31

Анонимен

преди 2 години

Познати лъжи ,70 ваксинирани ,а другите 30 преболедували ,ураа 100 %

30

Браво да

преди 2 години

Като видяха какво стана август месец в Бургаско - така или иначе тях никой няма да ги пази освен сами.

29

Браво

преди 2 години

Няма какво да губят и да се страхуват. Стари ергени и моми всякакви лекарства да изпитват върху тях, хубаво че има и такива смели и работливи хора.

28

От Берлин

преди 2 години

До 25 Анониме Много късно се включваш! Аз, този случай го коментирам от една седмица тук-явно, не си от редовните ...?! В началото бяха само 26...

27

Doko doko

преди 2 години

В Узунов явно е имал много двойки като малък

26

Анонимен

преди 2 години

Тези, които не са ваксинирани да се тестват 2 х седмично.

25

В.Узунов

преди 2 години

Педагоге е символ на простащина. Който не става за нищо друго,става учител. После те гледа от високо- аууу,кой съм аз ,от голямото Добрутро. Дано да заквичат скоро.

24

Анонимен

преди 2 години

България ако спре консумацията на месо ще стане първа в европеиският съюз по всичко.последнисме защото населението е болно от антракс.

23

Анонимен

преди 2 години

Човечеството трябва да спре консумацията на месо.и избиването на животни и да се лее кръв.и светът ще тръгне много нагоре.само така може да отцелеем.а тия къде слагат минуси имат дюнерджииници и магазини за месо.и ги интересува печалбата и личния интерес.но не знаят че върлува антракс в цялата държава и умират по 100 човека на ден.хората не се нуждаят от месо и млечни продукти.да си ги ядът те.те затва са в воини.там където не се консумира месо няма воини хората са щасливи и богати рая на земята

22

Анонимен

преди 2 години

Шмъркането убива.откабете се сега.не се казва смъркане а шмъркане.

21

Анонимен

преди 2 години

Мюнстер - След клубно парти само за ваксинирани хора в Мюнстер броят на посетителите, заразени с корона, се е увеличил до 83. Градът обяви, че до четвъртък са представени и проверени 59 сертификата за ваксинация. Досега не е установено нарушение на данните за ваксинациите.Общо около 380 души са взели участие в партито на 3 септември. За ваксинираните пандемията тепърва започва.

20

Анонимен

преди 2 години

Учителите да спазват стриктно мерките, на 1, 5 м. и никакво доближаване до учениците! По училищата да се правят редовни внезапни проверки, дали се спазват мерките, при нарушения-глоби!!

19

ъъъ

преди 2 години

Хайде, варненци да ни отсрамват, че е направо трагикомедия в тази иначе красива държава, но с прогресивно оглупяващо население.

18

Ха-ха!

преди 2 години

Ваксинираните трябва да стоят на 1,5 м отстояние един от друг, иначе може да прескочи волтова дъга. Изразът "между тях прехвърчат искри" вече придобива друг смисъл за тях.

17

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна измишльотина. Реално ваксинираните учители са под 20%!!!

16

Скалата

преди 2 години

Слагаите си ваксини българи.те помагат при антракс.има тежка пандемия от антракс не яжте млечни продукти и месо.само когато са преминали термична обработка.взимаите антибиотик и се ваксинираите.антибиотик 1 седмица и почивка после няколко месеца.ваксини ще се наложи през 6/8 месеца.докато човечеството спре да консумира месо.време е човечеството да стане вегетерянци.

15

Анонимен

преди 2 години

Учителите да носят задължително маски, защото са опасни за учениците, а и не спазват мерките-да стоят на 1,5 метра разстояние!

14

Алекс

преди 2 години

Браво на учителите във Варна и областта.Пример за подражание.

13

Анти Вакса

преди 2 години

Провокатора печели на всеки коментар за или против ваксините. Не се връзвайте.

12

Анонимен

преди 2 години

А тия миризливи деца да ги заразяват! Родителите да ваксинират децата си! Иначе учителя да спре да ги обучава и без това тия деца се самообучават от такива "невероятни" платформи като Фейсбук, Тик -Ток, Ютуб и т. н.