11

До 6

преди 2 години

Ами всъщност криптовалутите са по-проследими от фиатните пари с малко изключения. Също и не винаги трансферите са евтини за сега.

10

Анонимен

преди 2 години

Може да си вземат малко и албански леи , ей тъй за алтернатива да се радва народеца

9

xaxsasб

преди 2 години

До 4 - Какви дългове имат да ти плащат на теб? Това с централизираната банка и дългавете е една от най-големите халюцинации на човечеството. Нали си реалист? Какви тоалетни "мие Гане"? Седят си комфортно у дома и си чатят с клиенти на казината по веднъж на половин час или пък са сисадмини и работят веднъж на месец. Роден си преди 90та, то е ясно, вижда се, учиш се да мислиш, ама си закъснял. Носиш омраза в сърцето си, но това е защото те тресат комплекси, не си стъпвал в Южна Америка, нали?

8

Айде въз

преди 2 години

Те нека си въвеждат каквото искат, но хората са казали че пилците се броят наесен. А сега е още зима. Сеш ли се...

7

българина

преди 2 години

всички държави които приемат биткойна са васали на сащ и под натиск, целта е поддържане жив долара, защотонвсичкимго отхвърлят, от другия край цру му създава пазар , всички койни са в ДОЛАРИ! долу сащ

6

Анонимен

преди 2 години

Целта на криптовалутите е децентрализация. Анонимен трансфер на пари, по всяко време и без оддръжки. Точно обратното на това, което се опитват да направят.

5

Сахиб

преди 2 години

Тея дето си мислят че са фанали деда си за прашките , такъв четвъртит квадратен ше го ручат че не е истина. Какво като си се наручал със шиткойни. Онези над тебе ше ти го на чукат до ушите. Шиткойните вървят само пред стадото. Истината е в голда и НИ. Всичко друго е шитове и въздух под налягане.

4

Реалист

преди 2 години

До xaxsasбЗначи щом Гане мие някъде тоалетни, държавите са прецъфтели като налъмите на Пена (нищо че не могат да си платят дълговете). ОК!

3

xaxsasб

преди 2 години

До 1 - А реалиста знае ли, че тия фалирали държавички са на една часова зона като Щатите и че в тия фалирали държавички се помещават половината онлайн казина по света и че в момента, денонощно се събират милиони от американци, които си купуват криптовалути за да могат да залагат от щати като Ню Джърси и Ню Йорк? А реалиста знае ли, че има над 500 българи работещи за подобни казина и че тези хора на месец вкарват в България близо милион лева от онова, което ти мислиш за фалирали държави?

2

Анонимен

преди 2 години

Само частните имат бъдеще . Сега имаше война за китайските майнери и САЩ отмени данъците за майнинга ;) Така САЩ спечели доста майнери. Сега войната не е за членство в ЕС и НАТО а обратното за майнерите и евтин ток. България трябва да напусне ЕС . Освен това Виталик се скара с енвидия и много българи ще останат без доходи ми се струва. Ефира ще се добива с асици а не с видеокарти . Сега Виталик преговаря с три производителя но се говори за машини за 30 000 $ .

1

Реалист

преди 2 години

Некви фалирали държавички се опитват да привлекат измамниците, дилърите и другите бАклуци. Ама те не са от най-глупавите, така че това е безмислено