49

Нищо ново

преди 2 години

Сталинка и Дянков Постната пица манипулират математически анализ. Много умни, велики, ама по душа и манталитет са сродни на идола им от Банкя. Готови за всичко и всеки да се продадат срещу съответната сума.

48

Айде накрая

преди 2 години

Надявам се най-накрая да развенчаят митА за кака Сталинка Георгиева , толкова пробутвана навсякъде комуни-личност.

47

Анонимен

преди 2 години

Когато атовете се ритат, магаретата да стоят настрана!

46

Асан

преди 2 години

Не е натиск а жива Корупция :)))

45

анонимен

преди 2 години

с нея ще си измият ръцете за пандемията , та те затова я назначиха - да си направят опита и после да се оправдят

44

Българска следа

преди 2 години

Е няма как да не покаже от къде произлиза!То да се замазва и да се изкривява истината е национален спорт в българската политика !Няма изненада за мен!

43

Канторовитц

преди 2 години

До Анонимен ка-ка Сталинка...поръчала на Симеончо да помага в мошенгията!!!! Ама разбира се ! Симеон Дянков...всъщност е ...Шимон Дянковитц !..Евреин по дух!!!! Както и да е....предстои...разжалване...и пращане в шеста глуха....пък може и за Президент на България да се кандидатира.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67Не знам дали знаеш, но през всичките години "селския"фонд е под контрола на една партия независимо кой е на власт. Виж му и на Миро врачански биото. Имах и съседка работеща в този фонд по времето на ГЕРБ и ни агитираше за трибуквена партия. Нищо чудно да е имала и таргет за привлечени гласове. Та защо калинките се оказаха 'герберски"не знам. Да не говорим, че Калинчето се оказа близка на вицето която видимо бе човек на ДПС и явно бойкотираше Плевнелиев.

41

Бил Гейтс дължи

преди 2 години

Господството на Уиндоус на фирмите сглобяващи компютри от Тайван, Малайзия, Филипините и Китай. Да вземат да го разследват и него

40

Анонимен

преди 2 години

И според мен ,предстои разжалване. Това ще е малкото отмъщение затова, че се яви за председател на ООН.Това обвинение не издържа само по себе си,на кукловодите,тъй като за този доклад първо те се разписват.Това е подобно на уволнената от герб,г- жа Калинкова от селския фонд,заради дипломата.Е да,но диплома се гледа преди постъпване на работа.Тя няма вина,значи дипломата е редовна.

39

Анонимен

преди 2 години

Корумпирана Сталинка

38

Анонимен

преди 2 години

На Баце хората до един корумпирани Един честен няма в тази партия от мошеници и мафиоти

37

Анонимен

преди 2 години

КОМУНИСТИТЕ ГЪРМЯТ КАТО БАЛОНЧЕТА С ПРЪДНЯ СРЕЩУ КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47Умнико, няма да ти кажа какво каза за империализма доцента от УНСС, сега ВИИ докато ни изпитваше 1988-*** по "Политкономия на капитализма". А той бе автор на основния учебник по науката. Преразказа ни отговора на Олбрайт в ООН на няколкочасовата реч на Фидел Касто за империализма. Бе обратното на това което се твърдеше в учебника на доцента. Схващаш ли? Френски социалист управляваше единия от световните фондовете. Това също не го знеш. Същия го арестуваха с барети в Ню Йорк!!!!

35

Гроби Таласомо

преди 2 години

Сталинка начело на СБ символ на световният еврейски комунизъм;)))

34

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До До СТРАНДЖАТАсамо комунистите се мислят за недосегаеми затова ЗАПАДА ги изтреби, Кристалина е жертва на комунистически съчениния в България, безполезно е нищо няма да постигнат

33

Анонимен

преди 2 години

то се знаеше ,че в един момент ще я използват за назидание на следващите след нея, защо иначе ще я слагам на такъв пост. Интересното, е и че вече съвсем ясно лияи колко са насрн,и от Китай, Запада е в паника и с някакви класации се опитва да стопира естествени процеси

32

Анонимен

преди 2 години

До До 51тези световни медии за които говориш съществуват само в болните ви комунистически мозъци

31

Анонимен

преди 2 години

Дянков топи Кристалина...

30

Анонимен

преди 2 години

Много кратка статия, че и ползвате думата "подозира". Всички медии гърмят, че започва разследване за натиска, който тя и Симо пицата са оказвали, че се спират докладите, защото се смятат за компрометирани, по цял роман са изписали почти всички световни медии, само тук някаква телеграма от 5 изречения, че и "подозира". Журналистика и половина...