242

ГЛУПОСТИ --ЗА ПАРИ!

преди 2 години

НЕ ЧАТКАТЕ ЛИ , ЧЕ ВИ БАЛАМОСВАТ...??!..ТЕНДЕНЦИИ...ДРЪН , ДРЪН.....

241

Анонимен

преди 2 години

Бареков 2, ще се казва вече Слави 2.

240

лично мнение

преди 2 години

Как така се получава, че осъденият г-н Пеевски, който има под 1 процент личен рейтинг, може да генерира 30 процента представителност, под формата на партиите герб-сдс и дпс?

239

Анонимен

преди 2 години

"Надувайте балона, надувайте момчета - да каже пук!"Този ще каже фъсс и ще мирише лошо!

238

ДевалвацияПолитичска

преди 2 години

Фокусниците от задкулисието изкараха отшапката си ново бяло зайче,..ама харвардско. Старите зайчета се окакаха едно друго и взеха да вонят! А изпирането им бил дълъг и труден процес - затова зайчета еднодневки. Ползваш - хвърляш! Ей, тва за нищо си ги нямате тези бели зайчета - едно време ползвахме тоалетна хартия за тези цели, ...даже в-к "Работническо дело"!

237

ПЕШО ЛИБЕРАЛО...

преди 2 години

ВРЕМЕ Е И АЗ ДА СИ УЧЕРЕДЯ ПАРТИЯ ----И ДА Я ПРОДАМ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПАЗАР , НА ПРОФАНИ С ПАРИ , КАТО КИРЧО И КОКОРЧО....ХА,ХА,ХАААААААА....БАЯ ПАРА ЩЕ СИ НАТРУПАМ .....ВЕРВАЙТЕ МИ!

236

СМЕХ...

преди 2 години

АМА , ТИЯ КИРЧО И КОКОРЧО ...КУПИХА ЛИ ВЕЧЕ БОЙКИКЕВ И ДЖОБНИЯ ГЕНЕРАЛ..."НА АНГРО"----ТА ВЕЧЕ ГИ ВКЛЮЧВАТ И У КЛАСАЦИИТЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА....АМИ , "ЕКОГЛАСНОСТ"...?!

235

До 284 Герберски тро

преди 2 години

Ама как само звучи твоя Ник така едно по евроатлантически ! Като нежна поезия за самотнияГендер

234

Гражданин

преди 2 години

До ББ. Не си у ред, *** на психиатър.

233

Герберски трол

преди 2 години

До 275. Това ли е смисълът на живота ти? Не знам глу.пак ли си или наивник. Само ако си обсебен от неистова завист и злоба към ГЕРБ мога да го приема. Но, в такъв случай продължавай с кошмарите и неприятни сънища.

232

Гербер

преди 2 години

Какво е това ИТН? Тема аут. А ГЕРБ ще мачка ПАК.

231

ТО ТАКА

преди 2 години

АНОНИМНИ ЩЕ ОСТАНЕ САМОГЕПИ С 19% И ЩЕ УПРАВЛЯВА.

230

Анонимен

преди 2 години

ИТН са провален проект на руските служби и техния фигурант. Сега се хващат за Кирчо като удавник за сламка но и той ще се срине много бързо.

229

Анонимен

преди 2 години

Не сме разочаровани,а нагледно сведомени каква е "промяната",че уж новите са продукт олигарсите на прехода ,спуснати да атакуват единствено пречещата им се спец прокуратура и защитени свидетели.Парично обслужват т.н.мафия.Такова брутално драпане и служене на олигарси по безогледен начин не е имало.Актуализацията мина между другото по натиск на Чорапа.Същите кукловоди сега пробутват двама"гении",и тях видяхме колко струват,тройка спатия,корупция,уреждане на техни хора,незачитане на з-на и морала

228

ББ

преди 2 години

и да ,да обявя...Свободният Свят има нов Военен Блок!ес медиите и сайтовете...удобно не говорят...но е факт...Световна сила е...Свободните хора си имат закрилник!мафията и обслужващите путин и китай нямат шанс!Бог да пази САЩ и приятели...Бог да пази Свободните...Своодните сме милиарди!!!

227

ББ

преди 2 години

70 % за Петков-Василев...ако обичате България...ако искате да върнете децата си...усмивките на лицата им...Достойнството и Уважението на България...продадени от дпс-гроб,Бог да пази България и приятелите ни от САЩ!

226

ББ

преди 2 години

До Иванудобно забравяте,че живеем в глобален...севдета,скоро САЩ ще осъдят безкомпромисно Борисов по Магнитски и Рико...престъпници да спасяат Народа ни оцелял 1500 г. срещу ятагани?"спасители" ограбващи ни и продаващи децата ни в робство...бедна духом...грешна си...грешила за пари...с кого ли не...манипулираща и лъжеща хората да продължат да са роби...да бягат децата им...ще ви съди човечеството,манипулациите ви са престъпление...и ес ви финансира и мълчи...лицемерно... зависими лицемери!!

225

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за партия, която се обяви за бързи и безкомпромисни арести на гербавите престъпници, бързи съдебни процеси с ефективни присъди, конфискация на имуществото и обявяването на ОПГ Гроб за престъпна организация, извън закона!

224

Иван

преди 2 години

ГЕРП ще бъдат първа политическа сила ,но не трябва да управляват,защото не си заслужава.От къде накъде ще вадят България от тинята на 2 пъти и такива неблагодарни,зли ,пълни Кр...Ет-Е..ни (е има и нормални но...) ще лъжат и ще ги заливат с помия.Я сик-ти. .р.неблагодарно Т..ъп. .О.племе.Два пъти напълнихте Парламента с мошеници, политически неграмотниции а те замазваш а страха си с цирк.Сега следват трети ,за да вкарате още ,тоя път харвърдски.Вкарвате но ГЕРП да стои далече

223

ИТН

преди 2 години

Само ИТН! Показаха че са достойни! Всички други са мафиотски пипала!