28

Тц,тц,тц

преди 8 месеца

ти да видиш! Талибаните не знаеха, че американската военна техника е най-добрата в света и взеха та ги наритаха обратно там откъдето се домъкнаха. Мани това, ами и виетнамците преди тях. Лошо е да воюваш с непросветени хора!

27

Антика

преди 8 месеца

Сега там ли ще си перете парите.акомима воина ще е атомна никои няма да използва танкове изтребители и рекети.стга занимавахте хората с глупости.военните трябва да се намалът или да се закрият тези министерства и мвр.това са едни държавни хрантутници от които нищо не става и за тва стават военни и полицаи.на днешно време са напълно излишни.това са комплексари.и трябва в българската конституция трябва да бъде забранено да заемат министерски постове и президенти и пожарникари.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Нуждае се и от няколко контейнера пиенье!

25

Анонимен

преди 8 месеца

Мен ако питаш и армия не ни трябва!

24

Анонимен

преди 8 месеца

Единственото въоръжение, от което се нуждае, са ракетите. Всички други оръжия са нападателни, особено самолетите. Така че всичко се пррави за комисионни.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Изхвърляйте съветските трошки и вземете още F16! Нека ***, които една стотинка данък не са платили, си плюят колкото искат без да си имат ни най-малка представа какво всъщност е Block 70 версията на този самолет и, че тя има сума технологии от F35. Накратко казано, F16 Block 70 е само формата на F16 (дори шасито е преработено) и няма общо със самолет от преди 20 години. Те нямат думата. Думата я имаме топ платците на данъци у нас, от чиито джоб излизат парите за изстребители.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Изобщо не ни трябва никакво въоръжение. И без това сме изпаднали до дъното на всякакви класации и сме пропаднала държава. Ако се отърват някакви пари от крадците-да се дават на народа, че мрем като ***. И с кого ще се сражаваме- Турция, Румъния и Гърция са членки на НАТО, Македония дрънчи с оръжие/един танк и катапулти с камъни, Сърбия още си събира зъбките от ударите на НАТО. Нима ще се бием с пРосия за контрола на Черно море!? 31 години упр. мафия проспа превъоръжаване, сега се сетиха....

21

Даа,

преди 8 месеца

платихме някакви самолетчета със съмнителни качества. Които АКО някога получим, ще са годни само за музея на авиацията!

20

?!?

преди 8 месеца

Не му вярвам на тоя.

19

Евала

преди 8 месеца

Купете руска техника: танк Армата - трудно пали, ама като запали, пак гасне. Самальоти МиГ или Су, даже индийците ги отказаха, ама са евтинджос, може и Су 75, още е в чертеж, но руснаците провеждат виртуални боеве с Ф35 и казват , че руския бил по-добър, макар и на картинка. Руските вертолети падат, но голяма работа , по филмите са страшни. Купете руското.

18

Ямболски цървул

преди 8 месеца

Браво за просветлението!....То като цяло се нуждаем от реиндустриализация.....А бе рестарт на всичко.И всички,които са ни управлявали от 32 години трябва да се изслушат в съда.

17

Анонимен

преди 8 месеца

И тоя се облизва за много парички. Сменяйте го бе.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Интересно защо обръщат внимание на интернет-конспираторите като нас и се оправдават ? Нали уж няма за какво да ни обръщат внимание и да не повтарят едно нещо хиляди пъти за да започнем да се съмняваме, че има нещо гнило. Повечето народ въобще не се интересува. Защо продължават да се оправдават ?

15

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 11. Асолютно - пилота го изкараха новобранец, а самолета - парапланер оборудван само с черна кутия и никакви други уреди.

14

СИОН

преди 8 месеца

До АнонименРазбира се , че се нуждаем!

13

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя като че ли не е чувал за американските самолети.

12

Пробудения

преди 8 месеца

Стига с тази армия и тази нова техника! Истината е, че тя не може да ни опази от нищо и едно абсолютно излишно перо на този измъчен бюджет и народ. Стига сте ни крали, прикривайки се за натовски параван.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Пилота го обявиха за жертвено агне в един глас за да замажат некадърността си. Освен това г-син Панайотов работата на служебното правителство едва ли е превъоражаването на армията.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Няма как да нее виновен пилота. Нали го няма да се защити лесно е да се обвини. При толкова години служба и накрая го изкараха най големият некадърник. Не усещат ли че бият по имиджа на пилотите. Всеки ще си каже. Глейте колко некадърни пилоти имаме. Бях военен пилот на летище Равнец през 70-те . Никога никой не си е позволявал да напада пилот и да го изкарва некадърен. Но по онова недоносена соц време за такива думи на някой командир или министър се отиваше в Белена при прасетата за закуска.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Имаме нужда от лекари. Имаме нужда от земеделци, които да не изнасят най-качествената си стока в чужбина, а ние да ядем гръцка гняc. Имаме нужда от техника за училищата. Имаме нужда от законови промени за градоустройството. Имаме нужда от намаляване на чалгаризацията. Това са нещата, от които се нуждаем