39

Да я поправя

преди 3 години

Доказа, че може да го прави в кабинет ! Мисля, че първо с пиарката си, но не съм много сигурен !

38

Анонимен

преди 3 години

Да др.Йотова благодарение на нищоправещият си се изметнала-виж само каква охранена кобила си станала....

37

Стефанов

преди 3 години

До DinosaurusКак точно сваля законно правителство? Буда не си ли замина след редовни избори? Или такава простотия е достатъчна за гербавите избиратели да започнат да я повтарят като папагали без да се замислят какво говорят?

36

istinata

преди 3 години

hahaha.dobre.da poostane oshte godina i polovina kabineta mu da ni falira.i shte go mahnem razbira se.i drug shte doide.strahotno...

35

Dinosaurus

преди 3 години

В Чалгария президента "прави кабинет", което не му е работа, а парламента не може, което е тяхно задължение и основна отговорност. Пълен управленски абсурд, който "протестърите" и Т.Н. наричат ПРОМЯНА, нормализиране, откритост, коректност. В Абсурдия президента сваля законно избрано правителство и не може да накара НС да излъчи следващо законно избрано. А вицето аплодира. Кабинета на президента прави избори за президент, ура дрогаре!

34

моч

преди 3 години

Да-да :) видяхме как може да прави ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА , видяхме как може да прави диверсии , видяхме как може да прави брутално газене на конституцията , видяхме как може да прави показно по незачитане и заобикаляне на закони , видяхме как може да прави пожари в икономика , финанси , здравеопазване... , въобще видяхме как може да прави ТАКОВАНЕ на цял народ и държава и то за има-няма 4 месеца !

33

Анонимен

преди 3 години

Дали е "вдигнал летвата" не знам, трябва да питаме Деси! За други летви не знам.

32

Анонимен

преди 3 години

Хи-хи-хи! Има си хас!

31

Анонимен

преди 3 години

Само РР може да направи служебен кабинет ?!?!?! Все едно другите Президенти преди него не са успявали :) Тоз човек много взе да си вярва май ! Проява на зле прикрита комплексираност!

30

Стар партчлен

преди 3 години

Йотова,барабар с твоя президент се грабвайте и се измитайте от политическата сцена - НЕ СТЕ ГОДНИ ЗА НИЩО,А ПО НИЩО ПРАВЕНЕ СТЕ НА ПЪРВО МЯСТО !!!

29

Умря

преди 3 години

*** където Ви хвалеше !

28

Тато

преди 3 години

Тази и като журналист същото правеше. ПОМАЗВАНЕ, ХВАЛБИ, и нищо друго. Те комунистите само това могат.

27

ха, ха

преди 3 години

Мис Пиги, сериозно ли говориш? Вие изпразнихте от съдържание президенската институция, многократно нарушихте конституцията, това ли показахте на народа?

26

баба мара

преди 3 години

това не е повод за гордост ще ви видим на 14 ноември какво можете да правите

25

Анонимен

преди 3 години

Фигурантката, рачекната между волята на партията и лоялността към началника си.

24

Анонимен

преди 3 години

Я, ШРЕК!!!

23

Иванов

преди 3 години

Това което може този фигурант го направи ,раздели нацията и вкара държавата в каша от която ще се излезе доста трудно ,а дамата до него е само за парлама срещу скромните 10000 на месец

22

другари и другарки

преди 3 години

е фигуранта нема ли да и върне жеста ? да вземе да я похвали че е показала че може да прави нищо .

21

Гроби Таласомо

преди 3 години

Нема разлика между Йотова и Бойко;))) и двамата говорят за Стабилност. Всъщност в моментът, когато кравата мучи, ние имаме Стабилност в Нестабилността, а наличието на служебно правителство е само една илюзия, чиято основна цел е да създаде усещането за Стабилност и да предотврати огромни ъстресение, революционни обстановки и НАТО - вън, което обезсмисле наличието на фигури в политиката като Радев, Узунов, Маймундур Паси и т.н.

20

Анонимен

преди 3 години

може да прави кабинет на лъжата