116

Анонимен

преди 2 години

Тошко, добре си изпълнихте задачката, поставена ви от ДС - да оберете голяма част от протестния вот (без изобщо да се появявате на площадите редом с хората) и след това да направите всичко възможно да се създаде хаос и да отвратите народа, като естествено оплюете истинските протестни партии, които са против това статукво. Дано хората са осъзнали, че вие не сте нищо повече от едни маши и кукли на конци и да ви разкарат на изборите, предатели такива!

115

Анонимен

преди 2 години

На тоя защо изобщо му дават трибуна ! срам за парламентаризма е Тошко , ще се помни като негативен пример години наред!

114

Анонимен

преди 2 години

Тошко пак вини другите и не поглежда към себе си

113

Анонимен

преди 2 години

Тошко кво друго да измисли. На кривата ракета космоса и крив. Ха да видим коя "сила" ще сте в следващия па(рла)....зарлък. Ако изобщо сте в сметките на някой. Иначе добре го играете....почти като в шоуто на Слави.

112

Анонимен

преди 2 години

Има манипулация на плюсове и минуси. Нито един плюс в полза на ИТН не отчете. За проба пуснах знак срещу ИТН и веднага го сметна.

111

Анонимен

преди 2 години

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже.....Следващият път, като решите да правите правителство, повикайте царя или Иван Костов за премиери и обяснете как са единствени и неповторими. Или пък защо не и Жан Виденов, че циркът да е пълен. Щото вие освен цирк и шоу друго не можете да правите.

110

Пацо

преди 2 години

Тошко и Ицака си съперничат по неадекватност

109

Анонимен

преди 2 години

Ако имаха мнозинство щеше да каже как са виновни избирателите които заедно с шефа си галено наричат пеераси. Е като замисля ще е прав, тези които са гласували за ИТН са виновници за хаоса в държавата.

108

истина

преди 2 години

Този човек говори за врагове и за виновни - насажда омраза и ненавист между хората. Всички негови изказвания са пропити със злоба. Народът му е гласувал доверие да е в парламента за да гради не да руши. Но за съжаление се видя, че ИТН не могат да съградят нищо смислено и конструктивно, това е партия на разрухата и хаоса. Нека преценят Българите в чужбина дали биха се върнали при управление на Слави - не мисля.

107

Алекс

преди 2 години

До НострадамоЗ На следващите избори ще има нов играч/Кирил Петков и Асен Василев/,който ще спечели изборите и ще сформира правителство.

106

Алекс

преди 2 години

За разпада на НС са виновни избирателите на ИТН/предимно слабообразовани и нискоквалифицирани/,които изпратиха клоуни/като този на снимката/и циркаджии в НС.

105

Анонимен

преди 2 години

Празната ти глава е виновна, и на недораслите ти другарчета.

104

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, Тошко казва, че Христо му е взел гащите, оцапал ги и после, без Тошко да разбере, му ги обул. Защо бре, Христо?

103

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов е персонално виновен, защото не хареса гладните некадърници назначени от Слави за министри.

102

Simvola

преди 2 години

Трябва да се спре излъчването и на предаването им по Булсатком!ТОЛКОВА СА ТОКСИЧНИ!

101

Анонимен

преди 2 години

Такова мощно оакване, като на ИТН, не вярвам да е имало някога! В Историята! Но то се и очакваше, не можеш да очакваш от водопроводчик да ти оправи лаптопа например. Или не е така?

100

Анонимен

преди 2 години

Господин "Минус 80 листа" е експерт като Мангъра. Менте.

99

Анонимен

преди 2 години

Аха, Христо Иванов е виновен, че ИТН се държаха като малки деца, а не като възрастни. Пак Христо Иванов им е виновен, че няколко пъти реформираха проекта си за кабинет. И накрая, Христо Иванов им е виновен, че върнаха мандата, защото не желаеха да поемат отговорност. Е, явно Христо Иванов е виновен и за това, че останалите парламентарни групи, на които бе връчен мандат също го върнаха. Браво, Тошко! Браво, Йорданов!

98

Анонимен

преди 2 години

Аз и моите приятели гласувахме за вас. На следващите, "друг път"! Предполагам не сме само ние.

97

На този

преди 2 години

му е виновна природата, че го е създала.ХрИв е друга тема.Тошка, направи си едно селфи вътре в НС, че вече само от вън ще гогледаш.И вземи се изкъпи.