115

ааа

преди 2 години

Дончева поне си казва каквото мисли, браво. Не и пука за нищо. Кой крив, кой прав, всеки сам си решава, но шапка и свалям за това колко е откровена.

114

Анонимен

преди 2 години

Точно така видях и аз Слави и ИТН. Татяна Дончева го каза по най-точния начин.

113

vin

преди 2 години

Абе хора ние електората чрез данъците си плащаме заплати на тези ***.. Два парламента тези 240 за пет лева работа не са свършили от джафкане по между си , а ние платихме от джобовете си барабар с изборите над 500 милиона.. Този път съм решил да гласувам за този който смятам ще свърши работа, а не за такива 2 пъти гласувах за новите и получих едно нищо трети път такава грешка няма да направя...

112

Все мутри

преди 2 години

Просто словесни битки между различни групировки. ВИС2 и Мултигруп. Радев дали ще успее да ги ръководи докато се занимават с междуособни ежби.

111

Анонимен

преди 2 години

Аз си мисля че колкото повече плюят по Слави и ИТН толкова повече хората разбират кои са промяната и кои са подмяната!

110

Анонимен

преди 2 години

Стана съвсем ясно, че комунистите(БСП, ДБ, Мутрите) и чалгарите немогат и няма да направят нищо хубаво за България. Всичките тези се интересуват само от собствения си килипир на гърба на народа.

109

Анонимен

преди 2 години

Защо Дончева не може да е гост в шоуто на Члагаря, защото той се движи с мутри ли? Ами то червените издънки, в това число ИТН, ИМВ, БСП и т.н. ВСИЧКИТЕ са на хранилка в Кремъл, тъй че много добре знаят, че с едни и същи хора се "срещат". Фарса на разпадащото се ОФ е като турски сериал, сълзлив, предвидим и с предизвестен край: най-накрая всички ще пристанат на Фигуранта по поръчение на Москва и с това въпроса ще се изчерпи.

108

Анонимен

преди 2 години

Истината боли, Слави две седмици докато загрее как Дончева ги разкри в Панорама, че върна Бойко Василев да се обяснява като наакан, е има ли още балъци?

107

Анонимен

преди 2 години

Тишината в спалнята ражда безумия!

106

Анонимен

преди 2 години

до 119. Какъв "череп" те гони бре човек?-:((Ако беше зрял мъж или жена,щеше да знаеш,че Борисов И Божков,са от едно поколение и КОТИЛО! Именно Мутренското! И тия 2 мата,такъв ЦИРК ВИ СПРЕТНАХА НА МЛАДИТЕ,че ви е бедна фантазията!-:(( Влезте в нета бре деца! Там има снимки,години след 1989 г,как си пият шампанското като мутри,след 1989 г ,години по късно!-:)) Това незнанието деца,е още НЕ НАКАЗУЕМО В България! Ама имате нета днес бре! МИ ЧЕТЕТЕЕЕЕЕ!И не пишете глупости тук!-:(( Смешни сте ни!!!

105

...

преди 2 години

Айде самоизязще се бе бурени... Чорапът само това чака да ви обере гласовете с неговите марионетки... Пак падаме надолу с 10 години.

104

Анонимен

преди 2 години

Тая бабка по бански ли се е пуснала в парламента? Утре може и без горнище да се яви на работа.

103

помнещ

преди 2 години

до 107! " Пречи" ли ти Служебното правителство нещо Герберасте Бойкофил?-:))) И само да те попитам,зщо не поиска ОСТАВКАТА на Мутренското правителство,на борчето бивше Борисов,когато и КАПЕПЕТА ти "организира"?Това да не можеш да преминеш,наколко стотин метра тогава,от работата си,до там където живееш?-:((( Тогава Що не се "сети" да Му поискаш оставката че и на "правителството" му? ПРОЗРАЧНИ СТЕ БОЙКОФИЛИТЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ!!!!-:(( И сте НАГЛИ,КАКТО НЕГО САМИЯТ!!!ПРИКЛЮЧИХМЕ С ВАС! ЯСНО ЛИ ТИ Е ВРЕЧЕ?

102

малко граматика

преди 2 години

Не, тя не е бурен. Тя е бурна!

101

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ТРЕБВАТ "НОВИ ЛИЦА В ПОЛИТИКАТА"....КАТО КИРЧО И КОКОРЧО...И Ю-питата НА ЦАРО...ТА ДА ВИ ОПРАВЯТ , КАТО ВИ ЗАСЪРБИ А НУСА....АМА , ВЕДНАГА ---НЕ СЛЕД ЦЕЛИ 800-ДНИ....

100

До 115

преди 2 години

До АнонименТакива са българките- огън и пламък, и мнооого секси нямат грешка

99

БЬЛГАРИТЕ

преди 2 години

от преливника и бьбрека

98

Анонимен

преди 2 години

До 112Е,и какво като е 30години в политиката?В САЩ има конгресмени и сенатори с повече стаж от Дончева,Джо Байдън от 30годишен е сенатор ,беше и 8години вицепрезидент.

97

негрите

преди 2 години

както се изразявасх са си у дома ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ КОПАНАРКА

96

Анонимен

преди 2 години

Хора,разберете го вече това!Щом си бил вече в парламента,както тази особа.Каквато и "партия" да създадеш,си СТАРА МУЦУНА В ПОЛИТИКАТА! Сега разбирате ли,защо сляпо гласувахме 2 пъти за Слави? И 3 ти ще гласуваме ПАК ЗА НЕГО!-:))) НОВИ ПОЛИТИЦИ СА НИ НУЖНИ! СТАРИТЕ ОТ ГОДИНИ ТАРИКАТИ,ЗАД БОРДА!!!