40

Време за промяна

преди 2 години

Нека Слави и сценаристите му да си видят резултата от г'лупостите, които сътвориха в 46-тото Народно събрание. Три седмици им трябваха само за да направят парламентарните комисии. Нито правителство направиха, нито съдебна реформа. Една актуализация на бюджета и това е.

39

Цък

преди 2 години

Какво да им дойде,като те го нямат,ама и ние сме едни ***,да ходим да гласуваме,оставете ги да си гласуват едни на други . сигурно като гласувам все едно и също мутри всеки парламент виждам,ходят там да си чешат езиците и ония работи.ай сектир вече от изборите им и на тях.всеки да се оправя.

38

Анонимен

преди 2 години

То на изкукуригали, как да им дойде акъла

37

пенсионер

преди 2 години

ако славчу , мая общата и плажуващия ицко отново влезнат в НС , значи този народ нищо не е разбрал от предишните две НС . ако фигуранта вземе втори мандат , ако се позволи на импексова да продължава с неините обещания , лъжи , предложения но никакви решения , жална ни майка . възрастните знаят за какво става въпрос , младите евентуално са чували какво е бсп да управлява .

36

Престарял емигрант

преди 2 години

Да. Изпокархте се и се сдавихте ,като градските бездомни кучета за ,, къшей хляб."

35

МЕЧ

преди 2 години

Май най-добре ще е да ви няма в следващото Народно Събрание!!!Хора не допускайте повече такива грешки защото цената им е доста висока!!!

34

Бспар

преди 2 години

Ако пак ти го откриваш го пиши бегал и 47 парламент,а по лошото е че тоя път може и сградата да се срути бабо Миле!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Колкото и на тебе ще ти дойде!

32

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

Днесаджиите, за вас освен цензура на думи или част от тях, дали има и понятия като граматика, правопис, пълен член и запетайки. Въпросът е риторичен.

31

Стерео

преди 2 години

До АнонименРедовно се изказваш неподготвен.

30

Тошо

преди 2 години

Баба ми казваше така: Една работа за да се оправи, трябва да се разбърка! Така че...може да сме на прав път, г-жо Зайкова!

29

ATLANTA

преди 2 години

До къде я докарахме? БАБА МИКА дава акъл, Тошко Африкански кадрува, а филип Станев щял да си ходи?/// БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!

28

Филип

преди 2 години

Стига с тия голи надежди на наш гръб бе.Как си променят хора с изкривено мислене бе - нагли,злобни,мошеници,лъжци станали на 45-50 и нагоре години.Я стига ще се учат на нашия гръб,има си начини-започваш от най-ниското стъпало и ако си кадърен вървиш нагоре ако не си трябва да изчезваш,защото не ставаш,а не с мръснишки номера да драпаш на гърба на хората .Ще се учат срещу 10-15 бона от нашия джоб.Мике я се откажи от заплатата си като си толкова милостива и дашна. Аман от такива ,,загрижени"

27

Бабо Зайко

преди 2 години

да ти кажа и аз като Боко - да е к... да им го набиеш, а то акъл - не можеш. Който не е имал - няма и да му дойде, пък и военните нали знаеш, къде били, като господ раздавал акъл на хората. Пък сега ни управляват зелените чорапи - те толкова си могат.

26

1-н

преди 2 години

Глей си старините и не се излагай да глозгаш кокала до последно

25

моч

преди 2 години

Бабо Мико , ти може и да не се сещаш ( поради възрастта - с уважение ) но , два пъти беше орисница и два пъти орисаните от теб "чада" живяха порочно , позорно , катастрофално и кратко - факт !!! Хайде да си ходиш у дома и да се радваш на старините си щото твоите орисии бая ни оръсиха и тепърва ще ни ръсят джобовете !!

24

Анонимен

преди 2 години

Акъла в главата на всеки човек го има... но в много случаи не се използва за нищо полезно...

23

ЬЬЬ

преди 2 години

В празни глави,акъл не се налива,те си знаят само чалгата и това им е предостатъчно да сеят тъпоумието си и в парламента.

22

Шопендар

преди 2 години

Последователно и яко се работи когато има национална стратегия,а избранниците ни се занимават с своите заплати

21

Анонимен

преди 2 години

Надявам се в новото НС ибриците на Доган от Има Такива Негодници въобще да не влезете.