21

Анонимен

преди 2 години

Украйна предприема отчаян опит да модернизира МиГ-29 без руски детайли. Публикация още от преди 2 години. Какви Миг ове е произвеждала Украина, никакви, там са заводите Антонов.

20

Чичо

преди 2 години

Айде пак. Абе конспиратори няма ли някоя Ковид новина да леете отрова там, та тук се изместихте? Аман от анархисти... То вече не е и особено модерно да си бунтар и хипар.

19

до 24

преди 2 години

може да пишеш с по прости и разбираеми изречения, а не с едно от край до край. На края нищо не ти се разбира дори и да е вярно

18

до 22

преди 2 години

аааа гледай ти, Украина правила кутии, ти да не си вносителя. Украина е правила когато е била част от СССР и е правила аналоговите ,които след 2000 г са заменени с цифрови мейд ин Раша. Прочети ограмоти се.

17

Анонимен

преди 2 години

Че,ако са стреляли по пилота от туй,че бил на малка височина при поразяването на целта,то пак според черната кутия,която записва само промяната на траекторията на летенето по датчици с изменение на въртенето на елементите определящи изменението на полета също като радиолокационното проследяване на траекторията на летене по координати с височини на полета по целия маршрут от базата до мястото установено за последно за надморска и подморска спрямо релефа на земната повърхност и кота 00,00 за двете

16

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Аз ако бях...летец,щях да мисля на първо място за собствената си безопасност и на...самолета.Независимо кой каквото ми...нарежда,последното решение е мое.Не може да летиш на височини под 1500 м нощем над морето и да няма голяма вероятност от...инциденти.Все едно шофьор на бърз автомобил да кара през планински проход и да взема...завоите,на ръба на пропаста с...голяма скорост.Не обвинявам пилота,светла му памет,но този трагичен инцидент трябва да е червен семафор,за другите бойни пилоти.

15

анонимен

преди 2 години

Колко удобно, вината е на загиналия пилот, а другият се е самоубил, въпреки че не е искал и е чакал бебе!

14

Мда

преди 2 години

Черната кутия просто записва това, което се случва в самолета, но сама по себе си не дава пълно обяснение за причините, довели до инцидента, а те могат да бъдат много !

13

Анонимен

преди 2 години

Чакай, чакай, какво си свършил? Да не би да си карал самолета? И защо не съобщи, че пространствената дезориентация е резултат от престъпна заповед? ***.ата ви!

12

няма ли говор?

преди 2 години

простаци - военни! - Осрахте БНА......

11

до 13

преди 2 години

що бе, кой е производителя, да не би Китай :)

10

Анонимен

преди 2 години

имам чувството че анти радев, анти ваксъри и русофоби са от едно котило дървени философи промити мозъци. Аде почвайте с плюнките. Може да не ми отговаряте ,влизам да се цопна в морето.

9

Анонимен

преди 2 години

Над три месеца отне на пилотското правителство да разчетат черната кутия. Това стана при свои хора, не при производителя на черната кутия!

8

s

преди 2 години

Три месеца чакаха и нкрая за 5 минутити решиха кого лешетников да обвини

7

до Гроби Таласомо

преди 2 години

алоо ограмоти се малко, аудиозаписи има само на пътнечиските самолети, тук са записи на параметри на полета и системите. Няма ролки ленти моторчета и други антики.

6

до шменти капели

преди 2 години

вземи си кърпичка да бършеш плюнките като се пениш

5

Гроби Таласомо

преди 2 години

Узунов, публикувай аудиозаписът от черната кутия, не ми изкарвай бездарните си министри, които не могат да вържат смислов текст и когато им публикуват бъртвежите в статия, яснос е вижда, че лъжат! Те дори не могат и да лъжат изкусно, поради ниският си личен капацитет;)))

4

до 2

преди 2 години

да на теб специално ще ти изпратят доклада на руснаците. Цървуул

3

шменти капели

преди 2 години

Летеца бил виновен Загубил ориентация Виновни няма

2

Анонимен

преди 2 години

сега неверниците ще искат лично да видят резултата от черната кутия. Клипче да им направи МО как се чете кутията....