187

Анонимен

преди 3 месеца

Важното е,че Гербавите повече власт няма да видят.

186

Анонимен

преди 3 месеца

Аз чакам да чуя мнението на Борисов и Костадин Ангелов дали са склонни да налагат задължителна ваксинация!? Защото tроловете им са безгласни букви, но въпреки това се усеща че агитират ЗА задължителна ваксинация?!? Това официална политика на партия ГЕРБ ли е, или просто грешка на супервайзора на tрол - командата?

185

Анонимен

преди 3 месеца

Първо, болестта на троловете на ГЕРБ да слагат много минуси и плюсове, вярвайки че така ще накарат хората да гласуват за Тиквата, е неизцелима. Второ, слагането на много знаци под коментари без съдържание, е чудесно свидетелство за селянията им. Трето, белият кон е най-мало.умното нещо, което са измисляли.

184

Анонимен

преди 3 месеца

Не си правете труда с тия изследвания.Народа масово лъже за кого ще гласува.ГЕРБ със сигурност ще гризнат дръвцето,нищо,че се надяват на чудо.

183

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 месеца

ВЛИЗА С 6 ПРОЦЕНТА!

182

Анонимен

преди 3 месеца

Хахаха Бойко мачка радевите инсекти !

181

1

преди 3 месеца

До Атанас Велмазов,такива,като теб го обичат.

180

истина

преди 3 месеца

ГЕРБ и бат Бойко идват, и ще изчетъркат Слави и ИТН.

179

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 161 разликата между 4-ти април и сега е огромна . Тогава не се знаеше почти нищо за ИТН . За 5 месеца ги видяхме какво представляват . Всеки може да си прави изводите и да си решава , дали да ги подкрепи

178

Анонимен

преди 3 месеца

Убеден съм че в тези избори голяма роля ще изиграе кампанията против задължителната ваксинация, на която ще заложат партии като ИТН и Възраждане! Познавам хора, цял живот гласували за БСП, които сега се канят да гласуват за Слави, тъй като само неговата партия била против задължителна ваксинация!

177

1

преди 3 месеца

До до 173,ловните и тиквата вече са история,колелото на историята се върти ,само на пред.

176

Анонимен

преди 3 месеца

До Хриси Хриси, твоят неук Бойко ще сънува властта само. Американците го разжалваха. Това беше. А ти вярвай, че ще го върнат. Да не забравят белия кон!

175

1

преди 3 месеца

До Хриси,а най-големи инвестиции,имаше към чекмеджето,даже и кюлчета с образа на твоя любим от банкя имаше.

174

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

За да управлява отново Винету, трябва неговите проценти и тези на ДПС общо да са над 40% а това няма как да стане. Или ДПС трябва да се удвоят или Винету трябва да набъбне един път и половина. И първолаците вече разбраха, че Винету и Дуган са на една и съща монета, едната страна е герба, на другата лицето на монетата. Винаги на всички важни решения са заедно и гласуват заедно.

173

Хриси

преди 3 месеца

Герб е единствената нормална паритя и аз и цялото ми семейство отново ще гласуваме за Герб ! Не вярвам куку бенд, татяница дончевица и пинокио да ни управят ! При ГЕРБ имаше нормалност, спокойствие и инвестиции във всички сектори !

172

до 173

преди 3 месеца

Ти гледал ли си какво се случва в парламента в Англия. Това е истинската демокрация. Споровете и караниците стават в парламента не в зайчарника в Банкя или в някоя ловна хижа. Май за 12 години всички забравихме какво е демокрация.

171

ИТН

преди 3 месеца

Някой вярва ли въобще. Аз ГЕРБ на власт повече няма да мога да преживея.

170

Северозападняк

преди 3 месеца

До п ти лелина : Тъ-пак като ти е малко мозъка и в речника ти влизат само няколко псувни - не се изказвай. Вие шумкарите сте ужасна пасмина - мислите си че целия свят трябва да се върти около вашата наглост и простотия. Един път вече ви е минал номера - с деветосептемврийския преврат и сега се опитвате с помоща на една обезумяла фуражка да се докопате до държавата пак и да я съсипете, както сте го правили неведнъж ! Народа обаче не е чак толкова глупав (надявам се) колкото си го мислете.

169

Хахаха

преди 3 месеца

До Елена Иванова "То е ясно, че е ГЕРБ е единствената нормана партия в България , която прави нещо за народа и ще сшечели !" От селянки мнения не ни трябват!

168

Анонимен

преди 3 месеца

На хората им писна да гледат циркове и панаири. Държава се управлява с диалог и професионализъм, а не с чалга и с пpocтотия. Чакаме връщането на нормалните политици в 47-мото Народно събрание