32

Анонимен

преди 2 години

До анонимен - Миналото и настоящето на двамата буди съмнение за чедтност. - ___ - Кой е говорил за честност? Използва се термина почтеност! И Мая се включи моментално в групата на почтените, даже с апломб за техен организатор!

31

Анонимен

преди 2 години

Много ги разбира нещата този професор! Ето какво врачува с изключващи се заключения, изказани в един ред на мисли: "Най-вероятно ще се изправим и пред по-ниска активност. Ярък и нов субект обаче доста ще размести пластовете, не защото ще вземе от другите, а защото ще привлече нови избиратели."Хем ще се привлекат нови избиратели, хем ще има още по-ниска активност (разбираме избирателна). А играчите в изборите са повече от избиращите ги!

30

БРАВО ПРОФЕСОРЕ...

преди 2 години

ТВОИТЕ ХОРА , КИРЧО И КОКОРЧО ВЕЧЕ ПРАВЯТ ЗАЯВКИ ЗА КУПУВАНЕ НА "ЕКОГЛАСНОСТ" ...НА АНГРО----ОТ ЛЮБИМАТА ТИ ПАРТИЯ БСП!!...А , ТИ КОЛКО ШЕ ИМ СТРУВАШ......./ЗА СЪВЕТНИК ОТ ДС/....ХА,ХА,ХАААА...ИМАШ ЛИ СИ ЦЕНА??!

29

Анонимен

преди 2 години

Маринов и Държавна сигурност. Кой не е чувал за него! Но, кой *** още вярва на десарските мутри около Радев.

28

анонимен

преди 2 години

Петков и Василев са кукувици. Те ще снесат яйцето - личността си- в партия приемник, и както в природата ще изхвърлят постепенно ръководството на партията приемник.Миналото и настоящето на двамата буди съмнение за чедтност.

27

т я

преди 2 години

Всички които досега не гласувахме ще бъдем за нещо ново !

26

Гроби Таласомо

преди 2 години

Въпросният проф. явно не е чул, че за идващите избори, тия двамката немали време да правят партия. С една дума, те ще захранят някоя от съществуващите и като гледам техните сини и виолетови вратовръзки и дрехи, те ще захранят ДБ или направо ще се присъединят към ГЕРБСДС;))) Не вервате ли?;))) Ами, тези двамата са ГЕРБ;))) ГЕРБ, какъвто го мечтаят младите гербери и еуропски ориентираните;)))

25

АНАЛИЗ

преди 2 години

ВЕЛИКИЯТ УРАВНИТЕЛ АЛ.МАРИНОВ Е МАНИПУЛАТОР И ЛЪЖЕЦ-РЕЙТИНГА НА ХВЪРЧИЛОТО Е ЗЕРО-0 ХАК ДА ВИ Е ЧЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА РАДЕФ !!!!АААААААА?

24

Надблюдател

преди 2 години

Явно видяха ,че номерът със Чалгата няма да трае дълго, та искат да се подсигурят !

23

Ха-ха

преди 2 години

Ментора на Фигуранта Радев , човекът от задкулисието , дето се е кръстил "Майстора", пак почва да набира върху политически проект! Нямало да вземе гласове на БСП? Вярва ли си?

22

Коки

преди 2 години

Продявам партия, регистрирана с лъскаво име, с офис и пощенска кутия, с данъчен номер и Булстат, с внесена регистрация по ДДС, със застраховка Гражданска отговорност и минала на технически преглед. Остава винетка да и се вземе .. може онлайн. Има си всичко. Само плащаш кеш, мяткаш се и извозваш всичкия наивен електорат на 14.11

21

Стоян

преди 2 години

Създателя на мутрите стратегическия съветник на Радев се изказа.Вярвайте му той ,,добре" ще ни оправи.***..ло-Умни. .ци.За всичко сте виновни вие,вие напълнихте Парламента с мошеници

20

Анонимен

преди 2 години

Спецов - вицепремиер !

19

Барба Ганьо

преди 2 години

Митьо Пищова - Президент !!!! Азис - Министър Председател , Брендо -Главен Прокурор , Таки - Министър на Правосъдието , Динко - Министър на Отбраната .... и т.н. Тази *** и този *** народ , това заслужава !!!!

18

Хехе

преди 2 години

Че пишете правилно, де! А това е, че агент Майстора е президентски съветник, а не някакъв безличен професор Маринов! Агент звучи гордо като Щирлиц,а професор - смешно като проф.Вучков,лека му...

17

Бабина ти трънкина

преди 2 години

Много харвардски баби,хилави служебни кабинети...

16

М.П.

преди 2 години

Вие като сте толкова компетентен, защо сте "Анонимен"?!

15

аа1830

преди 2 години

На Кирил Петков английския му е като моя, а пък аз съм го учил в немската като втори чужд.

14

aa1830

преди 2 години

Разбира се че ще са "добри" - щом говори съветника на президента, стария мултак относно двамата служебни министри избрани от същия президент който съветва.

13

Анонимен

преди 2 години

Този "проект" на тези 2 м'ишки, вече се провали в зародиша си... Скоро ще разберете защо.