16

1

преди 2 години

До САМО ПИТАМЕ:Може би ще назначи бодигарда на бай Тошо,он много добре пази,без това е безработен.

15

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

А , РАШКОВ , С ПЛЕТЕНАТА ДАМАДЖАНА ЛИ ЩЕ Я ПАЗИ...ТАЯ ПЛЕТЕНА ОГРАДА??!

14

1

преди 2 години

Преди МВР,да се грижи за оградата, балевски,трябва да я ремонтира,оградата е в гаранционен срок още,не да изпълзява като гол *** от дупката си,и да заявява,че самостоятелно щял да се явява на 14.11.2021г.

13

vlady

преди 2 години

Тарабата се разпадна за пореден път. Някои хора трябва да бъдат настанени в ол инклузив Кремиковци Хилтън, Черна Гора или някое друго подобно заведение със сериозна ограда за да се научат как се прави.

12

Ямуксиклилята

преди 2 години

E ако искате Ердо и това да свърши и за оградата да се погриже!

11

Уи зе МВР 100%

преди 2 години

МВР не са хора и ще бъда щаслив ако им се случи нещо лошо! Бих подкрепил Талибаните защо проблема е МВР

10

ББ

преди 2 години

относно границата...ами сигурността на вашите домове е във ваши ръце...вие ги поверихте на в ръците на крадци като валерката...дано ви опази!

9

ББ

преди 2 години

...на първо четене германия и русия...подпомагани от китай и турция...ще строят нов...райх...носещ несправедливости,геноцид и смърт на човешките същества...отнемане на свободи...ес е най ретрективен в това отношение...налага правила...отнемащи Свободата да гражданите си...лицемерно...а не вижда и мълчи за ккорупцията на назначените от тях и финансирани от тях..диктатори в източна...налагат македония и албания..руски троянски коне..мафиотски структори..това е..престъпление е!!!Бог да пази САЩ!

8

ББ

преди 2 години

До АнонименПрезидента Рейгън говореше за "оградата" Берлинска стена,разделяща германският Народ наложено им от СССР,и как се държат днешните германски политици?...финансират руски потоци през турция...китайски съперници на потомците на...Президента Рейгън...и слепити го виждат!...Президента Рейгън бутна Берлинската стена!...лицемерно отместващо важни теми...със зелени...не че не са важни...ес политическата налага строенето на нови...стени...ес,русия,турция,китай..срещу Свободният Свят...опасно

7

Бивш граничар

преди 2 години

Ограда граница не пази!Или мотивирани хора с широки права,или плътно миниране.И не разправяйте небивалици за човеколюбие,щото от Африка и Азия не идват хора, а нашественици!При това нарочно изпратени да ни унищожат!

6

Дърт

преди 2 години

Това е ограда срещу преминаване от инвалиди.

5

Анонимен

преди 2 години

Полша реши да строй 110км ограда, ей така за всеки случай пак и пари от ЕС има. Там ги използват по предназначение, а не крадат както в Булг аристан.

4

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Далавери Симеонов къде е?;? Къде се скри тоя съ сел? Колко пари взе тая хле ба рка. А оня торбалан Биллата къде се покри и той, агент Иван от ДС?!?

3

Анонимен

преди 2 години

Ще има за мигрантите: и ся ко шъ праим? Ще пишем ли или ...

2

Анонимен

преди 2 години

Спрете да наричате това посмешище "ограда". Дет се вика, на лозето оградата ми е по стабилна от това недъгаво нещо! Вижте каква ограда построиха гърците!

1

Мъдуран

преди 2 години

Да се грижат Симеонов и дебелака де окрадоха парите. По една връзка тел,едни клещи и по цял ден да кърпят оградата.