120

Анонимен

преди 2 години

Цената на газта в Европа стигна 808$ на спотовите борси, очаква се скоро да прескочи психологическата граница от 1000$.

119

Анонимен

преди 2 години

Всички танкери с втечнена газ пътуват за Азия. Ако Европа иска втечнена газ, ще трябва да плати цени както в Азия.

118

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията умира, но не в Русия, а на запад. Там тоталитаризма се представя като демокрация, права на човека и грижа за него и т.н., а на практика са все по-близко до фашизма. Миналата седмица комитета на училищата в провинция Алберта в Канада иззе от училищните библиотеки стотици книги, "обиждащи индианците" и голяма част от тях публично изгори. В САЩ вече се забранява изучаването на Илиада Одисея и Шекспир. Десетки журналисти и преподаватели във ВУЗ бяха уволнени за изказване на мнения.

117

Анонимен

преди 2 години

Представителят на държавния департамент на САЩ по енергийна безопасност заяви пред журналист във Варшава, че САЩ не могат да увеличат доставките на втечнен и шистов газ на Европа, ако зимата се окаже студена. Това може да изложи на опасност живота на населениеон на съюза, и ЕС трябва да се приготви за енергийна криза.

116

Германец

преди 2 години

Русия и демокрация? Оксиморон в най-дистилирана форма.

115

НФСБ

преди 2 години

128 Кранчето и да го врътнат, се тая и с руската газ и без нея има други доставчици, вас руснаците да ви питам БЕЗ ВАЛЮТУ кво че делате? Понеже и сега сте полу умрели от голодчик, ви у простата нация и народ ли там каквото и да сте

114

Анонимен

преди 2 години

Всички Руснаци са наясно, че живеят в диктатура, затова всяка година близо милион граждани напускат Блатото.

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128. "Путин врътне ли кранчето" Русофилските фантасмагории край нямат. Същото като с безаналоговите им оръжия.

112

Анонимен

преди 2 години

Русия гласува - Седнали два вълка и една овца в кухнята да обсъждат какво ще има за вечеря;) А демокрацията в РФ е най-големия майтап, на който никой нама право да се смее!

111

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да я излючват Русия от SWIFT, Путин врътне ли кранчето и SWIFT ще спре, ще изчезне, като им спрът без ток компютрите в Брюксел, нищо няма да остане от Европа, нито SWIFT, нито VISA.

110

Анонимен

преди 2 години

До до 123 "Да не говорим че канала през Русия и Белорус е организиран да гърчат поляците с тия талибани." Хубаво е, че си признавате, че Русия и Беларус са държави терористи. Така си спестявате лицемерните приказки за това за какви държави става дума. Друг е въпроса с какво такива държави са спечелили безпрекословното ви подчинение?

109

Анонимен

преди 2 години

"Той много добре разбира,че руският пазар на изкуствата е много по-голям от украинския." - Сергей Полунин е гражданин на света и звезда от световна величина, всепризнат навсякъде. Има само няколко от неговото ниво на планетата. Чест за всеки театър по света е да го покани. Проектите си в Русия финансира със собствени средства.

108

до 123

преди 2 години

ми те и през Бг стигат до Германия афганистанците. Да не говорим че канала през Русия и Белорус е организиран да гърчат поляците с тия талибани.

107

Анонимен

преди 2 години

Представете си една демократична Русия, Навални, гудков и пр в правителството. Какво ще ни кажат? И на руснаците какво ще кажат? Демокрация, вън от Украйна, не на въоражаване, външни капитали в икономиката, грижи за хората, образование и здраве - като на запад. САЩ и ЕС ще се юрнат да ощастливяват репресираните от режима руснаци. И ще им помогнат да живеят честито и богато...По-скоро ще се появят нови Гудков и Навални, само и само горното да не се случи. Горби и Елцин бяха добри докато рушаха.

106

Анонимен

преди 2 години

талибаните много добре го казаха на янките и на Запада живейте си в държавите не насаждайте други култури на чужди народи. Не сте полицаите на света.

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 Колко да си варди русия границите щом афганистанците стигат през русия и белорус до полша?

104

Анонимен

преди 2 години

Който има нужда да си отговаря тепърва на този върос по принцип не знае нищо за Русия: в Русия никога не е имало особено свободни избори, но в момента са на нивото от времето на Сталин.

103

Факт

преди 2 години

До АнонименЗле си с историята очевидно...Руският парламент-Дума води началото си от 1905г

102

Анонимен

преди 2 години

До 118 Що бе? Ти не си ли анонимник? Русофилските гнусни анонимници - най-хубавите анонимници, а?

101

Анонимен

преди 2 години

колко е велика русия не знам но си защитава руснаците и си варди границите. Значи за янките може да си защитават всеки гражданин по всяка точка на света както намерят за нужно а за руснаците не може.