252

Иванова

преди 2 години

До Анонимен,Не трябва да им се вярва,вдигнаха малко пушилка уж свършили нещо и сега колко ли ще им се вържат .

251

Анонимен

преди 2 години

Партия ПП, продължаваме напред щеше да е много добро име, но с друго значение. Иначе тези двата счупиха държавата от инвестиции, само 1 млрд. надолу, иначе са симпатяги.

250

тя

преди 2 години

А Василев и К Петков ще имате противници , защото кранчетата на държа вната хазна са сладка работа!

249

тя

преди 2 години

Най -лосле дай Боже да се помисли за живота на хората живяли и работили цял живжт честно , а сега мизерстват, защото крадците "отгоре"са недосегаеми ! Ще гласувам за теди умни мъже , всички други ги видяхме !

248

Кирчо,

преди 2 години

дай го най сетне тоя документ за гражданството де!Ако не ти е по джоба да прескочиш до Румъния, дай едно пълномощно и аз ще ида - на собствени разноски.Да му видим съдържанието, датата и за се кротнем най-сетне. Българи ли сме или канадци, та да ни управлява мнистър-канадец.По бенетето днес, а по битивито вчера питаха Янев в прав текст по твоя въпрос. Усуква го завалията по килифарски и си личи, че му иде да ти врътне два шам ара.кАжи си бе, Кере, кАжи си та да ти олекне!

247

Инженерка:

преди 2 години

пЕТКОВ И вАСИЛЕВ НЯМА ДА БЪДАТ ДЕПУТАТИ, А ИСКАТ ДА СА МИНИСТРИ И НАЙ ДОБРОТО МЯСТО ЗА ТЯХ Е ИТН НЕ Е КЪСНО!

246

Възмездие

преди 2 години

Хайде Бойко в затвора най-накрая!

245

Анонимен

преди 2 години

175 ЧалгаритеИТН, "биха" с 50 % манипулиран вот, при ниска избирателна активност. Каква победа е това?

244

Анонимен

преди 2 години

От "Екогласвост" казват, че още преди месеци, двамата авери-министри, нещо уникално за света, са се опитвали да купят тяхната партия. А нас ни карат, да чакаме 2 дена, защото, докато са министри, не правели партии?! Егати лъжата.

243

Анонимен

преди 2 години

Да не стане така: "Къде е Кирчо, техните го търсят да го бият"!

242

Кратка победа

преди 2 години

Творенията на Радев /Петков и Василев/ не се нуждаят от партия. За какво им е партия, като всички медии обслужват Радев и метежниците му. Руските шпиони така добре са ги заобиколили, че победата им, макар и кратка, е сигурна. Кратка, защото скоро феодализма в света ще изчезне завинаги.

241

Миро следата

преди 2 години

До Киро ЛъжатаДокументът му е при председателя на СГС,който няма българско гражданство и не е имал,а каскета си трае и реве срещу неудобните.

240

Анонимен

преди 2 години

Всеки иска да дойде нещо по-добро.А дали е така,кой ще ни каже.Аз вървя по леда и подсвирквам си даже.Единственото добро на тези двамата е ,че разровиха герб и се размириса.Но дали ще е по-добре или по-зле,ще се разбере.

239

Киро Лъжата

преди 2 години

Кире, какво стана с гражданството, къде е документа, нали до дни щеше да го покажеш? Или и ти като Рашков дамаджаната още показваш доказателствата за подслушването? Хора, да не допуснем двамата измамници да влязат във властта!

238

Случаен минувач

преди 2 години

Киро да си отива в Уинипег, там канадският бизнес бил най-силен. Най-много възможности за далавери... А Асен да стане икономист-финансист към някоя фирма тука, както Никито Василев, той участва в 3 фирми. Където и по света да са, вкл. и тука, никой частен работодател няма да търпи мошеници и далаверджии в своя екип. За политици не стават!

237

двама измамници

преди 2 години

Ако бяхме нормална държава , тия двамата измамници не само че нямаше да помиришат властта, ами щяха да бъдат изхвърлени или в затвора. Единият е крадец на интелектуална собственост, а другият - нарушител на конституцията. защо на никого не прави впечатление това? нима народът не осъзнава за какви хора говорим, за измамници, които утре, ако влязат във властта ще измамят и народа, ще оберат държавата. Сега подготвиха почвата, насочиха европейските средства към близки до тях фирми и само чакат да о

236

Bill Gates

преди 2 години

Тези двамата от Харвард ги разбират нещата с финансите. Изобщо нямам никакво съмнение в качествата им. Все пак, приятелите ми от обменно бюро Никар също ги разбират не по-малко от тях. Thank you my friends for so successful business relations with your company. Have a nice holiday !

235

Анонимен

преди 2 години

Най-после се появиха хора, за които ще гласуваме с чиста съвест. Такова е мнението на повечето хора. Мафиотизираните гербаджии и доносниците от ДПС газ пикаят.

234

Анонимен

преди 2 години

Не ги е изгонил радев.това е хитър ход от тяхна страна.ако останеха служебни министри а чорапа загуби президентските избори какво става от 2 коня на земята.а така те си вярват че могат да спечелят или минимум силен резултат на парламентарните избори и при всякакъв развой на събитията остават във власта

233

Зозо

преди 2 години

Поредният сух напън на петата руска колона. Никой няма да ги избере св. св. Кирил и Асений мошениците.