9

Ямболски цървул

преди 2 години

Проблемът се решава със спиране на работата на полицията и линч на правителствата.И банкерите омекват.

8

До 10

преди 2 години

Плащат ти толкова за колкото си се продал. За 99% от професиите няма нужда нито от образование, нито от квалификация, нито от опит.

7

Анонимен

преди 2 години

Кат не им харесва на Европейците да дойдат на заплата при варненските мутри :)))) Да видим техните заплати как ще им харесат :)))))

6

NZ

преди 2 години

Иска ви се вдигане на заплати, докато има безработица поради затворени бизнеси, заплатите няма да мръднат, дори някои работодатели се възползват от факта и сменят служителите си за такива с по-малки заплати, затова е и статията. Преди ковида беше обратното, работници нямаше и работодателите се надцакваха за да привлекат кадри, но трябваше да се измисли механизъм да го спрат. Същото стана и през 2008-***.

5

Анонимен

преди 2 години

В България масово се дават подаяния, а не заплати. Затова и се работи с такова качество и желание.

4

Анонимен

преди 2 години

Следващата година трябва да има вко вдигане не заплати.

3

House M.D.

преди 2 години

Изтриха ми коментара по неизвестни причини. В статията се говори за еврозоната, а снимката е с българския лев. Затова и попитах. България не е в еврозоната, въпреки че левът е вързан към еврото.

2

Асан

преди 2 години

Кви заплати вземат :)))

1

Анонимен

преди 2 години

До 1,Във валутен борд сме - т.е. левът е вързан за еврото. Така и не го разбрахте - търпим всички негативи без позитивите, защото сме извън еврозоната.