43

Анонимен

преди 2 години

Комунистите са много отмъстителни хора, и зли.

42

Анонимен

преди 2 години

Как така " не искам да работя с теб " и уволнява Балтов ? Ами да напусне директора на Пирогов, като не може да работи с Балтов. Как така те уволняват като си на постоянен трудов договор? КНСБ и БЛС ще стоят безучастно ли ?

41

Д-р Хаус

преди 2 години

До#42 !! Какъв " кадърен" ортопед е Балтов бе тикво?? Вдигнал кръвно и ....ДВА МЕСЕЦА болнични!! Ха ха ха!! Че кой Директор на ЧАСТНА болница ще вземе на работа такъв симулант???Айде,бегай!!!

40

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ВЯРНО Е! АЗ СМЯТАХ , ЧЕ Е УВОЛНЕН ОТДАВНА А ТОЙ СЕ ОКАЗА , ЧЕ ОЩЕ НЕ БИЛ НА РАБОТА! ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ ЗА РАДЕВ!

39

Беновска пита

преди 2 години

Ало, " БОТА"!! Я кажете колко началници на отделения и редови лекари е уволнил Балтов, когато е " колел и бесил" в " Пирогов"???

38

Анонимен

преди 2 години

Спрете да ни показвате само изнасилени герберасти . Такава е съдбата на всички нагаждачи .Покажете истинския гербераст - крадлива и лъжлива Калинка .

37

д-р сатър сатъров ха

преди 2 години

мъ мноо бил недицплиниран тия Профанезорт, че таковата а после онаковата- къде са Гербоидите да го метастазират на тиква с пипонено-кратунести кисти по кокълчетата

36

Анонимен

преди 2 години

и за паркинзите ще си каже и другите му там хлебни гешефти. много жалко че нема да работи на Гюрюков в пловдивскиа швайнекрематориум

35

Анонимен

преди 2 години

Тенденции се казва когато му конфискуват имотите, тарелките и кокошките и ги дадът на некой който преписва поне по 80 стр или продава шнорхели на Мусала, и Черни Връх, иначе се казва култивиране -отнемане с право на ползване на несобственици- като данъците ги плаща последния собственик. Он че си найде работа и без диплома- касапин у некое търско село да коли кравите

34

Анонимен

преди 2 години

Щото нестретника Кацаров яко си отмъщава на всеки и на всичко!665

33

Асан

преди 2 години

Много е дебел като Тиквата явно добре замезва :)))

32

Анонимен

преди 2 години

Най- вероятно Балтов си знае мотивите за уволнение. Не е нужно да се прави политически въпрос. Бота вместо да търси сметка за разтурения трудов договор на балтов, по- добре да му съдейства за нов такъв.

31

Анонимен

преди 2 години

Иска още и още да краде. Не ще да пусне кокала.

30

Анонимен

преди 2 години

Абе друго си е доктор на науките генерал Борисов да те вози отзад в кучкарника на джипката да инспектираш магистрали и да си лафите и на туй отгоре хиляди кинти заплата

29

Смешник

преди 2 години

Има частни болници уж навсякаде има недостиг на лекари. Щом е кадърен и със стаж ще си намери по платена работа там.

28

анонимен

преди 2 години

Така не се прави, даже и с общите работници без образование! Има се задължителни процедури при дисциплинарно прекратяване на трудовото правоотношение! А, тук става въпрос за лекар, професор, с доказано име! Уволнен от друг лекар! Нарушението на трудовото законодателство е на лице!

27

Ще ги съди

преди 2 години

Ако работодателят не е отправил писмена покана за обяснение и представяне на доказателства или не е приел писмените обяснения на служителя, съдът отменя дисциплинарното наказание, без да разглежда делото по същество. - КТ чл.193, ал. 2.

26

Становище

преди 2 години

Да не се е возил на Жипката.

25

Анонимен

преди 2 години

Така работят червените репресори, унищожават интелигенцията, ликвидират и убиват ако трябва и физически, а после го пишат самоубийство. Не говоря само за Балтов.

24

Анонимен

преди 2 години

Ако констатациите от ревизията в Пирогов е вярна тоя трябва да оперира менискуси в затвора, а не само да го уволнят.