230

Ще станат 14%

преди 4 месеца

Тези 4% са нищо. Изчакайте да застудее и да дойдат първите сметки за парно. Актуализация - промяна радьова. Ще скочи рязко преднината. За съжаление, българинът винаги учи по трудния начин и след загубено ценно време.

229

Анонимен

преди 4 месеца

Прав си 228! Време е,БСП,ГЕРБ и ДПС,да си тругнат пт политическата сцена на България! Това статукво е време да се пръждоса и тръгнем най после,по естественият си път на развитие! Тези партии доказаха вече 2 парламента,че "гласуват задружно" срешу всяка промяна!!Време им е,да си ходят!!!

228

Калина

преди 4 месеца

Тия избори показаха, че няма изтичане на мозъци от България. Но се връщат иучените да ни окрадат. Кога някой завърнал се юпи е направил нещо добро за нас?

227

Анонимен

преди 4 месеца

излиза че българите са просто едни чалгясали мутри щом за такива кандидати гласуват, чудно е защон такава нация не е изчезнала вече, едва ли има нормален човек който да иска да има нещо общо с чалгаджии и мутри велики българи

226

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 25 -- Тия избори показаха, че няма изтичане на мозъци от България

225

Анонимен

преди 4 месеца

Няколко факта за неграмотниците! БСП винаги управлява с ДПС! БСП предложи чоека на ДПС, Пеевски, за шеф на националната сигурност! БСП фалира държават няколко пъти и ограби спестяванията на българите.

224

Анонимен

преди 4 месеца

10 мелиарада на година- това са кражбите на четата на банкянския кжменист- и обидените българи не ходят да гласуват- и службашине в администрациите от портиера до директора дето са назначени от крадливото комунестче бойко правят 20 працента- и си защитават заплатите- е някой ги докарваха до милион на година с много работа- честито на печелившите- мали ако талибаните дойдат на власт - продажното банкянче ще требе да се обреже на стари години- какъв бой ще е пред джамията кое герберче да е първо

223

Анонимен

преди 4 месеца

Вероятно това са искали има такива лъжци ,и по вероятно не Донова че плаща ,а някои други са платили мило чета на тях

222

Пешо секирата!!!

преди 4 месеца

Джон Траволта е новия премиер на РБългария,бре!И така требе да е и ще бъде!Той ще въведе еврото през 2024 година и ще пусне Македония за ЕС.А вие ще гледате оцъклено-така и трябва!Евалла на зеления чорап,че овреме се осъзна и благодарение на "Трите морета" стана любимец на стария Джо!А вие още мислите,че чорапа е *** на джуджето Пу!Ха ха ха!пп-USA е избрала Джон Траволта да смени лицемерния толуп от Банкя,който от два стола рухна на земята!Ха ха ха!!!

221

Анонимен

преди 4 месеца

Комунистическото ветрило ще се разгърне и ще залее България. Киро и окото, БСП, ДБ, и Мутрите! Те това е политическо ГМО. Проблема е, че после тези кръжожадно алчни хиени не модат да се разберат за порциите, защото всяка е готова да налапа целия бюджет само за себе си.

220

Някой си

преди 4 месеца

Докато съм жив,ще гласувам ПРОТИВ тази бивша комунистическа мутра и борче с бухалка,което време помня лично! На др Борисов " образувал" Групировката ГЕРБ за една нощ,за да бъде " някой" защото комунизма падна тогава!!! Борисов твърдя,че е лицемер и жадна за власт личност! Този търтей,вода изморен не е пил!

219

ognyanz

преди 4 месеца

Звездният миг на ИТН беше след изборите на 4-ти април но те не можаха да го разберат. Тогава и ДБ и БСП и ИБГНИ бяха готови да подкрепят тяхно правителство без да искат министерства. Нещо не им достигна за да го направят. А Наполеон е казал: "Във войната и в политиката пропуснатият миг не се връща вече". Сега вече съвсем ясно е, че тръгват надолу. И никой не е сигурен, какво може да се очаква от тях след следващите избори. Предполагам, че е възможно да кажат "Щом не сме първи - без нас".

218

Анонимен

преди 4 месеца

И при този резултат няма да има никакво правителство.

217

няма ляво

преди 4 месеца

няма дясно,Кирил и Асен протестърите и БСП правят огромно мнозинство.

216

Анонимен

преди 4 месеца

Замислете се, защо ви пробутват двете черни гарджета точно 1 ден след като ги уволниха от кабинета Янев-1. Та те още не са казали ще участват ли и в какъв формат... вие вече взехте да им давате по 8-9%.. на база на какво?!? Те определили ли са какви са, освен че са леваци?

215

мдааа

преди 4 месеца

Станислав си изигра ролята. Новите двама и те ще си я изиграят. Усетихте ли се?

214

339

преди 4 месеца

Най после-бай,бай фрау МИдва новото-Кирил и Асен.

213

Анонимен

преди 4 месеца

до 211 А можеш ли,да се хванеш,за големите пръсти на краката си а? Ти ме "агитираш" Пак да върнем ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ на власт КРАДЦИТЕ? И мутрат БИВШ КОМУНИСТ др Борисов,да ме командва от " жипката"? Ти добре ли си бе Бойкофиле ГЕРБЕРАСТ? -:((( ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ С ВЛАСТТА? КАК ПО ЯСНО ДА ТИ ГО ОБЯСНЯ?? ТРЯБВА ДА СИ БОЛЕН МОЗЪК,ТА ДА ВЪРНЕШ МУТРАТА НА ВЛАСТ! ЯВНО СИ БОЛЕН ТАКЪВ!!! КРАДЛИВАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ БОЙКОФИЛЕ.ПРИКЛЮЧИ С ВЛСТТА В РБ!!!-:(((( Капише Бойкофиле 211????

212

пореднитеСТЪКМИСТИКИ

преди 4 месеца

Проучване на агенция:Алфа-Бета и Омега ....та значи хвърлихме боб и звездите ни предрекоха...:БАНЯ НЯМА ДА ИМА....

211

Анонимен

преди 4 месеца

Туй ясно! Пита се, колко ли взема Тана Мултачката, та да раздава по 500k ?