142

до 171

преди 2 години

Ако не ви харесва Алфа рисърч, минете на друга агенция. Само да припомня, че преди месц проучване на Нова тв даде 7% на ГЕРБ пред ИТН. Не си затваряйте очите за действителността. Хората искат да виждат работа, а не всекидневни скандалли и обвиненията на Рашков без доказателства. Не искаме комунистите на Радев!

141

Алекс

преди 2 години

Същата агенция Алфа-Рисърч прогнозираше победа на Цецка Цачева на последните президентски избори.Всички знаем какъв беше резултата от тези избори:категоричен нокаут в полза на Румен Радев.Това е платено "изследване" по поръчка.ГЕРБ ще са много далече от 23%.

140

Анонимен

преди 2 години

Освен баби и разгонени жени в менопауза, не виждам кой друг ще гласува за двамата лигльовци от Харвард.

139

Анонимен

преди 2 години

Тоя "Алфа ресърч" даваше 7% преднина на Цецка Цачева пред Румен Радев, три дена преди изборите.

138

до 163

преди 2 години

Ами аз ще гласувам за ГЕРБ. И още мноого сме. Имаме 4% преднина. Или не можеш да четеш? Това което правите вече година и няколко месеца отблъсква хората от протестърските партии.

137

Кимончо

преди 2 години

Ако ГЕРБ- СДС, ДБ, ВМРО и ДПС излязат с обща кандидатура на втори тур, Радев си заминава.Чао чао и бай бай г-н Президенте!

136

анонимен

преди 2 години

Дали безуми-ята в БГ ще продължат и ще се гласува за нещо ново но прогнило , за да съсипе страната ни окончателно?

135

Анонимен

преди 2 години

когато си глупав то е до живот. Повече без коментар .Който е в час ще разбере за какво иде реч.

134

Z3

преди 2 години

Целта на малките е да минат бариерата от 1% (ако не се лъжа!), за да получават държавна субсидия (все още е 8 лв. на глас, ако не греша) до следващите избори. Славчо бързо забрави референдума с решението за 1 лв. субсидия на глас, какво и мажоритарното гласуване, всъщност. Къса удобна памет на популистите ИТН

133

Анонимен

преди 2 години

Не 4 а ще са 14 процента загубата на ИТН. Заради репликата на тошкууу " Сядай си на дебелия ***" 50 000 гласа надолу.

132

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кой още гласува за ГЕРБ, направо безумие. Заради пипалата им навсякъде няма вариант за стабилност. Трябваше масово да уволнят хората им навсякъде, но като се замисля няма как да стане. Тогава няколко месеца само това трябваше да се прави и нямаше да са достатъчни.

131

Gancho

преди 2 години

Тук в прогнозните нагласи се цитират 6-7 партии.Защо тогава на избори се явяват около 30 и повече. Какъв е смисъла от нулите който получават на всички последни избори. Безрайно дълга бюлетина за нищо. На избори трябва да има листи на максимум 10 партии.,иначе изглежда си играем на плуралъзъм и демокрация.

130

гласувам за ИТН

преди 2 години

Само Слави българия от мафията ще избави!!

129

Ямболски цървул

преди 2 години

*** на ОПГ ГЕРБ....стига с тези самопризнания.Зачочвам да се влюбвам в теб.....И аз не съм от никоя партия.Избирам по-малкото зло.Всичките са едни и същи Еми да...*** съм..чета книги и нямам фейсбук.

128

Валентин

преди 2 години

Значи, нормално като сме компания с хора с различни политически възгледи, всеки спори, убеждава, прав е за него си, вика понякога.. Но феновете на Славито са друга порода - те са като зомбирани, без връзка с главния.. Сюреалистично е, казвам ви! Дано някои успеят да излязат от този транс! Надявам се!

127

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ отново ще победи и логичният изход е всички седесари, включително Да, България, да се обединят в общ антикомунистически фронт с Генерал-Лейтенант Бойко Борисов начело!

126

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке падне!

125

Ямболски цървул

преди 2 години

***...пишете си.Кучето си лае,керванът си върви...Ама керванът запомня къде кучето го е лаело

124

Анонимен

преди 2 години

Скрийте себе! Години наред Нинова секи божи ден плюеше по ГЕРБ, година и няколко месеца Радев размахва юмруци и лъже та се къса, месеци наред протестърчетата се въргаляха по центъра и го опикаваха срещу 50 лева на ден. И накрая какво? Българите пак си харесваме ГЕРБ. Особено след като видяхме цирковете от последните два парламента.

123

Анонимен

преди 2 години

Герберастите едва ли имат и 10%