165

Анонимен

преди 2 години

Не си правете труда с тия изследвания.Народа масово лъже за кого ще гласува.ГЕРБ със сигурност ще гризнат дръвцето,нищо,че се надяват на чудо.

164

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

ВЛИЗА С 6 ПРОЦЕНТА!

163

Анонимен

преди 2 години

Хахаха Бойко мачка радевите инсекти !

162

1

преди 2 години

До Атанас Велмазов,такива,като теб го обичат.

161

истина

преди 2 години

ГЕРБ и бат Бойко идват, и ще изчетъркат Слави и ИТН.

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 разликата между 4-ти април и сега е огромна . Тогава не се знаеше почти нищо за ИТН . За 5 месеца ги видяхме какво представляват . Всеки може да си прави изводите и да си решава , дали да ги подкрепи

159

1

преди 2 години

До до 173,ловните и тиквата вече са история,колелото на историята се върти ,само на пред.

158

Анонимен

преди 2 години

До Хриси Хриси, твоят неук Бойко ще сънува властта само. Американците го разжалваха. Това беше. А ти вярвай, че ще го върнат. Да не забравят белия кон!

157

1

преди 2 години

До Хриси,а най-големи инвестиции,имаше към чекмеджето,даже и кюлчета с образа на твоя любим от банкя имаше.

156

Гиб Мелсън

преди 2 години

За да управлява отново Винету, трябва неговите проценти и тези на ДПС общо да са над 40% а това няма как да стане. Или ДПС трябва да се удвоят или Винету трябва да набъбне един път и половина. И първолаците вече разбраха, че Винету и Дуган са на една и съща монета, едната страна е герба, на другата лицето на монетата. Винаги на всички важни решения са заедно и гласуват заедно.

155

Хриси

преди 2 години

Герб е единствената нормална паритя и аз и цялото ми семейство отново ще гласуваме за Герб ! Не вярвам куку бенд, татяница дончевица и пинокио да ни управят ! При ГЕРБ имаше нормалност, спокойствие и инвестиции във всички сектори !

154

до 173

преди 2 години

Ти гледал ли си какво се случва в парламента в Англия. Това е истинската демокрация. Споровете и караниците стават в парламента не в зайчарника в Банкя или в някоя ловна хижа. Май за 12 години всички забравихме какво е демокрация.

153

ИТН

преди 2 години

Някой вярва ли въобще. Аз ГЕРБ на власт повече няма да мога да преживея.

152

Северозападняк

преди 2 години

До п ти лелина : Тъ-пак като ти е малко мозъка и в речника ти влизат само няколко псувни - не се изказвай. Вие шумкарите сте ужасна пасмина - мислите си че целия свят трябва да се върти около вашата наглост и простотия. Един път вече ви е минал номера - с деветосептемврийския преврат и сега се опитвате с помоща на една обезумяла фуражка да се докопате до държавата пак и да я съсипете, както сте го правили неведнъж ! Народа обаче не е чак толкова глупав (надявам се) колкото си го мислете.

151

Хахаха

преди 2 години

До Елена Иванова "То е ясно, че е ГЕРБ е единствената нормана партия в България , която прави нещо за народа и ще сшечели !" От селянки мнения не ни трябват!

150

Анонимен

преди 2 години

На хората им писна да гледат циркове и панаири. Държава се управлява с диалог и професионализъм, а не с чалга и с пpocтотия. Чакаме връщането на нормалните политици в 47-мото Народно събрание

149

Тони

преди 2 години

Чалгарите и мутрте на маяма потънаха в канала ! Мачкай БОЙКО ! САМО ГЕРБ И БОЙКО !

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"на някой да са му навъртели 12 плюса, да си знаете че ГЕРБ са включили тrол командата"..... Нямат си друга работа, освен да манипулират броя на плюсовете под постовете на никому неизвестни лица в някакъв форум .........

147

СС

преди 2 години

На 14.11.2021г реален резултат !!!

146

Елена Иванова

преди 2 години

То е ясно, че е ГЕРБ е единствената нормана партия в България , която прави нещо за народа и ще сшечели !