95

До 107

преди 2 години

До АнонименДончева не постави диагнози, а назова това, което виждат и мислят много хора. След всички изпълнения и циркове по време на изборите тази година, на много от нас, се отвориха по- широко очите

94

Нормално...

преди 2 години

Ако действително бяха толкова слаба партия(не, че ги подкрепям или някоя партия като цяло) - защо, г-жо. Дончева им предлагате такива сериозни суми за да ги разедините? Действията Ви и това, което приказвате си противоречат! Виждате ли? Аз нищо не трябва да правя за да се изложите и сама, г-жо. Дончева! Ако това, което твърдите е вярно защо не оставихте и те сами да се изложат ами им предлагате безумни суми за ... незная какво и аз все още?

93

Анонимен

преди 2 години

Татян Дончев да отиде на курс по публична реч, че като го слушам ми се повръща от диалекта му...

92

ДЪРТАТА МОМА ЛЪЖЕ...

преди 2 години

...Както се казва във вица за Гарабет и Киркор...."..че ***-***---ама кажи къде щото много мирише "....ТА И НЕЙНАТА РАБОТА.....ДА КАЖЕ , КВА Е ТАЗИ БЕЛЕЖЧИЦА ОТ "500-К", ЩОТО НЕЩАТА АДСКИ СЕ РАЗМИРИСАХА...ХА,ХА,ХАААААААА...!

91

Анонимен

преди 2 години

Безсрамница! Как не те е сраам, бе Дончева!? Може ли да говориш за другите хора като им поставяш диагнози? Аз не харесвам ИТН и не един път съм писал или споделял мнението си за тях....Но Дончева, ти си една от . ре пка! Как може да кажеш кой е здрав или кой е болен? Ти доктор ли си, ***??? Каква си? Кой ти дава право да слагаш етикети на хората с диагнози? Независимо кой е онзи, за когото даваш диагнози- ти не си лекар и нямаш моралното право да притесняваш роднините на този човек, който и да е

90

Анонимен

преди 2 години

Слави е духовно-морална и физическа развалина, скрита в тъмен бункер в кв. Левски. Употребен и изоставен, но още не го е разбрал.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 а Славчо я завря вън от парламента и доста близо до квартира в сливенския

88

Анонимен

преди 2 години

Голяма интрига й спретнаха, но удариха на камък. Дончева успешно се защити, назовавайки директно истинските факти.. още многооо и дългооо Славчо, Тошко и останалите имат да се учат на елементарни правила.

87

Анонимен

преди 2 години

Доцре че българските журналисти са най негодните в света то неможе във всичко да сме ок Колкото до дончева като всички комуниски е грозна и крадлива

86

Анонимен

преди 2 години

Тая го завря в миша дупка , и пък и може и да е права ,два избори излъга много хора

85

Loyko

преди 2 години

Танче,направо къртиш мижки.Кой казва,че българките не са най красивите жени в света,и българските мъже най мъже на вселената.

84

Анонимен

преди 2 години

Прилича на Джаба от STAR WARS *** е по грозно и по крадливо

83

Анонимен

преди 2 години

Това Кикимора ли е или Гаргамел

82

ОСТАВКА на министри6

преди 2 години

Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ...Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски..ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

81

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ умре отдавна! Кой не го е разбрал още? Повече от половин година мина,от както падна от власт групировката на бившата мутра и комуниста Борисов!-:) Нещата са съвсем други вече!Имат още време Герберите,за да се събудят от Бойкофилизма,който ги е обзел от години! Лечим е !-:)))

80

Анонимен

преди 2 години

Сече и пипето, но е абсолютен козунак, а физическата форма за един политик често е водеща. Не и при Чърчил, но той отдругаде.

79

Анонимен

преди 2 години

Истината боли учиндолските за нищо не стават, колкото до Дончева едно е сигурно, ако заведе дело срещу Тошко африкански и оня "подкупения" ще ги осъди без проблем.

78

До Славчо & сие

преди 2 години

Евала на дончева. Дялан камък е. Малко хора могат да назоват истината в прав текст. С голяма болка сподели, че Славчо & компания двукратно разгромиха парламента.

77

Анонимен

преди 2 години

Дончева има много акъл, което не и оспорвам, но по отношение на облекло и фигура е пълна трагедия.Как мое, ся! Ако е решила да разсмива, успяла е. Аре на фитнес, Донке, че малко да подтегнеш тия сланини!

76

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката е женски змей.