31

Наблюдател

преди 2 години

Ама от КАРТИНКАТА се вижда че София вече НЕ Е ЧЕРВЕНА и какво означава това? Епидемията буксува.

30

Алибегов

преди 2 години

Всичко да е отворено заведения, нощни клубове, фитнес никакви мерки да не се спазват, за да печелят пари жизнено важният бизнес без който хората не могат да живеят. Човек ще умре ако не ходи редовно на фитнес и нощен клуб, за да си похарчи парите.

29

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам !!!!

28

времето ви е наопаки

преди 2 години

Последни жалки опити да уплашите някого. На ВСЯКА графика времето тече отляво надясно. Вие обаче сте обратни. Така спадът изглежда на покачване. Човек ако не внимава се заблуждава. Но ние сме с критично мислене. Не лапаме мухите. А и си знаем че всичките ви писания са лъжи.

27

ПЛАНдемия

преди 2 години

Никой не вярва вече, тука удариха на камък медицинските фашисти

26

Анонимен

преди 2 години

Добре, че е медийната истерия да разберем, че иначе... като всяка година по това време печем лютеница и ракия.

25

Анонимен

преди 2 години

Стига кукувщини бе. Не ви ли писна да се правите на ептен пердета с тия лъжи за разни зони и вълни, и че ковид ваксите били голямата работа. Ми вредни са, та мани файдата, само е на приказки тя.

24

Айде пак...

преди 2 години

Пландемия... Пландемияяяя!!!

23

Дедо

преди 2 години

Не , без насилие нема да стане!

22

Измишльотини

преди 2 години

Фалшива новина, не е вярно.

21

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Големи напъни, голямо чудо, но нито една област все още не е влязла в КАФЯВАТА зона!

20

Иван Асен

преди 2 години

Търговище е водеща област защото турците са по-съвестни и се региктрират като болни.Докато примерно тук в Търново около мен всичко е с КОВИД и никой не се е регистрирал.Карат го на самолечение,но не защото искат,а защото в болницата тук вероятността да си отидеш преждевременно е в пъти по-голяма отколкото сам да се справиш с болеста.За условията да не говорим,като в концлагер!Мръсотия накъдето и да погледнеш,толкова лоши условия няма и в Зимбабве.БОЛНИЦА КОШМАР!Отношението на персонала също.

19

Анонимен

преди 2 години

От "Какво представлява "червената зона"?" - По-долу и на двете места да се чете епидемия, а не пандемия. Знам каква е разликата... :) ... Уточнявам го специално за ваксърите, които ще ме обвинят иначе, че съм пр_ост антиваксър. Нещо като тези, които не четат коментарите, а обясняват кой бил объркал пълния и краткия член... Просто само членове са им в главата и затова хахаха (Не че не трябва да се знае правилото, но е някак си дребнаво... :) )

18

Анонимен

преди 2 години

софето с жълта риза за лудницата, е как така столицата да е жълта, за тва ли не ме лови хремата?

17

Анонимен

преди 2 години

До До 1 и 2 - Уточнение към долния ми коментар. След година и 6 месеца има 4 655 160 жертви т.е. средно на година са 3 103 440. Населението в момента е 7 919 333 501 т.е. ако никой не умира от нищо друго освен от Ковид и ако не се раждат никакви деца, и живеем до примерно 10 000 години, то след 2551 години ще умрем всички (хайде малко по-малко, отколкото съм писал по-долу)...

16

До 8

преди 2 години

"Ако не бяха световните кукловоди, никой никъде нямаше да знае че има вирус, нито пък щяхме да си играем на зони за оцветяване - жълта, синя, шарена и пр." - Ама световните кукловоди не спят и не си играят с боичките само, а модифицират вируса и засилват натиска за ваксинация, докато постигнат целите си. Този път няма да ни се размине само с внушения колко е смъртоносна заплахата, както преди 1 г. Вече има реални последствия в глобален мащаб - и здравни, и икономически, и социални.

15

Анонимен

преди 2 години

Глупости - в целия им блясък. Нашият областен град е в червено, а болниците са празни. Нямам в този момент нито един познат с ковид, за разлика от миналата есен и тази пролет. Балонът с лъжите вече издиша.

14

Анонимен

преди 2 години

До До 1 и 2 - Я кажи колко човека можеш да изброиш поименно, които са починали от Ковид и които преди това си поздравявал по улиците, когато сте се срещали? 2? 3? А колко човека познаваш по принцип? 3000? 5000? Подминавам факта, че 80-90% умират СЪС, а не ОТ Ковид. И това след година и половина пЛандемия. Ако хората живеем до 10 000 години и умираме само от Ковид и ако повече не се роди нито едно дете, то след около 4-5000 години ще умрат всички на Земята. Уау каква страшна пЛандемия само...

13

Анонимен

преди 2 години

Какво представлява "червената зона"? - Между 250 и 500 заразени на 100 000 т.е. в едно голямо училище с 1000 ученика да са заразени между 3-*** и 5. Едно време съучениците и учителките на такива им пожелаваха бързо оздравяване и животът си продължаваше, а сега го наричат червена зона. До март 2020 според СЗО една държава за да обяви пандемия трябваше да има поне 100 заразени на 10 000 т.е. поне 1000 на 100 000, а сега при 250 на 100 000 вече е червена зона.По старите правила дори и епидемия няма!

12

SHEFA

преди 2 години

До Иван-ЧЕ ИМА КОВИД ИМА.-ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИМЕ ТРЯБВА.-АМА КАК ДА СЕ ОПАЗИШ КАТО ТОВА НЕЩО ВЛИЗА И ПРЕЗ ОЧИТЕ.-НО ПАК ЩЕ СЕ ПОВТОРЯ ЗА ТЕЗИ 2 ГОДИНИ МНОГО ХОРА ГО ПРЕКАРАХА БЕЗ ДА ЗНАЯТ.