо Христов

преди 3 месеца

Лошо няма... любопитен съм как митов ще се оправдава, че не могат да съставят кабинет и кой ще е виновникът. Предполагам Радев, но може и Путин или талибаните

145

Анонимен

преди 3 месеца

Ако ще цялата партийка да впрегнат да цъкат минуси, ГЕРБ са минало и оттук нататък ги чака бай Ставраки. Не може да лъжеш вечно цял народ.

144

Северозападняк

преди 3 месеца

Абе, какво стана с изчегъртването ? Баце пак си ги клати както си иска, а сега гледам Славчо се натиска да се вози на рамката !

143

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо чудно разочарованите от Слави и други протестъри да подкрепят "Канадеца" . Може да вземе 5-6% .Възраждане ако влязат, ще стане пълен екшън . ГЕРБ , БСП , ИТН , ДБ , ДПС , Канадеца , Възраждане . Да видим как ще направят кабинет , или ще купуваме още 123456789 машини и догодина март пак на избори . Ако не ги е срам

142

Анонимен

преди 3 месеца

Кои?!? герп първи хахахахах това слепите и глухите вече няма да го повярват.За справка предната статия, служебното правителство го одобряват 50% от българите. А гърбавите мутри, включително и стотинкаджиите тролове да почват да си търсят работа. Не ви ли е срам пред децата ви поне, че сте никакви.

141

Hahaha

преди 3 месеца

Ще е велико Бойко да е премиер пак. 😂😂😂

140

Анонимен

преди 3 месеца

Петков и Василев бяха изгонени от Чорапа точно, заради факта, че са повече компрометирани и от него самия... Понеже не могат да регистрират партия трябва или да си купят, такава готова или ще отидат направо при Пинокио...

139

Анонимен

преди 3 месеца

Според мен има и изкривяване. Възраждане е почти сигурно, че ще влезе, а тук се дава много нисък резултат.

138

Анонимен

преди 3 месеца

Коментиращите в този сайт са обсебени от мания, че всички ги лъжат. Каквато е и новината, ако не им харесва, се обявява за лъжа.

137

Жълтопаветник

преди 3 месеца

Споко ! Рашката пак ще ги намести в правилния ред ! Може да не е казал една истина досега, но от това си разбира !

136

Лойко

преди 3 месеца

Започват да си идват нещата по местата.Радостно е,че все пак на третия път прогледнахме.Скъпо ни излезе досега,грешките които направихме,но все пак сега ще се корегираме.По добре на третия път,отколкото на десетия.

135

Анонимен

преди 3 месеца

Това едва ли ще попречи на Трифонов да стане и каже " ето ви кабинета , ако искате го подкрепяйте " . Макар и да има 35 депутати само . За него броят на депутатите никога не е бил от значение , щом трябва да се дава безусловна подкрепа . Може и с 15 човека да е , ама пак другите ще са виновни , че не са му гласували кабинета . И разбира се , никога нищо не се подписва , камо ли коалиционно споразумение .

134

ГАЛЪП

преди 3 месеца

Резултата на избори ще е : ГЕРБ - 39%, ИТН - 18%, БСП - 17%, ДПС - 14% и ДБ - 12%.Така че гответе се за строежа на магистрали, съдебни процеси на олигарси, харвардски мошенници, о.р генерали, адвокати с прашки, съдии и активисти на неправителственни организации.Този път ще има тотална ЛУСТРАЦИЯ на комунистическите наследници.

133

''АКО'

преди 3 месеца

Това ''А-ко'' много бърка работите !

132

1

преди 3 месеца

До Лекар,няма нищо лошо в това.

131

Анонимен

преди 3 месеца

Всички партии на поДмяната нямат място в парламента, но Гaньо Балкански ще ги вкара там с oвчия си мозък...

130

Реалността

преди 3 месеца

Щом Първан Симеоновската агенцийка дава 22-23 % за ГЕРБ, значи са реално поне тридесетина процента ! и това е съвсем естествено, като ги гледам носителите на "новия морал в политиката" ! Какво да прави човека - плащат му да създава нагласи !

129

Анонимен

преди 3 месеца

Два пъти гласувахме за Слави цялото семейство. Тотално разочарование. Ако такава промяна ни се се предлага, мерси! Издъниха се . Ще гласувам само за Радев и това е. . Искам Бойко и Гешев в затвора!

128

Анонимен

преди 3 месеца

Е докато има хора да гласуват за ИТН, те това ше е...