8

Асан

преди 2 години

Мевере кой ше го проверява :)))

7

Ядосан

преди 2 години

Аре пътна полиция да ревизира на колко епилептици е раздала книжки. Че в Русе без малко 4...5... деца на спирка да станат курбан. Водача в автомобила напикан, с пяна на устата, гърчи се.

6

Краси

преди 2 години

Пътните полицаи да получават заплата само за дните,когато са в "акция"!

5

Алекс

преди 2 години

Стига с тези акции.Пътна полиция трябва да си изпълнява задълженията всекидневно,а не 1 седмица работа и след това 2 месеца скатаване по кафетата на бензиностанциите.

4

Гражданин избирател

преди 2 години

Пешеходец съм около 70години, шофьор кат.В около 45години. Сериозно забележки към работата на пътна полиция нямам с изключение на опашките за бракуване на МПС. Свидетелството си за правоспособност подмених само за 15минути включително и снимка. Отлично работеше момичето на гишето. Препоръката ми към органите на пътна полиция е да проверяват ремонтирането на пътищата и ремонтиращите обезопасили ли са участъка, който ремонтират. Добре би било да информират и гражданите за опасностите по пътя.

3

T

преди 2 години

Каква акция, лицемери?! Идете да видите на Опълченска и Симеон при ОМВ как правят забранени леви завои към бензиностанцията при двойна непрекъсната линия, как са на косъм да пометат пешеходците.

2

Ямболски цървул

преди 2 години

Заглавието показва много неща.Иначе пътна полиция може да се занимава със сладолед,сеене на домати,сменяне на масла,правене на хляб.....Откриха топлата вода !.... Много ясно,че пътна полиция ще се занимава с шофьори и пешеходци! Калинки,съвсем за *** ни взехте!

1

Анонимен

преди 2 години

Ей от тези акции на пътна полиция не и остава време да си гледа работата.