12

анонимен

преди 2 години

Бивш агент от ДС Майстора съветник на президента излиза по новините и съвсем спокойно обяснява на Българите политиката,както и Румен Гечев обяснява икономиката вместо и двамата да са отдавна разстреляни.Не отиват на добре работите.

11

Маринов

преди 2 години

Не просто парашутисти, тези са мошенници, изпечени и проверени!

10

Анонимен

преди 2 години

Абе отде се взеха тези парашутисти, бе. Нито са се борили за нещо, нито са се преборили, анонимници. Получават го даром, значи ще се издънят.

9

баба мара

преди 2 години

номерът е екогласност ги простреля в краката

8

ха ха

преди 2 години

Аха, като го чета този е абсолютно сигурно, че президента не е свързан с двамцата и новия "ярък"проект. Ярък. ха-ха. и колко пък точно е ярък. И точно пък той щял да обедини и създаде правителство. Айде стига инжинеринг и сугестия. Не сме *** тези които се оптивате да ни убедите.

7

Брр

преди 2 години

Щом Майстора толерира Радев, Киро и Асен - значи Обективно Не им е чиста работата.

6

Само че

преди 2 години

..Киро и Асен въобще няма да могат да учостват самостоятелно в тези избори, най- много да са ПАК ПОД НЕЧИЯ ШАПКА/ ФУРАЖКА/ АГЕНТИ НА ДС КАТО МАЙСТОРА. ТОЛКОЗ.

5

Анонимен

преди 2 години

Този Александър Маринов е гестаповец от ДС. Сами си правете извода за каква "промяна" става дума щом въпросният още е на служба при радев.

4

Анонимен

преди 2 години

На фигуранта феновете на 5тите избори след няколко месеца ще са забравили първите 4 групи спасители ама пак ще са готови да гласуват за следващите дето им пуснат..

3

Гого

преди 2 години

Хайде, тръгна рекламата на новите юпита, всички длуги са губещи, така ни внушават социолозите. А че са познати от няколко месеца, че никой не е сигурен кой стои зад тях, какви са намеренията им накъде ще върви България с тях...Пълна тъмнина.Пак ни предлагат котка в затворен чувал. Кошмарна история.

2

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо урааа, черепа си напазарува доста хора, ама няма проблем с тоя електорат ентелегентен.

1

Анонимен

преди 2 години

Този "проект" няма да участва на изборите през ноември и вероятно вече е фиаско, защото тези двамката се оказаха по-фалшиви и от Чорапа...