13

Кико

преди 2 години

Как каже Бате Венци! Но напоследък, нещо не му върви! БСП -то не е във форма,фаворитката му Корни не тегли напред! Последната дума има -Маджо!

12

Анонимен

преди 2 години

Бербатов е гол майстор, Михайлов е вратар. Бербатов знае как да вкарва. Берба, дори футбола на бг да се срине,ти заслужаваш да си боса. И Михайлов заслужаваше и беше, сега е твой ред.

11

Анонимен

преди 2 години

Махайте я тая калинка пияницата-комунист Михайлов Перуката

10

Анонимен

преди 2 години

Борислав Михайлов,с Лечков,се оказаха много нагли! Михайлов се кани да управлява,колкото беше Иван Славков а?-:) Аз съм за Бербатов да поеме БСФС!!! Михайлов и " компания" се изчерпаха! Следват си само личните интереси!!

9

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо щяхме да се измъкнем от позора ,който ни лепнаха Бербо и ко през 2004 и ето ,че тоя пак ще оправял футбола.Един човек с престъпно мислене няма как да го направи.

8

asd

преди 2 години

До АнонименПо надолу от сега ли? Футбол в България няма от близо две десетилетия, сегашното поколение е ясно, че е аут, но никой нищо не прави за бъдещото поколение. Освен една база която си направиха какво друго е направено за Българския футбол? Всичко се прави от частни клубове и дружества с цел изграждането на нови таланти, но пак е завъртяно около пари. Даже и децата основно играят по тези клубове с цел някой ден да станат бъдещия Роналдо. Та така, нека Бербатов пробва, по зле едва ли ще е

7

Койчо

преди 2 години

А бе перуката дебелия венци и манг.лечков като не искат нека да не участват.И без тях мафиозите ще мине

6

Анонимен

преди 2 години

Бербатов е втори Трифонов, обиколи селата, наобеща пари на селските отбори, ако някак стане шеф на БФС, посоката ще е рязко надолу, колкото и да не ви се вярва.

5

Анонимен

преди 2 години

Старата банда , която е окупирала БФС и се провали тотално толкова години трябва да бъде изметена!!

4

Браво български мъже

преди 2 години

БРАВО БЕРБАТОВ, зад тебе сме. Дерзай момче. Вие сте новите българи.

3

До Но. 2

преди 2 години

Под перуката акъл не търси! :)

2

Анонимен

преди 2 години

Каква жалба, като решението на СГС беше окончателно и не подлежи на обжалване!?!? Тия от БФС нормални ли са?

1

Анонимен

преди 2 години

Бербатов е добър избор за шеф на БФС,все пак футбола е единственото нещо което може да ни прослави по света,но се молете в политиката да не дойдат демократична България на власт че тогава жална ни майчица!!