30

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 7Щом са стъпили на пешеходната пътека шофьорите трябва да ги пазят. Без философии.

29

географ

преди 4 месеца

До ззз Пълно е в Париж с пешеходни пътеки без светофари. Примерно 48.861053045123676, 2.374699955947277 Други въпроси?

28

Т.Шак

преди 4 месеца

Сега жената и да умре, няма да осъдят никого, защото всеки ще твърди, че фаталната травма е получена от другия автомобил. Другаде номерът не минава, но у нас съдиите се объркват и системата бъгва тотално.

27

До 7

преди 4 месеца

То при бай ти Тошо нямаше и толкова коли като сега, ама щом си рекъл, че е нямало, така ще да е било. Знам за двама убити, щото бях наблизо, иначе в разбойническото дело отчитахме строителството на социализъма и комунизъма, който другарите построиха, ама само за себе си и прапраправнуците.

26

адвокат Тенев

преди 4 месеца

Тия като пешеходната пътека я нямат за нищо, да им отнемат книжките за по 5 год.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Тия двамата да не би да са си правели гонка?

24

Анонимен

преди 4 месеца

Нещо като в оня виц: " .... ако не бех отворил вратата щехме да го пропуснеме тоя .... "

23

Анонимен

преди 4 месеца

Не само се слагат където си искат ама го местят през ден и правят от хората жертви и убийци.Пример: пешеходна пътека БЕЗ ЗНАК цъфна на бул Мария Луиза точно на кръстовищто с Кирил и Методий и ВНЕЗАПНО след месец за замазаха с черен цвят.Но замазаха само където беше зебрата и сега изглежда като черна пътека зебра, хората още си пресичат там явно недоумявайки какво става.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Чакайте бе, Рашков нали изкара всички милиционери днес да пазели по улиците. Нали днес ден за пътна безопасност или не знам си какво. Май никой не си върши работата и милиционерите спят в патрулката или маат мазни баници на някое капанче.

21

Дзивко

преди 4 месеца

19 е прав, слагат се пешеходни пътеки кой къде се сети, в Люлин на пазара има светофар спирка и зебра на 30 метра разстояние, щото хората си пресичаха и преди пътеката та им сложиха та да има, ама те пресичат и преди и след нея, вместо да има един полицай да ги спира, те пътека слагат

20

ззз

преди 4 месеца

п.п. който се съмнява в казаното от мен по-долу, нека да се "поразходи" с гоогле.мапс в Париж и ако намери една единствена пешеходна пътека БЕЗ СВТОФАР - нека пише!Ама те що'т са много тъпu франсeтата и що'т нямат пари да си нарисуват поне една пеш. пътека, без светофар към нея в над 10 мил. град ...Ама не, нее ние тука сме били водели война по пътищата!

19

Анонимен

преди 4 месеца

За кой ли път трябва да повтарям, че на трезви шофьори не трябва да се разрешава да шофират ще ни изтрепят тези трезвеници.

18

ззз

преди 4 месеца

Пешеходните пътеки са най-големият убиец. Където и когато държавата не може и не иска да се справи с проблемът - прави пешеходни пътеки. Такива бeзумия като у нас няма никъде: пешеходна пътека на бул. с 3 ленти, пешеходна пътека на 20-30 метра преди/след светофар, пешеходна пътека на 10м от подлез (НДК) и т.н. и т.н.Много често, ако шофьорите, не знаят, че има пеш. пътека просто няма време да реагират.Фандъка е най-големият убиец в София, с безотговорността си да залее столицата с пеш. пътеки!

17

суджука

преди 4 месеца

е браво

16

Анонимен

преди 4 месеца

Пресичането на пешеходна пътека е съвсем същото като пресичането на път с предимство. Все още малко хора разбират ясно това и са готови да обвиняват пешеходците за подобен тип инциденти. Всеки човек с разум е хубаво да се пази, да. Но когато шофирате по път с предимство, пазите ли се на всяка малка пресечка? Пешеходната пътека е път с предимство. Това е. Просто е.

15

ненапразно

преди 4 месеца

сте изселени

14

Анонимен

преди 4 месеца

Не ви знам какви клоуни сте, но си личи, че сте не шофирате- в повечето населени места и на доста в столицата пешеходнитен пътеки са полуизтрити, няма знаци, които показват къде са и шофьора не е длъжен да знае цялата история на ГорноХойно, за да предвиди къде някоя пенсия ще се излети на платното да не изпусне турския сериал. Да не говорим че най-наглите и некадърни шофьори са 55-60+ тотално нелепи и без никакъв акъл карат. Един в Пловдив мина през подлеза щото там бил пътя през 60та.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Стара Загора ,братче ! Явно това ( блъскането на пешеходци по пешеходни пътеки и зони ) там е традиция !

12

Анонимен

преди 4 месеца

Хора, пазете се! Това, че сте на пешеходна пътека, не ви гарантира, че няма да се случи злополука. Шофьорите също са хора, на някой може да му прилошее, някой може просто да се е замислил и да ви види, когато вече е късно.....Трябва да се научим да се пазим сами и на това да научим децата от малки....

11

ззз

преди 4 месеца

Един много стар виц, но поучителен: емирство, всеки месец по 100 сгазени. Емирът се ядосал и: "вече смъртно наказание за шофьорите!" другият месец - драстичен спад - само 50 убити, но и съответно 50 със смъртна присъда и сметката пак 100 мъртви.Замислил се емирът и наредил: " От следващият месец по 1000 динара награда за всеки сгазен пешеходец!" Съответно следващият месец: 0 жертви! Извод: ако човек разчита другите да го пазят - обречен е!