69

О хо хо

преди 2 години

ПРИ ДИСЦИПЛИНАРНО НЯМА ПРЕДИЗВЕСТИЕ. ЖУР.НА.ЛЯТА ПАК СГАФИХА. ТРЯБВА ДА ИМА ПОСОЧЕНИ НАРУШЕНИЯ.

68

Светльо

преди 2 години

Лъжлив анонимник

67

Анонимен

преди 2 години

Служебният здравен министър (като принципал) има право да уволни Балтов (като шеф на болница).Когато Балтов вече не е шеф на болница, а редови лекар, може да има трудови правоотношения само с шефа на болницата, но не и с министъра.P.S.За ортопедите в Пирогов от личен опит не мога да споделя нищо добро, затова ще си замълча.

66

anonimus

преди 2 години

точно

65

Щерю

преди 2 години

На Балтов служебния министър набърже му теглил балтията...

64

Анонимен

преди 2 години

Скапани доктори, само играят пасианси в кабинетите, една болест на пейрон на тура не могат да излекуват в България, всеки доктор който изписва антибиотиците е ***.

63

Анонимен

преди 2 години

Сега и този ще го дъвчат няколко дни като кантара.

62

анонимен

преди 2 години

При дисциплинарно уволнение се спазват определени процедури посочени в КТ, но служителят трябва да бъде предварително извикан, за да даде обяснения за евентуалното нарушение на трудовите си зъдължения, след което може да бъде изготвена заповедта!

61

някой

преди 2 години

Ако е дисциплинарно не трябва ли да бъде посочено провинението - кой член от коя разпоредба е нарушен... Тия го уволняват колкото да се отърват от него за няколко месеца, съдът ще го възстанови, ведно с полагащ се отпуск и заплати за времето, когато е бил отстранен.

60

Гореща новина

преди 2 години

А дано колкото е "откраднал" Балтов толкова живи да са критиците му ! Миналата година като ме гепи Ковида бях в Пирогов направиха ми изследвания без да дам и една стотинка !!! Беше страшна навалица от ковидирани така че антибалтовците да духат супата !

59

анонимен

преди 2 години

Дисциплинарно уволнение и предизвестие! Такова чудо няма в КТ! Това трябва да го знае поне личен състав и юриста на болницата! Кой *** юрист се е подписал на заповедта, заедно с управителя, личен състав и главен счетоводител?!

58

Анонимен

преди 2 години

Дължи неустойка , че не е пуснал предизвестие? Знаете ли скъпи журналисти, стреса , който ми давате с неясните си заглавия и статии, колко туморчета ми е създал? Благодаря Богу, повечето са на члена ми. Елате и ги вижте!

57

Анонимен

преди 2 години

Балтов след като търси публично внимание, да си признае истинската причина за дисциплинарното уволнение.

56

Ханонимен

преди 2 години

Балтов, не забравяй, червените може да те третират като куче, но Господ гледа. Хората на които си помогнал са ти благодарни, а на радев и хунтата му, ще и дойде редът да си платят за чистките които извършиха, на този свят или на онзи!

55

Анонимен

преди 2 години

Надявам се, че на английски, немски, френски или където там на запад работиш пишеш без грешки или документацията тия попълва сестрата? :) Дяволът е в детайлите, друже. :) Випуск 1994?:)

54

Анонимен

преди 2 години

До лекар 61:Супер!Радвам се за теб!А правилното използване на пълния член на запад ли го забрави или и тук си пишеше с правописни грешки?

53

ОСТАВКА на министри6

преди 2 години

Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ...Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски..ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

52

Лекар

преди 2 години

На времето така се еб,аваха с мен.Уволняваха ме болшевиките за всяка нова година,за да настаняват свои хора!Утешавах се с думите на възрастен човек,който след бурна препирня в купето на влака ми каза,НЕ СЕ ВЪЛНУВАЙ МЛАДЕЖО!ЗА ХОРАТА ДОКТОРИ,А ЗА ГОВЕДАТА ВЕТЕРИНАРИ!Бих си пръта за дивия загниващ запад и какво се случи?В първият ми работен ден шефката на регионът ме назначи и ми се извини,че ще започна само с 2500 евро?!Последната ми заплата в БГ беше 400 лева.На четвъртия месец вече бях с 6000е

51

Анонимен

преди 2 години

Ще ви видя като оперете до Пирогов кой ще ви лекува, Кацаров или Раде няма да са там. Те ще си измият ръцете с вас както направиха с самоубитият ст лейтенант Манчев.

50

Анонимен

преди 2 години

До ТоневИ затова трябваше да бъде уволнен ли?