21

Анонимен

преди 2 години

Нуждае се и от няколко контейнера пиенье!

20

Анонимен

преди 2 години

Единственото въоръжение, от което се нуждае, са ракетите. Всички други оръжия са нападателни, особено самолетите. Така че всичко се пррави за комисионни.

19

Анонимен

преди 2 години

Изхвърляйте съветските трошки и вземете още F16! Нека ***, които една стотинка данък не са платили, си плюят колкото искат без да си имат ни най-малка представа какво всъщност е Block 70 версията на този самолет и, че тя има сума технологии от F35. Накратко казано, F16 Block 70 е само формата на F16 (дори шасито е преработено) и няма общо със самолет от преди 20 години. Те нямат думата. Думата я имаме топ платците на данъци у нас, от чиито джоб излизат парите за изстребители.

18

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ни трябва никакво въоръжение. И без това сме изпаднали до дъното на всякакви класации и сме пропаднала държава. Ако се отърват някакви пари от крадците-да се дават на народа, че мрем като мухи. И с кого ще се сражаваме- Турция, Румъния и Гърция са членки на НАТО, Македония дрънчи с оръжие/един танк и катапулти с камъни, Сърбия още си събира зъбките от ударите на НАТО. Нима ще се бием с пРосия за контрола на Черно море!? 31 години упр. мафия проспа превъоръжаване, сега се сетиха....

17

Даа,

преди 2 години

платихме някакви самолетчета със съмнителни качества. Които АКО някога получим, ще са годни само за музея на авиацията!

16

?!?

преди 2 години

Не му вярвам на тоя.

15

Евала

преди 2 години

Купете руска техника: танк Армата - трудно пали, ама като запали, пак гасне. Самальоти МиГ или Су, даже индийците ги отказаха, ама са евтинджос, може и Су 75, още е в чертеж, но руснаците провеждат виртуални боеве с Ф35 и казват , че руския бил по-добър, макар и на картинка. Руските вертолети падат, но голяма работа , по филмите са страшни. Купете руското.

14

Ямболски цървул

преди 2 години

Браво за просветлението!....То като цяло се нуждаем от реиндустриализация.....А бе рестарт на всичко.И всички,които са ни управлявали от 32 години трябва да се изслушат в съда.

13

СИОН

преди 2 години

До АнонименРазбира се , че се нуждаем!

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя като че ли не е чувал за американските самолети.

11

Пробудения

преди 2 години

Стига с тази армия и тази нова техника! Истината е, че тя не може да ни опази от нищо и едно абсолютно излишно перо на този измъчен бюджет и народ. Стига сте ни крали, прикривайки се за натовски параван.

10

Анонимен

преди 2 години

Няма как да нее виновен пилота. Нали го няма да се защити лесно е да се обвини. При толкова години служба и накрая го изкараха най големият некадърник. Не усещат ли че бият по имиджа на пилотите. Всеки ще си каже. Глейте колко некадърни пилоти имаме. Бях военен пилот на летище Равнец през 70-те . Никога никой не си е позволявал да напада пилот и да го изкарва некадърен. Но по онова недоносена соц време за такива думи на някой командир или министър се отиваше в Белена при прасетата за закуска.

9

Анонимен

преди 2 години

Имаме нужда от лекари. Имаме нужда от земеделци, които да не изнасят най-качествената си стока в чужбина, а ние да ядем гръцка гняc. Имаме нужда от техника за училищата. Имаме нужда от законови промени за градоустройството. Имаме нужда от намаляване на чалгаризацията. Това са нещата, от които се нуждаем

8

Анонимен

преди 2 години

"МиГ-29 са единствените изтребители, с които България разполага" - АЙЙЙ стега уее....стана министър, за да го разбереш ли бееее???

7

Важното

преди 2 години

е че платихме едни. На евентуалния противник ще показваме фактурите. И той ще бяга от страх.

6

Анонимен

преди 2 години

Радев, вземи един МИГ-29 и отлитай в Русия и не се връщай

5

Анонимен

преди 2 години

Ще се краде :)

4

Асан

преди 2 години

И аз искам нов голф ама пари нема :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Нали не беше време да харчим пари за техника. Комунярски мошеници.

2

Асан

преди 2 години

Старите са железни нищо им няма :)))